Opublikowano 24 marca 200817 l Viking bardziej mi przypomina Fable niż Spartan: Total Warrior. Jestem dopiero na początku, więc nie mam zbyt dużo do powiedzenia ale gra zapowiada się bardzo dobrze.
Opublikowano 24 marca 200817 l Tu masz racje Czappi gra przypomina Fable, ale ma także wiele wspólnego z Spartanem. Jak na razie jestem w ( 2 świecie ? ) nie wiem jak to nazwać. Gra mi się strasznie dobrze i każdemu kto grał w Spartana na pewno się spodoba i nie tylko Pozdr.
Opublikowano 24 marca 200817 l Mam pytanie do tych, którzy już grali: czy po zabiciu zwłoki upadają tak samo czy jest może jakiś fajny rag-doll ?
Opublikowano 24 marca 200817 l Zwłoki upadają tak samo, w zależności od fatality. W walce nie zwraca się wogóle uwagi na to czy gra ma fajny rag-doll, czy go nie ma . Gra się świetnie, a to jest najważniejsze.
Opublikowano 24 marca 200817 l 1/2 Walk sie tak kończy, że nasz "przyjaciel" upada bez rąk, tułowia, głowy itd. Tak jak już Czappi napisał, gra się wyśmienicie
Opublikowano 24 marca 200817 l Autor A gracie na najwyzszym poziomie trudnosci?? bo ciekawi mnie jaki jest, fajnie jakby faktycznie stanowil jakies wyzwanie...kuna nie moge sie doczekac juz tej piatkowej premiery..
Opublikowano 24 marca 200817 l Gram na Normalu i parę razy zdarzyło mi się już zginąć, ogólnie jest dość łatwo.
Opublikowano 24 marca 200817 l Także gram na normalu i czasami lekko nie jest. Przeciwnicy potrafią zrobić niezłe "kuku" nam Jak Ci zależy shy4 to mogę jutro sprawdzić jak wygląda hard. A, tak btw. mało to ważne, ale w grze nie ma poziomu easy
Opublikowano 25 marca 200817 l IGN.com ocenił ..... 6.5/10. recka tutaj -> http://xbox360.ign.com/articles/861/861399p1.html
Opublikowano 25 marca 200817 l Autor Conana tez slabo oceniano a gra zacna, ale spojrz na oceny uzytkownikow srednia 8,5
Opublikowano 25 marca 200817 l Mani napisał(a): IGN.com ocenił ..... 6.5/10.recka tutaj -> http://xbox360.ign.com/articles/861/861399p1.html Pewnie w lape nie dostali sory ale media typu IGN i Gamespot po akcji z K&L sa dla mnie calkowicie niewiarygodne.
Opublikowano 25 marca 200817 l recka od TeamXbox : http://reviews.teamxbox.com/xbox-360/1491/...-for-Asgard/p1/ powyzej 8
Opublikowano 28 marca 200817 l Autor Tak jak sobie obiecalem dzis premierato i gre lyknalem w wersji Limited Pogralem z 30minut i jestem zadowolony i to bardzo, wstepnie wszystko wyglada na 8 Wiecej napisze jak troszke pogram:) Na razie nie w glowie mi Viking bo wciagnalem sie w Exhumed na psx Edytowane 28 marca 200817 l przez shy4
Opublikowano 28 marca 200817 l Dzisiaj ukonczylem zabawe z Vikingiem XD . Gralo sie calkiem przyjemnie, lecz z czasem wszystko wpadalo w rutyne. Mimo wielu drobnych niedociagniec wyzwalanie krain to prawdziwa frajda. Jak na moje oko, piekna, zywa grafika z ladnymi dzwiekami otoczenia - szczegolnie lesnego. Mogloby byc wiecej elementow RPG. Gra wciaga i niestety szybko sie konczy, ale przedluzanie na sile gry wyszloby tylko na minus. Brakuje mi upgrade'u broni, a niektore kupione ciosy sa w ogole beznadziejne. Tak jak juz pisalem, bardzo szybko rozgrywka staje sie liniowa, ale gra bardzo dobra na ta wolna chwile kazdego dnia.
Opublikowano 29 marca 200817 l Chciałem sie jeszcze tylko zapytac cie gnom: ile zajeło ukończenie gry? Bo jak znowu gra na ok. 7 godzin, to mnie szlag jasny trafi ;(
Opublikowano 29 marca 200817 l 3 dni srednio po 5 h co daje ok 15 godzin..., ale jestem pewny ze mozna ten czas skrocic do 12-13godzin.
