nero 2 Opublikowano 18 listopada 2009 Opublikowano 18 listopada 2009 Nabiłem ponad 165 godzin w Dissidi, trochę mi się znudziła już... Dla odmiany gram teraz w GoW: Chains of Olympus, zamieniłem się dzisiaj ze znajomym. Potem pewnie wrócę do Dissidi wymasterować ją i rzucić w cholerę na wieki wieków Cytuj
Bezelek126 0 Opublikowano 21 listopada 2009 Opublikowano 21 listopada 2009 Gta Chinatown Wars , Def Jam : Fight for Ny Cytuj
Sadzikkk 159 Opublikowano 22 listopada 2009 Opublikowano 22 listopada 2009 (edytowane) Ja męczę obecnie dema Crystal Defenders i Pixeljunk Monsters. Trzeba będzie się w nie zaopatrzyc Edytowane 22 listopada 2009 przez Sadzikkk Cytuj
Gość Opublikowano 22 listopada 2009 Opublikowano 22 listopada 2009 Postanowiłem w końcu przejść Patapon zanim pan listonosz przyniesie mi paczkę z Patapon 2 Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 22 listopada 2009 Opublikowano 22 listopada 2009 Jak wyżej, z tym że dwójke skombinuje sobie po jedynce <ok>. Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 23 listopada 2009 Opublikowano 23 listopada 2009 Soul Reaver z PS Store. Cytuj
=PiT= 13 Opublikowano 23 listopada 2009 Opublikowano 23 listopada 2009 ja bym sobie zagral w soul reavera ale kurde nie moge znalezc dzialajacego eboota ;/ obecnie DJMAX Black Square Cytuj
Mastachi 75 Opublikowano 27 listopada 2009 Opublikowano 27 listopada 2009 Tekken 6. Calkiem fajnie sie gra na malym ekranie Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 27 listopada 2009 Opublikowano 27 listopada 2009 w dalszym ciagu sudoku troche ff7 z psx i czasem jakas mordoklepka na wykladzie z kolegami [sc, tekken] Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 27 listopada 2009 Opublikowano 27 listopada 2009 nowy idnjana dżons. spoko. czy w tej grze sa dostepne poprzednie scenariusze czy tylko kryszalowa czaszka? Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 1 grudnia 2009 Opublikowano 1 grudnia 2009 Final Fantasy Tactics w wersji na PSX'a, miodzio gra. No i od jutra wpada LBP ^_^! Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 5 grudnia 2009 Opublikowano 5 grudnia 2009 Jak and Daxter: The Last Frontier - bardzo udana gra, nie wiem skąd oceny w stylu "7/10". Ta gra poniżej "8/10" nie powinna schodzić. Fakt, może nie przeszedłem całego Daxtera (bo miałem pożyczonego), ale te wydanie IMO lepsze, ciekawsze, efektowniejsze. No i grafika, o mój Darwinie! Po prostu cud, miód i orzeszki. Chyba obecnie najładniejsza platformówka na PSP, i jedna z najładniejszych gier na PSP w ogóle F1 2009 - nah, zżynka z Toci 3 z PSP (też od Codemasters). Niech nawet nie udają, że się przy tej grze wysilili. Zmienili modele pojazdów (a i też niewiele, bo F3 chociażby były w Toce), torów dodali parę, włożyli licencję, leciutko zmienili styl jazdy (ale po Toce każdy może sobie w to grać), a na koniec wyrzucili sprawny game sharing. Gra też nie jest jakoś specjalnie ładna. Można sobie za to Kubicą pojeździć. Ogółem Toca była jednym z lepszych symulatorów jazdy, więc analogicznie F1 2009 też jest. Cytuj
Kiljan 0 Opublikowano 6 grudnia 2009 Opublikowano 6 grudnia 2009 Parappa - dostałem od mojej połówki, i wspomnienia wrociły. Przypomniały mi się czasy, kiedy katowałem na psx demko z Chop Chopem jako mały dzieciak. Wie ktoś jak to jest z tymi dodatkowymi piosenkami do ściągnięcia? Bo niby można, ale ja jakoś nie mogę... Dissidia - tłukę Duel Colosseum żeby wydropić rzeczy na Ozma Splintera, ale single player powoli zaczyna mnie nudzić. Chyba najwyzszy czas zaopatrzyć się w jakiś sprzęt do X-linka. Cytuj
Gość Opublikowano 7 grudnia 2009 Opublikowano 7 grudnia 2009 Właśnie skończyłem Patapon1 i zabieram się za Patapon2 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 11 grudnia 2009 Opublikowano 11 grudnia 2009 (edytowane) a ja walsnie przeszedlem noewgo metal sluga XX przyznam ze w porownaniu ze składanką 7 części to ten jest dosyc marny ;p tzn dosyc typowy metal slug, z kilkoma nowymi bajerami, przejscie zajelo mi 50 min czyli dosyc typowo, poziomow jest aż 7 , ale niestety wiekszosc jest bardzo podbnych tak na oko to 5 prawie takich samych - jakies szaro-bure kopalnie/jaskinie/ruiny, i 2 inne: wodospady i zimowy ogolnie wysztko takie malo kolorowe i bez polotu kilku nowych przecinikow, mieszanka starych z roznych czesci itp mozna jezdzic wielkim robotem, tyle ze to nie jest jakas mega atrakcja najwieksza roznica jest przerabany poziom trudnosci, caly czas padają strzały ze wszystkich stron na raz i ciezko tego unikac, zwykle metal slugi rpzechodze na okolo 15-20 continiue, a tym razem az 45 O_o chyba chcieli poziomem trudnosci odwrocic uwage od brzydkiego tła ;p serio od poczatku jest masakra ktora zwykle jest dopiero w final mission ogolnie jako fan metal sluga posawil bym tą część raczej pod koniec stawki nadal najlepsze dla mnie są 1 ms3 2 ms5 3 ms2/x jedynka jest troche "mała" bo byla pierwsza, 4 jest z(pipi)ana copy-pasta, a 6 tak jak XX ma brzydkie tła nie pasujące do reszty (chociaz i tak lepsze to niz ms4) EDIT: ta gra serio jest hardkorowa! prawie jak prinny! (jedyna roznica ze tu mozna brac continue) wczesniejsze metal slugi zaczynaly sie łatwo, a dopiero ostatnie misje mialy sporo elementow wymagajacych zrecznosci (5 rzeczy strzelajacych na raz z kazdej strony) , a nawet wtedy nie bylo tego az tak duzo, a teraz juz w 1 misji jest sporo rzeczy wyskakujacych ze wszystkich stron na raz, a czasem nawet tak ze nie ma czasu zareagowac, trzeba wiedziec ze wyskocza i walic granatami odrazu bo taranują (motory i samoloty) Edytowane 13 grudnia 2009 przez Yano Cytuj
Maciek_Siemasz 0 Opublikowano 22 grudnia 2009 Opublikowano 22 grudnia 2009 ja walcze w Def Jam'a i Ghostbusters Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 23 grudnia 2009 Opublikowano 23 grudnia 2009 Ja obecnie WWE 2010 oraz dla odprężenia starego, dobrego ISS Pro Evolution Soccer 2 z PSX Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 26 grudnia 2009 Opublikowano 26 grudnia 2009 lbp... na ps3 tez w to gram [znowu] Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 26 grudnia 2009 Opublikowano 26 grudnia 2009 wipeout pure - cool ost Cytuj
Pociemku 1 Opublikowano 29 grudnia 2009 Opublikowano 29 grudnia 2009 Half-Minute Hero Gran Turismo Mobile i nieśmiertelne Luminesy :] Cytuj
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 29 grudnia 2009 Opublikowano 29 grudnia 2009 Mercury i od czasu do czasu Dissidia. Cytuj
Kiljan 0 Opublikowano 29 grudnia 2009 Opublikowano 29 grudnia 2009 Vagrant Story z europejskiego ps store. Ostatni kontakt z tą grą miałem jak byłem dosyć młody, więc cały system gry mnie przytłaczał, ale teraz mogę w pełni docenić tego szpila. I mogę powiedzieć, że to jedna z fajniejszych gier od Square. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 29 grudnia 2009 Opublikowano 29 grudnia 2009 siódma godzina w Chinatown Wars Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi