HBKwowo 2 Opublikowano 9 maja 2013 Opublikowano 9 maja 2013 ja pracuję nad Personą 3, 11 godzin już ugrane, zbliżam się na do drugiej pełni ;d Cytuj
Accoun 252 Opublikowano 9 maja 2013 Opublikowano 9 maja 2013 Jak wyżej. Plus odpoczywam przy Tyrianie (port homebrew). Tylko zwiesił mi się i nie wiem, czy to wyjątkowo, czy to taki poważny bug i w tym miejscu wywala... Cytuj
dusza(*.*) 0 Opublikowano 11 maja 2013 Opublikowano 11 maja 2013 Aktualnie :God of War: Chains of Olympus God of War : Ghost of SpartaThe Warriors i LEGO Star Wars III The Clone Wars Cytuj
Dajzner 982 Opublikowano 14 maja 2013 Opublikowano 14 maja 2013 Kończę: Jeanne D'Arc Lunar: Silver Star Harmony Zaczynam: Breath of fire III Warto inwestować w Personę 3P, jeśli ograło się FES na PS2? Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 26 maja 2013 Opublikowano 26 maja 2013 Gram Ace Combat, Skies of Deception, dawno mnie nic tak nie wciągneło, gra jest po prostu kosmiczna, powietrzna walka sprawia niesamowita radość, fajnie jest oddana ogromna przewaga dzisiejszego lotnictwa nad każdym innym rodzajem wojsk 3-4 samoloty są w stanie zahamować atak całej floty bądź dywizji pancernej. Cytuj
sir_ryszard 80 Opublikowano 12 czerwca 2013 Opublikowano 12 czerwca 2013 (edytowane) Fifa 13, o dziwo całe życie na PESach, a produkt EA mi się spodobał i to jeszcze odgrzewany kotlet na PSP. :f Edytowane 12 czerwca 2013 przez sir_ryszard Cytuj
Bzduras 12 450 Opublikowano 18 czerwca 2013 Opublikowano 18 czerwca 2013 MGS Peace Walker - świetna gra. Miałem zacząć wersję w HD, ale ogarnąłem, że mam już ileśtam godzin ogranych na PSP i odpuściłem sobie, wolę dokończyć na tym sprzęcie. A, no i DBZ Tenkaichi Tag Team - gdyby nie brak japońskiego voice actingu to byłoby miodzio do kwadratu. Cytuj
Accoun 252 Opublikowano 19 czerwca 2013 Opublikowano 19 czerwca 2013 MGS Peace Walker - świetna gra. Miałem zacząć wersję w HD, ale ogarnąłem, że mam już ileśtam godzin ogranych na PSP i odpuściłem sobie, wolę dokończyć na tym sprzęcie. Jakby co, to możesz przerzucać sejwy pomiędzy PSP i wersją HD na PS3. Cytuj
Bzduras 12 450 Opublikowano 19 czerwca 2013 Opublikowano 19 czerwca 2013 Nie mam PS3, mam X360. PSP kupiłem, bo to IMO najlepszy handheld do moich potrzeb, ale to nie czas i miejsce na dysputy o tym. Cytuj
Stoki Chan 1 Opublikowano 13 lipca 2013 Opublikowano 13 lipca 2013 cioram w Crisis Core plus FF7 pl . Dobre combo Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 10 sierpnia 2013 Opublikowano 10 sierpnia 2013 Odłożyłem 3ds'a i odkopałem psp. Wrzuciłem remake Final Fantasy 3, Final Fantasy 4 complete collection, Final Fantasy 5, Final Fantasy 6 i biore sie za nadrabianie zaleglosci. Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 17 lutego 2014 Opublikowano 17 lutego 2014 God of War: Ghost of Sparta, nie mogę się nadziwić jak ta gra świetnie wygląda na leciwej już konsolce. Cytuj
Plugawy 3 681 Opublikowano 17 lutego 2014 Opublikowano 17 lutego 2014 Ano znakomicie się prezentuje. Szkoda, że system walki nieco gorszy niż w Chains of Olympus. Gram w tactics ogre: let us cling together. Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 17 lutego 2014 Opublikowano 17 lutego 2014 Łańcuchy Olimpu w kolejce, za szybko psp nie oddam 1 Cytuj
sir_ryszard 80 Opublikowano 30 czerwca 2014 Opublikowano 30 czerwca 2014 W związku z mistrzostwami świata w Brazylii męczyłem jakiś czas PESa 2014 na PSP, ale tak mnie w(pipi) łapie z przypadkowych akcji SI, że mam ochotę je...ąć konsolą o ścianę. To jakiś przypadkowy strzał cud komputera, po którym pada bramka, to moja obrona tak się zakręci, przełączanie między piłkarzami zaszwankuje, pinball, randomowe przepychanki po której kiedy konsola nie chce przegrać, to zawsze przylepia sobie piłkę do swojego piłkarza, a ja dwoje się i troje, kilkanaście strzałów a ku...wy zawsze gdzieś wsadzą nogę, zablokują strzał albo goalkeeper wyczynia cuda, że autentycznie mam dosyć. Chcę poklepać szybką akcję, szybko przyspieszyć grę podaniami i wychodzi taka jedna na ileś, zazwyczaj podania nie dolatują do partnera, przeważnie za słabe!! Mam dosyć nerwowania się i dlatego odpaliłem FIFE 2014 na PSP, tutaj przynajmniej mogę bawić się w joga bonito, chociaż też nie zawsze... He he Dostaję spazmy :F Cytuj
Plugawy 3 681 Opublikowano 2 lipca 2014 Opublikowano 2 lipca 2014 W fifie 14 nie ma tego samego buga co był w fifie 13? Chodzi o bug ze sprintowaniem, gość po jakimś czasie nie mógł szybko biec tylko dreptał dziwnie. Pomagało tylko usunięcie sejwów, dlatego odpuściłem ;/ Cytuj
sir_ryszard 80 Opublikowano 2 lipca 2014 Opublikowano 2 lipca 2014 Nie przyuważyłem dokładnie, za krótko mam obydwie gry, mimo wszystko wydaje mi się, że tego nie poprawili, a wiem o jakie dreptanie chodzi. Mimo wszystko FIFA 14 na PSP jest przynajmniej dla mnie łatwiejsza od PESa 2014 na PSP. Nie mam tyle cierpliwości i chodź wiele meczów w grze Konami mi wychodzi, są wygrane, to mimo wszystko spazmy dostaję, bo jak konsola przyspieszy grę, to nie wiem czego to jest wina, ale raczej tego, że mój zespół zaczyna się totalnie kręcić, każdy piłkarz jak jeden mąż zamienia się gorzej jak w podwórkowego amatora i konsola skrzętnie to wykorzystuje. Mimo wszystko rozegrałem mnóstwo spotkań w PESa 2014 na PSP, a największym sukcesem to zajęcie 3 miejsca w mistrzostwach Europy. xD Wiem, jestem za słaby, nie mam cierpliwości, w FIFA 14 na PSP za to mogę się rozluźnić na spokojnie i większość spotkań spokojnie wygrywać, sa sa sa. Mimo wszystko silniki obydwóch gier to nic innego jak schemat z PS2, nie mający nic wspólnego z obecnymi dziełami Konami oraz EA Sports. Cytuj
BundyR 9 Opublikowano 4 lipca 2014 Opublikowano 4 lipca 2014 A ja, po 5 latach przerwy, kupiłem za grosze PSP Fat (dla mnie najpięknięjszą) i gram w: 1. Everybodys Golf 2 - wciąga jak bagno a także w gry z PSX, bo to dla nich kupiłem ponownie konsolkę: 1. Final Fantasy 9 2. Tekken 3 3. Spyro 4. Medievil 5. Crashe 6. MGS Gram ile się da w każdej wolnej chwili... świetny sprzęt Cytuj
sir_ryszard 80 Opublikowano 4 lipca 2014 Opublikowano 4 lipca 2014 Ja też dopiero od zeszłego roku mam przenośną konsolę, wgrany soft i pozycje: PES 2014 (męczę obecnie cały czas) FIFA 14 Burnout Dominator Burnout Legends Gun Showdown Call od Duty 3 Roads To Victory Driver 76 Fight Night Round 3 Final Fantasy Crisis Core GTA Vice City Stories GTA China Town Madden NFL Metal Gear Solid Peace Walker Tenchu Shadown Assasin Virtua Tennis 3 Crash Tag Team Racing Na nośnikach wcześniej przegrane oczywiście: God of War Ghots of Sparta God of War Chains of Olympus Harry Potter Lego FIFA 13 Na PSP Vite jeszcze mnie nie stać. :F Cytuj
Plugawy 3 681 Opublikowano 5 lipca 2014 Opublikowano 5 lipca 2014 PS Vita może poczekać, zainteresowałbym się nią gdyby była tak multiplatformowa jak PSP. Na PSP jest masa gier do ogrania a jak ktoś ma jeszcze stacjonarną konsolę to nie ogarnie wszystkiego na bank Cytuj
Pawello 1 Opublikowano 7 lipca 2014 Opublikowano 7 lipca 2014 3rd birthday ostatnio trafił w moje ręce, całkiem miło się gra, chociaż te na psxa mi się bardziej podobały 1 Cytuj
Plugawy 3 681 Opublikowano 25 sierpnia 2014 Opublikowano 25 sierpnia 2014 3rd birthday ostatnio trafił w moje ręce, całkiem miło się gra, chociaż te na psxa mi się bardziej podobały Mi się też w to miło grało, rzekłbym za(pipi)iscie miło. Wymaksowałem co było do wymaksowania, kilkanaście razy przeszedłem w zeszłoroczne lato. Cytuj
Wielki K 94 Opublikowano 26 sierpnia 2014 Opublikowano 26 sierpnia 2014 Ostatnio odkurzyłem PSP i zabrałem się za Final Fantasy 4 Complete Collection- mimo całej oldschoolowej umowności całkiem zjadliwy odgrzewany kotlet. W przerwach emulator Mega Drive'a. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi