RoL 578 Opublikowano 6 kwietnia 2008 Opublikowano 6 kwietnia 2008 W PE43 cos duzo tych recenzji naliczyliscie. Wiekszosc gier pochodzi z przegladu najlepszych tytulow na Dreamcasta, ale tych krotkich tekstow nie mozna raczej nazwac recenzjami. Cytuj
Cris 120 Opublikowano 6 kwietnia 2008 Opublikowano 6 kwietnia 2008 Właśnie uzupełniłem stronę o numer 85. Zajęło mi to 5-10 minut. Zachęcam, trzeba wprowadzić je wszystkie. Cytuj
Wafrzo 0 Opublikowano 6 kwietnia 2008 Opublikowano 6 kwietnia 2008 A pytaliscie redakcje? Bo jak kazdy bedzie mogl sobie podejrzeć oceny z nowych numerów, to moglaby im spasc sprzedaż ;] Przynajmniej oni mogą to tak odbierać. Lepiej spytać. Cytuj
Gość pawel_k Opublikowano 6 kwietnia 2008 Opublikowano 6 kwietnia 2008 A pytaliscie redakcje? Bo jak kazdy bedzie mogl sobie podejrzeć oceny z nowych numerów, to moglaby im spasc sprzedaż ;] Przynajmniej oni mogą to tak odbierać. Lepiej spytać. a widzisz nowy numer?:] taka była wola redakcji, moim zdaniem głupia. jak pismo startowało i branża istniała tylko na papierze, to trzeba było czekać miesiąc żeby poznać oceny nowych gier i wtedy by było zagrożeniem, teraz jak chcę wiedzieć co jest dobre to mam kilkadziesiąt ogromnych serwisów internetowych, oferujących do tego video-recenzje będących znakomitym urozmaiceniem samej pisanej recenzji. pismo kupuje się dla posiedzeń na kibelku, dla ciekawego klimatu, z sentymentu itp. na pewno nie dla poznania samej oceny którą nasza strona zawiera. ale taka jest decyzja redakcji. szanuję ją mimo że się nie zgadzam Cytuj
Cris 120 Opublikowano 7 kwietnia 2008 Opublikowano 7 kwietnia 2008 A pytaliscie redakcje? Bo jak kazdy bedzie mogl sobie podejrzeć oceny z nowych numerów, to moglaby im spasc sprzedaż ;] Przynajmniej oni mogą to tak odbierać. Lepiej spytać. Pokaż mi tu kogoś kto kupuje PE dla ocen gier. Mnie osobiście te oceny nie obchodzą bo jeśli będe chciał zagrać w recenzowaną grę to i tak zagram , nie ważne jaką będzie miała ocenę. Postawa redakcji do tej strony www w mojej opinii - śmieszna. Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 7 kwietnia 2008 Opublikowano 7 kwietnia 2008 Mam numery 49, 65, 85, 86, 87, 91, 93, 100, 109-128. Mogę je pouzupełniać dziś popołudniu. Powiedz tylko pawel_k jak . Cytuj
Wyso 18 Opublikowano 7 kwietnia 2008 Opublikowano 7 kwietnia 2008 W PE43 cos duzo tych recenzji naliczyliscie. Wiekszosc gier pochodzi z przegladu najlepszych tytulow na Dreamcasta, ale tych krotkich tekstow nie mozna raczej nazwac recenzjami. Uznaliśmy, że warto je wpisać skoro nigdy nie było (i nie będzie) tych recenzji. Warto znać opinie redakcji Cytuj
Gość pawel_k Opublikowano 7 kwietnia 2008 Opublikowano 7 kwietnia 2008 Mam numery 49, 65, 85, 86, 87, 91, 93, 100, 109-128. Mogę je pouzupełniać dziś popołudniu. Powiedz tylko pawel_k jak . wysłałem rano pm do Ciebie a co do PE43 to tak jak pisze Wyso - warto znać opinie pisma, a że te recki były takie krótkie to tylko trzeba zrzucić winę na późne nawrócenie się redakcji Cytuj
Cris 120 Opublikowano 7 kwietnia 2008 Opublikowano 7 kwietnia 2008 Proponuję przy każdym numerze wpisywać nick tego który ten numer wstawił. No i stosowny ranking. Cytuj
Gość pawel_k Opublikowano 7 kwietnia 2008 Opublikowano 7 kwietnia 2008 Proponuję przy każdym numerze wpisywać nick tego który ten numer wstawił.No i stosowny ranking. spokojnie, wszystko jest zapisywane ja skończymy wprowadzanie recenzji to dodam taką informację... Cytuj
Gość pawel_k Opublikowano 5 lipca 2008 Opublikowano 5 lipca 2008 (edytowane) odświeżam temat większość osób ma teraz wakacje - najlepsza okazja żeby pomóc we wprowadzaniu recenzji już jest sporo ponad połowa numerów wprowadzona, osobom które to zrobiły już niestety nie mają więcej numerów, a myślę szkoda by było żeby spis nie był kompletny. dlatego niech zgłasza się każdy kto ma jakiś numer nie wprowadzony do spisu. ps. jeśli jest ktoś z Krakowa kto ma zapas psxextreme a nie ma możliwości wprowadzania, to ja chętnie pożyczę kilka numerów na czas wprowadzenia Edytowane 5 lipca 2008 przez pawel_k Cytuj
Wyso 18 Opublikowano 5 lipca 2008 Opublikowano 5 lipca 2008 Dziś pod wieczór pewnie coś uzupełnie. W tych gazetach co już wprowadziłem są pewne braki, bo w niektórych starszych numerach brakowało po kilka stron. Jak wszystko wprowadze z moich zasobów to wpisze tu czego jeszcze brakuje. Cytuj
Gość pawel_k Opublikowano 31 lipca 2008 Opublikowano 31 lipca 2008 (edytowane) jakby ktoś chciał wprowadzić poprzedni numer PE (131) to śmiało ja niestety jestem odcięty do końca tygodnia od gazety. jak ktoś nie ma konta a chce wprowadzić ten numer to niech się odezwie Edytowane 31 lipca 2008 przez pawel_k Cytuj
Wyso 18 Opublikowano 31 sierpnia 2008 Opublikowano 31 sierpnia 2008 Odświeżam temat. Właśnie skończyłem wprowadzać swój zasób Psx Extreme. Istnieje jednak troche braków, które trzeba by było jeszcze uzupełnić (niektóre z moich gazet nie miały wszystkich stron). Oto te braki: PE #71 Wakeboarding unleashed feat. shaun murray (Xbox, Ps2 strona 40) PE #50 cała strona 82 (recki: Bomberman Tournament, Fortress, Pitfall: The Mayan Adventure) beta ace combat 4 PE #68 strona 28 recka Vexx (xbox, ps2) PE #44 strona 52 recki Army men ww final i Disney's Dinosaur strona 49 recki Sonic Shuffle i Kao the kangaroo PE # 35/36 strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 55, 56, 57, 58, 59, 60 PE #59 strona 64 recka Transworld Surf PE #40 strona 27 recka starsweep strona 27 recka magical drop strona 29 recka alien resurrection Jakby ktoś miał te brakujące strony to może powpisywać oceny za grafike, dźwięk, miodność, oceną ogólną i ewentualnie ocene ogólną za tryb multiplayer tutaj lub podeslać na PM do pawel_k albo do mnie. Na dzień dzisiejszy jest wprowadzonych 99 gazet zachęcam więc wszystkich do wprowadznia zaległych numerów PSX EXTREME bo jest tego jeszcze troche do uzupełnienia. Cytuj
Gość pawel_k Opublikowano 13 kwietnia 2010 Opublikowano 13 kwietnia 2010 czy jest jakaś dobra duszyczka która wprowadziłaby brakujące numery z tego roku? Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 15 grudnia 2013 Opublikowano 15 grudnia 2013 Ogólnie nie wiem gdzie zadać te pytanie. Jest gdzieś jakiś spis recenzji, która w jakim numerze była? + Dodał MODERATOR mogłeś poszukać odpowiedniego tematu Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 15 grudnia 2013 Opublikowano 15 grudnia 2013 Kiedyś była taka stronka pe.gameplace.pl prowadzona przez użytkownika pawel_k, ale padła :< A fajną wyszukiwarkę miała. To: http://www.ppe.pl/psx_extreme-0.html nie rozwiąże Twojego problemu? Spis jest, w pewien sposób też można szukać. 1 Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 12 stycznia 2021 Opublikowano 12 stycznia 2021 Jest gdzieś jakiś spis recenzji z PE, żeby tylko wpisać tytuł gry i wyskoczy w jakim numerze ona była? Czy niekoniecznie? Przydałoby się czasami coś takiego bo wertować po numerach z półki to trochę lipa jak się nazbierało gazetek. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi