Gość Opublikowano 11 marca 2008 Opublikowano 11 marca 2008 (edytowane) Dyskografie macie tutaj: http://peb.pl/albumy-rock-and-metal/221521-rapidshare-slayer-dyskografia-studyjna-wszystko-320-a.html Aż dziw bierze, że nie ma tematu o tym roz(pipi)iaczu. Najlepszy thrashowy band IMO. Grają bardzo charakterystycznie, nie sposób ich pomylić z kimkolwiek. Z drugiej strony nie ewoluują zbytnio, ale chuy z tym, po co zmieniać, to co jest perfekcyjne. Najbardziej lubie Seasons in the Abyss, a kawałek Skletons of Society rzucą mną po pokoju jak pralka szmatą w swoim bęnnie. Przechuy i kult Edytowane 11 marca 2008 przez Gość Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 11 marca 2008 Opublikowano 11 marca 2008 no Slayer fajny jest.Za gnoja sie jarałem strasznie. miałem nawet 2 t-shirty (wczesne czasy gim) hejl sejten Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 11 marca 2008 Opublikowano 11 marca 2008 "Reign in Blood" to klasyka absolutna, jeden z albumów, które mogę w każdej chwili zapuścić i z przyjemnością słuchać od początku do końca. I chyba to teraz zrobię, bom faktycznie dawno nie słuchał. "Seasons in the Abyss" oraz "Show no Mercy" również bardzo wporzo. Cytuj
Gość Opublikowano 11 marca 2008 Opublikowano 11 marca 2008 (edytowane) banny,a teraz Fisza słuchasz, s(pipi)iłeś się od czasów gimnazjum ;f South of Heaven tez miecie konkretnie, z kawałkiem Mandatory Suicide na czele. Edytowane 11 marca 2008 przez Gość Cytuj
Mathiu 180 Opublikowano 11 marca 2008 Opublikowano 11 marca 2008 Nom Seasons in the Abyss przede wszystkim, zaraz po tym Reign in Blood i South of Heaven. Reszta na poziomie, poza wpadkami pokroju God Hates Us All (za wyjątkiem Disci.ple i Bloodline), czy Diabolus in Musica. I co najważniejsze nie szukają "nowych brzmień", co pozwala rokować, że każda następna płyta będzie na poziomie (jak Christ Illusion, choć tutaj nie wszyscy się ze mną zgodzą). Generalnie kapela-religia. Ilekroć ich zapuszczę, to banan na ryju musi być. Gigi mają nie tak widowiskowe jak choćby Metallica. Slejer po prostu gra, czyli robią to co im wychodzi najlepiej. Cytuj
Gość Opublikowano 11 marca 2008 Opublikowano 11 marca 2008 http://www.albumsthatsuck.com/category/slayer o odtwórczości co nieco... Cytuj
nievil 29 Opublikowano 11 marca 2008 Opublikowano 11 marca 2008 (edytowane) najlepszy i tak jest: imo South of Heaven (kawałek) pasi również Edytowane 11 marca 2008 przez nievil Cytuj
Dark knight 0 Opublikowano 11 marca 2008 Opublikowano 11 marca 2008 co bede pisal o slejerze jak i tak juz wszystko zostalo napisane. south of heaven, reign in blood, seasons in the abyss, christ illusion- killery absolutnie absolutne. ostatnio najbardzie niszczy mnie skeleton christ z ostatniej lpki. Cytuj
Gość Opublikowano 12 marca 2008 Opublikowano 12 marca 2008 Na ostatnim long pleju jakoś mi poyebanych riffów brakuje, na wcześniejszych gitary "wyły" częściej. Cytuj
Rotten_Christ 1 Opublikowano 13 marca 2008 Opublikowano 13 marca 2008 ta... slayer to klasyka gatunku imo Hatesphere i polski Sapros idą w tym kierunku i dają niezły vvyperdol! Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 13 marca 2008 Opublikowano 13 marca 2008 Nom Seasons in the Abyss przede wszystkim, zaraz po tym Reign in Blood i South of Heaven. Reszta na poziomie, poza wpadkami pokroju God Hates Us All (za wyjątkiem Disci.ple i Bloodline), czy Diabolus in Musica. Diabolus naprawde slabe, ale GHUA mi sie podoba, takie troche inne granie, a wlasnie Dis(pipi)le miadzy czache jak nic :| Ogolnie plytka mi sie podoba, nei wiem co Ci w niej nie pasi Psyko: nie umiem utrzymac sie przy jednym nurcie. Cytuj
Gość Opublikowano 13 marca 2008 Opublikowano 13 marca 2008 Ja też nie umiem, ale nie słucham Fisza, tylko klaunów ;] Cytuj
