Skocz do zawartości

Co meczysz obecnie na PSP

Featured Replies

Opublikowano

Chinatown Wars i od czasu do czasu Angry Birds ;)

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 903
  • Wyświetleń 148,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Paolo de Vesir
    Paolo de Vesir

Nie widzę lepszego materiału na necro niż to, że ogrywam właśnie Medievil Resurrection.   Ta gra ma dla mnie szczególną wartość sentymentalną gdyż była pierwszą jaką otrzymałem z białym PSP

• MediEvil

• Paolo de Vesir
    Paolo de Vesir

Długo robiłem przymiarki do tej gry, ale że wyjechałem do babci gdzie nie mam innych konsol to wiedziałem, że przysiądę w końcu do Metal Gear Solid: Portable Ops     Dzięki serii

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A ja męcze patapon 3 juz mam nastukane prawie 40h i dobrze ze juz sie konczy bo zaczelo mi sie dluzyc ;D Wybijanie rytmu znacznie łatwiej mi przychodzi w tej czesci niz w poprzednich i pod tym wzgledem na pewno jest łatwiejsza, zresztą dopiero teraz sie zaciąłem przy ostatnim bossie. Gość z maczugą wydaje sie jedynym wyjsciem dla bezstresowej gry.

W miedzy czasie też pogrywam w Chrono Crossa. Wreszcie skombinowałem co trzeba i nic sie nie wiesza.

Opublikowano

God Eater Burst w przerwach między życiem, za(pipi)iaszcza

Opublikowano

ja niedawno ukonczyłem tego najnowszego god of war'a. fajna gra. dobrze, ze sie szybko skończyła bo dłużej bym nie wytrzymał z kratosem >.<

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

FF:CC mnie pochłonęła całkowicie, klimacik Midgaru jest niesamowity

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Tekken 6, uwielbiam arcade :D

A później może przysiądę do MGS Peace Walker- może....

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Persona 1 i 2 + tekken DR i rebel assault 2 z psx-a

Opublikowano

Patapon i Crash Team Racing z PSXa

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gta vice city, little big planet, patapon 3, gta chinatown wars i fife 12

Opublikowano

Oststnio gałem w Resistance Retribution ale sprzedałem PSP

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Joanna d'arc ,cudowna gra, ktora jakims cudem udalo mi sie kupic:-) . A swoja droga psp to idealna plaforma do trpg.

Opublikowano

Ostatnio trochę pograłem w Soul Calibur Broken Destiny ,Patapona3 ,Pursuit Force: Extreme Justice i po raz kolejny ukończyłem Daxtera(małe mistrzostwo świata ,moim zdaniem).Choć była to tylko rozgrzewka,przede mną masa RPGów.

Opublikowano

Aktualnie, krótkie sesyjki w Tekkena i FF Tactics.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

3rd Birthday - gierkę dało się wybrać za drobniaki a jest całkiem dobra. Obecnie chapter 2 a już AYA lata w bieliźnie.

Opublikowano

blood bowl - ciekawa gierka, jest tez wersja na PC pewnie bardziej wypasiona. Dopiero zacząłem ale robi sie wciągająca no i skomplikowana, przynajmniej takie sprawia wrażenie. Przypominaja mi sie czasy planszówki Troll Football yeah ^

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

MGS Portable Ops, przerywany od czasu do czasu Tekkenem 6 i... Tetrisem (jak kurna miło znowu zagrać w to na czymś, co ma przyciski!)

(Zaliczyłem też wstęp do Tactics Ogre, ale poczekam z tym na kiedy będę mógł się temu bardziej poświęcić)

Edytowane przez Accoun