Skocz do zawartości

Co meczysz obecnie na PSP

genetyk@

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 898
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A ja męcze patapon 3 juz mam nastukane prawie 40h i dobrze ze juz sie konczy bo zaczelo mi sie dluzyc ;D Wybijanie rytmu znacznie łatwiej mi przychodzi w tej czesci niz w poprzednich i pod tym wzgledem na pewno jest łatwiejsza, zresztą dopiero teraz sie zaciąłem przy ostatnim bossie. Gość z maczugą wydaje sie jedynym wyjsciem dla bezstresowej gry.

W miedzy czasie też pogrywam w Chrono Crossa. Wreszcie skombinowałem co trzeba i nic sie nie wiesza.

Gość Ofeck
Opublikowano

God Eater Burst w przerwach między życiem, za(pipi)iaszcza

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

FF:CC mnie pochłonęła całkowicie, klimacik Midgaru jest niesamowity

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ostatnio trochę pograłem w Soul Calibur Broken Destiny ,Patapona3 ,Pursuit Force: Extreme Justice i po raz kolejny ukończyłem Daxtera(małe mistrzostwo świata ,moim zdaniem).Choć była to tylko rozgrzewka,przede mną masa RPGów.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

blood bowl - ciekawa gierka, jest tez wersja na PC pewnie bardziej wypasiona. Dopiero zacząłem ale robi sie wciągająca no i skomplikowana, przynajmniej takie sprawia wrażenie. Przypominaja mi sie czasy planszówki Troll Football yeah ^

• 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

MGS Portable Ops, przerywany od czasu do czasu Tekkenem 6 i... Tetrisem (jak kurna miło znowu zagrać w to na czymś, co ma przyciski!)

(Zaliczyłem też wstęp do Tactics Ogre, ale poczekam z tym na kiedy będę mógł się temu bardziej poświęcić)

Edytowane przez Accoun