saptis 620 Opublikowano 11 września 2012 Opublikowano 11 września 2012 (edytowane) Juz od jakiegos czasu mialem zamiar nadrobic braki w grach na PSP i uzupelnic kolekcje. Ostatnio udalo mi sie kupic kilka nowych gier za calkiem dobra cene i aktualnie gram w GTA Vice City Stories. Edytowane 11 września 2012 przez saptis Cytuj
diolek 43 Opublikowano 15 września 2012 Opublikowano 15 września 2012 call of duty roads to victory. Cytuj
philipo 148 Opublikowano 15 września 2012 Opublikowano 15 września 2012 Luźne sesyjki w Soul Calibura Cytuj
Ore 188 Opublikowano 15 września 2012 Opublikowano 15 września 2012 GTA Chinatown Wars. Jak dla mnie rewelacja. Dużo lepiej mi się gra niż w GTA przeniesione z PS2. Cytuj
darkgamer 43 Opublikowano 19 września 2012 Opublikowano 19 września 2012 Tekken DR i 6, a także trzecią część Pataponów Cytuj
saptis 620 Opublikowano 19 września 2012 Opublikowano 19 września 2012 GTA Chinatown Wars. Jak dla mnie rewelacja. Dużo lepiej mi się gra niż w GTA przeniesione z PS2. GTA - Liberty City Stories i Vice City Stories zostalo przeniesione z PSP na PS2, a nie odwrotnie. Swoja droga Chinatown Wars jest faktycznie super - takie inne, powrot do korzeni GTA z widokiem z gory jak w pierwszych dwoch czesciach. Cytuj
xtik 261 Opublikowano 29 października 2012 Opublikowano 29 października 2012 Chinatown wars wciąga jak bagno, powiem nawet że gra mi się lepiej niż w wersje stories na psp. Klimat oraz misje poboczne bardzo ciekawe i pomysłowe (dilowanie dragami - brakuje mi tego na dużych konsolach). Za 3 dychy zabawy fhoj. Cytuj
Accoun 252 Opublikowano 29 października 2012 Opublikowano 29 października 2012 iDOLM@STER Shiny Festa. Wiadomo - niskobudżetowy wydrzyjgrosz (prerenderowane filmiki w tle, mało kawałków w każdej edycji), ale gra się nienajgorzej. Niby tylko 2 przyciski w grze muzycznej, ale główna trudność polaga na tym, jak zmienia się ta szyna, po ktorej lecą nutki. Mnie już w Project Diva ciężko było niekiedy sie połapać, a co dopiero tutaj. Cytuj
philipo 148 Opublikowano 30 października 2012 Opublikowano 30 października 2012 Little big planet Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 30 października 2012 Opublikowano 30 października 2012 po ukonczonym Monster Hunter Freedom Unite leniwie koncze Burnout Dominator i potem wezme sie (po raz trzeci juz (2x przeszedlem)) za Patapon Cytuj
adamst85 96 Opublikowano 30 października 2012 Opublikowano 30 października 2012 Pnowie ja bym sobie pograł w Velocity , które mam zakupione na ps3 tylko jak wejść na sklep ps store z psp? Mam Wifi w chacie, wbijam te maile co w ps3 i hasła i dupa - nie możesz logowaćsię na koncie innego użytkownika.... Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 2 listopada 2012 Opublikowano 2 listopada 2012 SSX on Tour, kozackie, niesamowity soundtrack i szybkosc z jaka sie zasuwa na desce, na dodatek nieco trudne , za to tekken dar ressurection mi w oogle nie podszedl, jakis nudnawy. Cytuj
LOKI7777 17 Opublikowano 27 listopada 2012 Opublikowano 27 listopada 2012 Crisis Core - kiedys zaczalem ale gralem z 7h i zaczalem grac w cos innego wiec gram od nowa - a tak to caly czas Hoard. Cytuj
adamst85 96 Opublikowano 28 listopada 2012 Opublikowano 28 listopada 2012 Black Tiger w Capcom Classic Remixed bodajże - nieśmiertelna gra!!! marzy mi się remake, który nigdy nie powstanie..... Cytuj
KiNiO_64 18 Opublikowano 29 listopada 2012 Opublikowano 29 listopada 2012 (edytowane) Pograł bym na PSP w wiele Gierek z mojej kolekcji gdyby nie fakt ze zakosili mi konsolke :'-( Edit: słownik mnie tak dopoprawiał że całe powyższe zdanie nie miało sensu Edytowane 29 listopada 2012 przez KiNiO_64 Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 3 grudnia 2012 Opublikowano 3 grudnia 2012 Gta VCS, jaka ta gra jest za(pipi)ista to az ciezko opisac, wydawalo mi sie ze po kompletnym san adreas do poprzednich czesci wracal nie bede a tutuaj niespodzianka, gra jest naprawde miodna, i gdyby nie dziwna fabula to byloby lepiej, ale i tak grafika, muzyka i ogolnie grywalnosc na najwyzszym rockstarowym poziomie, soundtrack jest niesamowity, nie wiem skad chlopaki maja takie wyczucie do muzyki. No i motyw z imperium gangsterskim jak najbardziej udany, taki powinien byc tez w Sa. Aha, no i czeka na mnie jeszcze Call of duty, FFT i Star Ocean second evolution ta konsola jest za(pipi)ista Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 20 marca 2013 Opublikowano 20 marca 2013 Final Fantasy Tactics - zaczynam 3 chapter, ale to jest zaje,biste . Super Mario Advance 4 - no co? PSP to najlepszy Gameboy ze wszystkich! Save state'y, praktycznie idealna emulacja, piękny i duży obraz dodatkowo lekko rozmiękczony przez filtrowanie. Mam DS-a z EZ Flash 3in1, a i tak wolę śmigać na PSP. w kolejce jest FF VII z PSN Cytuj
MPBossu 1 Opublikowano 30 marca 2013 Opublikowano 30 marca 2013 GoW Ghost of Sparta zaczynam, no i Fifa 13 ale to caly czas Cytuj
Yoshu 117 Opublikowano 6 kwietnia 2013 Opublikowano 6 kwietnia 2013 (edytowane) Aktualnie: Final Fantasy III - jak na razie 10h na liczniku, gra się bardzo przyjemnie (szczególnie w porównaniu do wersji oryginalnej, przy której niegdyś wytrwałem raptem kilka godzin), nawet pomimo dosyć archaicznej mechaniki i naiwnej momentami fabuły. Ratchet & Clank: Size Matters - gra ukończona, teraz 2x challanger, kompletowanie śróbek, skillpointów i pancerza. Gra świetna jak wersje na duże konsole, irytują tylko etapy latania clankiem i strzelania do statków :confused: Kingdom Hearts: Bith by Sleep - epizod Terry ukończony, na pozostałe na razie przeszła mi ochota Mechanika mi się chyba trochę przejadła, szczególnie zniechęca mnie motyw otwierający każdy świat (idzie sobie bohater disneya..."UNVERTED!"...napierdalanie). Serio, żeby zrobić taki fajny system, minigry, ogólnie fabułę, a do(pipi) takie powtarzające się otwarcie każdego świata... Także kolejne epizody trochę sobie poczekają Edytowane 6 kwietnia 2013 przez Yoshu Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 7 kwietnia 2013 Opublikowano 7 kwietnia 2013 Obecnie God of war chains of Olympus, Gra jest cudowna po prostu i czuje ze niestety zbilzam sie do jej konca. PRzejde ją jeszcze na hardzie a potem wbijam w Ghost of Sparta, ktoś mi może powiedzieć w ile się przechodzi GOS? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 7 kwietnia 2013 Opublikowano 7 kwietnia 2013 (edytowane) jakies 2-3h dluzej niz CoO, zaleznie oid poziomu trudnosci EDIT A ja mecze juz jakis czas Resistance Retribution, ale ostatnio mnie wlasnie ciagnie zeby sobie po raz n-ty przejsc oba GoWy Edytowane 7 kwietnia 2013 przez Rayos Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 11 kwietnia 2013 Opublikowano 11 kwietnia 2013 No Gowy sa cudowne, dośc tanio je wyrwałem tak jak kilka innych gier. Po skonczeniu Gowa Chains of Olympus, zaczalem pykac w Syphon filter, dark mirror, bardzo przyjemna strzelanka, moze nawet troszke za latwa choć w sumie jestem na pierwszych poziomach. Ekstra muzyka i grafika tez nie najgorsza ,l sterowanie na początku mnie przerazilo ale jak sie juz przyzwyczailem to jest duzo lepiej Cytuj
Gość Xehanort Opublikowano 5 maja 2013 Opublikowano 5 maja 2013 Kingdom Hearts Birth By Sleep po raz kolejny.Tym razem postaram sie przejsc na 100%. Cytuj
Yoshu 117 Opublikowano 5 maja 2013 Opublikowano 5 maja 2013 FF3 i Ratchet ukończone. FF3 mocno irytujące pod końcówkę, ale mimo wszystko niezła gierka. Aktualnie: God of War: Chains of Olympus - nieźle wpasowałem się w trend Godzina gry na hardzie za mną, wrażenia bardzo pozytywne. Mam nadzieję, że nie skończy się za szybko. + Mario & Luigi: Superstar Saga na emulatorku gba Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi