Rafael_Sorel 4 Opublikowano 9 marca 2008 Opublikowano 9 marca 2008 Temat poświęcony konsolom mniej szanowanym, wo gule nie szanowanych, zniszczonych i uszkodzonych !!!!!! Wyszukujcie albo macie takie w swoim posiadaniu cykajcie fotki i pokazujcie :P Oto dwie fotki tego co na razie znalazłem 1> PS2 na dotarciu 2> GameBoy Classic lekko szarpnięty Cytuj
ProstyHeker 1 875 Opublikowano 9 marca 2008 Opublikowano 9 marca 2008 http://www.ministryoftech.com/images/smashed-ps3.png do dupy ten temat. Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 9 marca 2008 Opublikowano 9 marca 2008 Racja, temat sux. Nie mogę patrzeć na zniszczone konsolki. To mnie przeraża. Zwłaszcza, że ja je szanuję, by mi jak najdłużej służyły. Cytuj
Rafael_Sorel 4 Opublikowano 9 marca 2008 Autor Opublikowano 9 marca 2008 Przecież nie karze ich niszczyć ani nie nakłaniam do tego Ja o swoje maleństwa również dbam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi