M4c 23 Opublikowano 28 lipca 2008 Opublikowano 28 lipca 2008 No zwłaszcza robiąc martwy ciąg albo przysiady to rzeczywiście ni chuja nie idzie się spocić... Cytuj
Sebas 1 586 Opublikowano 28 lipca 2008 Opublikowano 28 lipca 2008 Pospolicie carbo jest do wysiłku w ruchu, to tak samo jak by ktoś grał w rzutki, albo bilard, podobnym wysiłkiem jest siłownia- stoisz w miejscu, albo leżysz, co rusz odpoczywasz, rzadko kiedy się spocisz. Chyba, że łączysz trening na muły z jakimiś odskoczniami- bieżnia itd. Nie widzę sensu brać carbo przy samym katowaniu mułów, nie do tego powstał ten specyfik. No nie masz racji, ni ch.uja xD. Trener na mojej siłce nie rusza dupska bez carbo w łapie - przy wadze 97 kg ma idealnie wyrzeźbiony brzuch. Cytuj
hustler 4 Opublikowano 28 lipca 2008 Opublikowano 28 lipca 2008 (edytowane) Pospolicie carbo jest do wysiłku w ruchu, to tak samo jak by ktoś grał w rzutki, albo bilard, podobnym wysiłkiem jest siłownia- stoisz w miejscu, albo leżysz, co rusz odpoczywasz, rzadko kiedy się spocisz. Chyba, że łączysz trening na muły z jakimiś odskoczniami- bieżnia itd. Nie widzę sensu brać carbo przy samym katowaniu mułów, nie do tego powstał ten specyfik. No jak ty wysiłek wynikający z porządnego, prawidłowego godzinnego treningu 2-3 grup mięśni na siłowni stawiasz na równi z graniem w bilarda czy darta to naprawdę nie mam żadnych więcej pytań X_x Edytowane 28 lipca 2008 przez hustler Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 28 lipca 2008 Opublikowano 28 lipca 2008 Musze sie zgodzic z przedmowca - poplynales Tori ;\ Nie wiesz tez po co jest carbo ;\ Cytuj
Tori 12 Opublikowano 29 lipca 2008 Opublikowano 29 lipca 2008 Powiedziałem wczoraj na salce, w której korzystam z worka trenerowi, że przez jego teorie straciłem fejma na podforum o koksach Czuję, że po takim przeżyciu na sparringach nie będzie mi wychodzić już nic. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi