Skocz do zawartości

Co meczysz obecnie na PSP

Featured Replies

Opublikowano

Nabiłem ponad 165 godzin w Dissidi, trochę mi się znudziła już... Dla odmiany gram teraz w GoW: Chains of Olympus, zamieniłem się dzisiaj ze znajomym. Potem pewnie wrócę do Dissidi wymasterować ją i rzucić w cholerę na wieki wieków :P

• Odpowiedzi 903
  • Wyświetleń 149,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Paolo de Vesir
    Paolo de Vesir

Nie widzę lepszego materiału na necro niż to, że ogrywam właśnie Medievil Resurrection.   Ta gra ma dla mnie szczególną wartość sentymentalną gdyż była pierwszą jaką otrzymałem z białym PSP

• MediEvil

• Paolo de Vesir
    Paolo de Vesir

Długo robiłem przymiarki do tej gry, ale że wyjechałem do babci gdzie nie mam innych konsol to wiedziałem, że przysiądę w końcu do Metal Gear Solid: Portable Ops     Dzięki serii

Opublikowano

Ja męczę obecnie dema Crystal Defenders i Pixeljunk Monsters. Trzeba będzie się w nie zaopatrzyc :)

Edytowane przez Sadzikkk

Opublikowano

Postanowiłem w końcu przejść Patapon zanim pan listonosz przyniesie mi paczkę z Patapon 2 :)

Opublikowano

nabijam 100% w vcs

Opublikowano

ja bym sobie zagral w soul reavera ale kurde nie moge znalezc dzialajacego eboota ;/

obecnie DJMAX Black Square :D

Opublikowano

w dalszym ciagu sudoku

troche ff7 z psx i czasem jakas mordoklepka na wykladzie z kolegami [sc, tekken]

Opublikowano

nowy idnjana dżons. spoko. czy w tej grze sa dostepne poprzednie scenariusze czy tylko kryszalowa czaszka?

Opublikowano

Jak and Daxter: The Last Frontier - bardzo udana gra, nie wiem skąd oceny w stylu "7/10". Ta gra poniżej "8/10" nie powinna schodzić. Fakt, może nie przeszedłem całego Daxtera (bo miałem pożyczonego), ale te wydanie IMO lepsze, ciekawsze, efektowniejsze. No i grafika, o mój Darwinie! Po prostu cud, miód i orzeszki. Chyba obecnie najładniejsza platformówka na PSP, i jedna z najładniejszych gier na PSP w ogóle ;)

F1 2009 - nah, zżynka z Toci 3 z PSP (też od Codemasters). Niech nawet nie udają, że się przy tej grze wysilili. Zmienili modele pojazdów (a i też niewiele, bo F3 chociażby były w Toce), torów dodali parę, włożyli licencję, leciutko zmienili styl jazdy (ale po Toce każdy może sobie w to grać), a na koniec wyrzucili sprawny game sharing. Gra też nie jest jakoś specjalnie ładna. Można sobie za to Kubicą pojeździć. Ogółem Toca była jednym z lepszych symulatorów jazdy, więc analogicznie F1 2009 też jest.

Opublikowano

Parappa - dostałem od mojej połówki, i wspomnienia wrociły. Przypomniały mi się czasy, kiedy katowałem na psx demko z Chop Chopem jako mały dzieciak. :D Wie ktoś jak to jest z tymi dodatkowymi piosenkami do ściągnięcia? Bo niby można, ale ja jakoś nie mogę... :/

Dissidia - tłukę Duel Colosseum żeby wydropić rzeczy na Ozma Splintera, ale single player powoli zaczyna mnie nudzić. Chyba najwyzszy czas zaopatrzyć się w jakiś sprzęt do X-linka. ;)

Opublikowano

Fight Night 3, GTA VC Stories ;)

Opublikowano

Właśnie skończyłem Patapon1 i zabieram się za Patapon2 :D

Opublikowano

a ja walsnie przeszedlem noewgo metal sluga XX

przyznam ze w porownaniu ze składanką 7 części to ten jest dosyc marny ;p

tzn dosyc typowy metal slug, z kilkoma nowymi bajerami,

przejscie zajelo mi 50 min czyli dosyc typowo, poziomow jest aż 7 , ale niestety wiekszosc jest bardzo podbnych

tak na oko to 5 prawie takich samych - jakies szaro-bure kopalnie/jaskinie/ruiny, i 2 inne: wodospady i zimowy

ogolnie wysztko takie malo kolorowe i bez polotu

kilku nowych przecinikow, mieszanka starych z roznych czesci itp

mozna jezdzic wielkim robotem, tyle ze to nie jest jakas mega atrakcja

najwieksza roznica jest przerabany poziom trudnosci, caly czas padają strzały ze wszystkich stron na raz i ciezko tego unikac, zwykle metal slugi rpzechodze na okolo 15-20 continiue, a tym razem az 45 O_o

chyba chcieli poziomem trudnosci odwrocic uwage od brzydkiego tła ;p

serio od poczatku jest masakra ktora zwykle jest dopiero w final mission

ogolnie jako fan metal sluga posawil bym tą część raczej pod koniec stawki

nadal najlepsze dla mnie są

1 ms3

2 ms5

3 ms2/x

jedynka jest troche "mała" bo byla pierwsza, 4 jest z(pipi)ana copy-pasta, a 6 tak jak XX ma brzydkie tła nie pasujące do reszty (chociaz i tak lepsze to niz ms4)

EDIT: ta gra serio jest hardkorowa! prawie jak prinny! (jedyna roznica ze tu mozna brac continue)

wczesniejsze metal slugi zaczynaly sie łatwo, a dopiero ostatnie misje mialy sporo elementow wymagajacych zrecznosci (5 rzeczy strzelajacych na raz z kazdej strony) , a nawet wtedy nie bylo tego az tak duzo, a teraz juz w 1 misji jest sporo rzeczy wyskakujacych ze wszystkich stron na raz, a czasem nawet tak ze nie ma czasu zareagowac, trzeba wiedziec ze wyskocza i walic granatami odrazu bo taranują (motory i samoloty)

Edytowane przez Yano

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja obecnie WWE 2010 oraz dla odprężenia starego, dobrego ISS Pro Evolution Soccer 2 z PSX :lol:

Opublikowano

Vagrant Story z europejskiego ps store. Ostatni kontakt z tą grą miałem jak byłem dosyć młody, więc cały system gry mnie przytłaczał, ale teraz mogę w pełni docenić tego szpila. I mogę powiedzieć, że to jedna z fajniejszych gier od Square. :D