Skocz do zawartości

Slayer

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja rowniez dolacze sie do glosow aprobaty. Przesluchalem juz ze sto razy, a kazdy nastepny jest lepszym doznaniem. Z czterech albumow wydanych po roku 2000ym ten stanowil najwieksze wyzwanie moim zdaniem bo brak Hannemana daje sie odczuc, a nie moge powiedziec zlego slowa o zadnym z utworow procz When Stillness Comes. Zupelnie nieslayerowaty. Na pierwszym miejscu z ostatnich czterech albumow stawiam Christ Illusion, pozniej reszta.

Opublikowano (edytowane)

Mam nadzieję, że nie odpuszczą po tej płycie i na kolejną nie trzeba będzie czekać następnych sześciu lat. Gary Holt tym razem musi wziąć udział w komponowaniu, nie można marnować takiego potencjału.

Tutaj pełen koncert, który dodawany jest do Repentless:

https://www.youtube.com/watch?v=a5hGDszhIFw

Edytowane przez Czappi
  • 5 miesięcy temu...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

A Wy po co gracie w setne kontynuacje gierek, filmów i innych rzeczy?

Bo możecie więc zadawanie takich bezsensownych pytań jest... bezsensowne.

lol nie, nie marnuje czasu na takie rzeczy

Opublikowano (edytowane)

Powyżej zadano tylko 1 pytanie, przez 1 osobę.

To przepraszam, ale Ty przytaknąłeś Bartkowi.

Ja nie mam problemów ze słuchaniem podobnie brzmiących zespołów, ale ten Hellbringer to chamski plagiat Slejera.

Nawet nie bardzo podobny tylko zżyna totalna.

Edytowane przez Masorz
  • 1 rok później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Koorva, bardzo chialbym Dublin zaliczyc, zeby pozegnac zespol drac pape jak najety, ale sa inne wydatki wtedy akurat. Yhhh, moze do Finlandii na sam koniec zawitac :headbanger:?