Opublikowano 30 marca 200817 l dzis wieczorem napisze wrazenia. na razie za krotko pogralem. do zalet bym zaliczyl calkiem przyjemny klimacik, totalna rzeznia, ladna graficzka. do minusuow po chiwli spedzonej z gra zaliczylbym jakas koślawa animacja skakania i wspinania sie, czasami dzwiek jakby byl opozniony (takie mialem w razenie w jednej ze scenek) i muzyka momentami jesst a momentami slychac tylko slychac otoczenie.... to tak na szybko wieczorkiem albo jutro rano wrzuce moja opinie o grze PS. wkurzylem sie bo wczoraj kupilem nowiutkiego PGR4 i Forze 2 ale nie podeszly mi i za doplata wymienilem wlasnie dzis na Vikinga...fu*k 50 jurasow na tym stracilem grrrr sorrki ale musialem sie gdzies wyzalic
Opublikowano 30 marca 200817 l Autor Co do samej gry pierwsze wrazenia pozytywne, ale po kilku h grania faktycznie gra zaczyna nudzic i ujawnia coraz wiecej bledow....pozycja dobra najeden raz jak dla mnie..
Opublikowano 31 marca 200817 l Vikinga trzeba bedzie niedługo nabyć. Na (chociaż) duchowego następce Spartana czekam od ukończenia tytułu segi na PS2.
Opublikowano 31 marca 200817 l Autor Wszyscy staraja sie przyrownac Vikinga do Spartana co spowodowane jest tym samym producentem, moim zdaniem chyba raczej to nietrafne....duchowy nastepca moze i tak ale pod wzgledem rozgrywki torche nie bardzo. Dokladnie spartana nie pametam bo gralem ponad rok temu ale wydaje mi sie ze byl bardziej zroznicowany od Vikinga, w Vikingu rozgrywka wyglada nastepujaco, siekasz potwory, uwalniasz kompanow, pacyfikujesz lokacje i wyliczanka leci od nowa, jedyny dodatek to "bitwy" w ktorych oprocz gracza biora tez udzial uratowani NPC. Gra posiada mase niedorobek ale narazie oszczedze sobie ich wymieniania. Moze ktos zastanawia sie jak jest z achievami? jesli tak to powiem ze sa banalnie proste i wpadaja same podczas rozgrywki, jedyne o co sie trzeba postarac to Skulbagger 1,2 i 3. te achi polegaja na zebraniu odpowiedniej ilosci czaszek rozsianych w glownych fortyfikacjach wroga, tylko jest jedno ale nie da rady ich zdobyc po pokonaniu fortyfikacji, trzeba zakrasc sie jeszcze przed walka i probowac je skolekcjonowac co niekiedy jest dosc frustrujace.
Opublikowano 31 marca 200817 l Przez latwosc zdobywania achi. gra sie przyjemniej, bo niektore gry maja to przekombinowane. Polcem gre na zestawie dzwiekowym 5.1 gdyz dzwieku otoczenia sa swietne i spacerowanie po lakach jest przyjemne. Po rozleglosci map myslalem, ze to bedzie bardzo nudne, ale rozwiazanie teleportow jest doskonale i wszelkie potkniecia w rozgrywce nie musimy przyplacac ponowna eksploracja wyspy. Brakuje wiekszego wykorzsytania smokow, bo przywolywanie nowych w zasadzie nie wnosi nic do rozgrywki. W grze jako tak nie ma questow pobocznym, bo te ktore sie takie wydaja to lacza fabule w jedna calosc i bez wykonania ich nie zrobimy postpeu w rozgrywce. Brakuej tez dodatkowych przedmiotow (topory moim zdaniem w ogole nie przydatne, no i ogranicznenie eliksirow i wybuchowych potion'ow do 3), fajnie byloby gdyby wraz z rozwojem akcji byly nowe efekty przy wykanczaniu wrogow no i widoczne ulepszenie broni... Troszeczke wiecej elementow RPG i mniej liniowa rozgrywka, mozliwosc eksploracji swiata po ukonczeniu gry a graloby sie dluzej i moze troche ciekawiej. Delikatny niedosyt, ale gra sie baaaaaardzo przyjemnie i grafika krain Midgardu cieszy oko.
Opublikowano 31 marca 200817 l Autor Ciezko odniesc Vikinga do jakiejs gry ale nie wiem czemu kojarzy mi sie poniekad imo z RUNE na PC/PS2.... Niestety, jestem juz chyba pod koniec gry i z przykroscia uswiadamiam sobie ze gra jest strasznie archaiczna teraz wiem czemu w serwisach dostaje tak niskie noty, ale to imo gra z serii albo ja od razu polubisz i bedziesz ciorac z bananem na twarzy albo uznasz ze to gniot i odlozysz po 5minuach. Ja cioram z przyjemnoscia bo kreca mnie klimaty fantasy a i gry z Vikingami dawno nie bylo:P