Gosku 2 Opublikowano 13 marca 2008 Opublikowano 13 marca 2008 Ścisłe top3 u mnie, może nawet i numer 1 w metalu. Słucham od 1 gim (teraz jestem w 1 LO). Czekam na nową płytkę i przyjazd do naszego kraju, bo podobno mają już kończyć kariere, a TAKI zespół wypada zobaczyć ;] Christ Ilusion jest wy(pipi)ana, zwłaszcza track cult. btw. ktoś czytał książkę Jarka Szubrychta na temat tej kapeli? Warto kupić ? p.s. Diabolous in musica nawet nie słuchałem Close your eyes look deep in your soul step outside yourself and let your mind go... Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 13 marca 2008 Opublikowano 13 marca 2008 (edytowane) Reign In Blood i Seasons In The Abyss miotą wszystko (Jesus Saves,Angel of Death) z nowych to mi podeszło tam gdzie było eyes of the insane. Edytowane 14 września 2015 przez _Be_ Cytuj
Gosku 2 Opublikowano 13 marca 2008 Opublikowano 13 marca 2008 <lans mode on>Mam taki t-shirt ;]<lans mode off> Cytuj
Gość Opublikowano 13 marca 2008 Opublikowano 13 marca 2008 fachowy tshircik, musze se takie coś sprawić. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 13 marca 2008 Opublikowano 13 marca 2008 Ja mam bluze a nie t-shirt ale nie mogłem znalezc foty bluzy Cytuj
Gość Opublikowano 13 marca 2008 Opublikowano 13 marca 2008 Mniejsza z tym, ale skąd to wytrzasnąć, jak już to bluza by mnie interesowała, najlepiej z kapturem. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 13 marca 2008 Opublikowano 13 marca 2008 Na r/m shopie znalzłem http://www.rockmetalshop.pl/product-pol-27...AD-BTAJ176.html taką ja kupiłem 3 lata temu własnie tam z kapturem Cytuj
Gość Opublikowano 13 marca 2008 Opublikowano 13 marca 2008 Dobrej jakości to jest materiał, bo w(pipi)iają mnie te bluzy o gramaturze szmaty. Cytuj
Mathiu 180 Opublikowano 13 marca 2008 Opublikowano 13 marca 2008 Czekam na nową płytkę i przyjazd do naszego kraju, bo podobno mają już kończyć kariere, a TAKI zespół wypada zobaczyć ;] Byli w 2007, więc prędzej jak za rok, dwa bym się nie spodziewał. Chociaż jakby tak zboczyli lekko z trasy, to bym się nie obraził: http://www.rockmetal.pl/wiesci.html?news_i...layer_w_Europie ...w sumie... daleko nie ma... bliżej, niż do Wawy. Ktoś byłby chętny się podzielić kosztami podróży? Cytuj
Totamten 123 Opublikowano 13 marca 2008 Opublikowano 13 marca 2008 ktoś czytał książkę Jarka Szubrychta na temat tej kapeli? Warto kupić ? No ja czytam ją sobie od jakiegoś czasu drugi raz. Jeżeli kogoś interesują dzieje zespołu, poza samą muzyką, to książka jest warta polecenia. Napisana została z dziennikarskiego punktu widzenia, zawiera dużo plot, anegdot i co ciekawszych fragmentów wywiadów. IMO jest ciekawa i nie nuży, mimo niemal 400 stron . Again, jeśli kogoś to obchodzi, to warto. Cytuj
Mathiu 180 Opublikowano 13 marca 2008 Opublikowano 13 marca 2008 Ej ej... tak zacząłem szukać coś o tym koncercie na Słowacji i... no ja pier.dole. To jest festiwal, grają głównie jakieś pepiki i Słowacy, ale ch.uj... cena za jeden dzień to 400 skk(!!!)... no sorry, ale niecałe 45 zł za Slayera? Choćbym tam miał sam jechać, to mnie taniej wyjdzie, niż taka Wawa (jeśli znowu zechcą przyjechać do Stodoły), a niewiele drożej, niż Spodek. Jakby ktoś jeszcze jechał to koszta lecą na łeb na szyję. No trochę się napaliłem, a teraz konkrety: http://www.ticketportal.sk/podujatie_search.asp?ID=12604 http://www.topfest.sk/new/index.php?language=en A od siebie dodam, że piwo butelkowe (Zlaty Bazant, więc miód w gębie) po 20-22 skk (2,20 - 2,50 PLN). Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 14 marca 2008 Opublikowano 14 marca 2008 Bartezoo - tez mialem identyczny t-shirt miazga Psyko - niestety, to chu.jow.a jakość, adekwatna zreszta do ceny. kuźwa, kasy nie mam, a pewnie z ziomkiem bym pojechal. Cytuj
Gość Opublikowano 14 marca 2008 Opublikowano 14 marca 2008 Prehistoryczny Metalstorm/Face the Slayer pięknie żre, wyebany track. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi