Skocz do zawartości

Bioshock 2

Featured Replies

Opublikowano

Gra prezentuje się kapitalnie, hicior jak nic. Wygląda na to, że będzie trochę więcej akcji i trochę mniej "straszenia", chociaż może to tylko złudzenie, wyjdzie w praniu.

• Odpowiedzi 323
  • Wyświetleń 40,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• No i fajnie to wygląda choć przyznam, że powalona na kolana nie jestem. Widać nowych przeciwników, widać Big Sister, która jest BD. z dopalaczem, nowe bronie. Po prostu gameplay z jedynki połączony z

• A bo wolne sianko miałem to se kupiłem nic na siłe mistrzu

• Jeśli komuś podobał się BS1, w dwójkę i tak musi zagrać. Niesamowite uczucie móc znów chodzić (i to nie byle kim) po Rapture. Pograłem także chwilę w multi. Nie jest to może poziom BC2, ale można ni

Opublikowano

Ja osobiście wolałbym dokładnie odwrócone proporcje..Ale na trailerach nie mogą pokazać spoilerów, więc wierzę że zaplecze fabularne (również to "straszące") jest również w wysokiej formie i dlatego czekam niecierpliwie na B2 ;)

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

No tak, w sumie nic nowatorskiego. Ciekawe jak trudno będzie zdobyć acziwa Master Protektor i jak zmieni się trudność w pokonaniu Big Daddyego w porównaniu do pierwszej części.

Opublikowano

Pewnie wystarczy Easy, jakas dobra bron,itp. Teraz wystarczy przejsc najwyzszy poziom trudnosci i kolejny raz bez VitaPojemnikow, dawniej to bylo Very Hard z bez Vitow ;)

Opublikowano

No właśnie mi zostały te dwa ostatnie do zdobycia w jedynce. Musze się wziąć za nie co by tak od razu potem przeskoczyć sobie do dwójeczki;p

Opublikowano

Graficznie nie ma jakiejs wielkiej roznicy, a sekcje spaceru mogliby sobie darowac, wyglada slabo.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tam nie ma żadnej fizyki wody. Tam są shadery, które ci przed oczami "podskakują" tworząc złudzenie skakającej wody.

Edytowane przez Gooral

Opublikowano

No spoko, ale w kazdym badz razie wyglada to lepiej niz w czesci pierwszej.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Nom edycja specjalna już jest do zamówienia na allegro w preorderze. Całkiem niezła cena za taki zestaw. Niektóre gry w zwykłych wersjach kosztują często więcej niż takie ładne wydanie:).

http://www.allegro.pl/item870289104_bioshock_2_edycja_specjalna_xbox_360.html

Edytowane przez Scatebra

Opublikowano

Cena dobra, ale jako pragmatyk chyba wolałbym zamiast winyla 2gi CD (ile osób ma na czym odtworzyć winyl??), a zamiast plakatów, czy artbooków - jakiś ciekawy, dodatkowy kontent do gry i figurkę :D

Opublikowano

Winyle ostatnio wracają do łask, coraz więcej gramofonów pojawia się w sklepach, myślę, że to dobry ruch:). Jeśli jednak ktoś nie ma zamiaru tego odtwarzać to i tak przecież ma to wartość bardziej kolekcjonerską bo jak wiadomo, cały soundtrack z jedynki(score) został darmo udostępniony w sieci. No chyba, że to nie jest score ale tego nie wiem. Co do plakacików to nie wiem jakie są duże i co przedstawiają więc może nie będę tego oceniać ale artbooki za to uwielbiam więc dla mnie to cacuszko;p. A co do figurek to jeśli ktoś bardzo by chciał takową mieć, to firma NECA już wypuściła pierwszą z serii poświęconej B2.

No i to czarne pudełko bardzo ładnie się prezentuje:).

Opublikowano

Byłem ostro napalony na B2 ale im wiecej się przyglądam tej produkcji i patrzę na to multi to zapał opada i to dość szybko .

Zobaczymy co to wyszło premiera już nie długo .

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ojjj świetnie chyba B2 nie stracił nic z klimatu z cześci 1 . Intryguje mnie tylko to multi .... bo tylko to mnie powstrzymuje przed kupnem :)

Opublikowano

W jaki sposob powstrzymuje, przeciez nikt nie kaze grac w tryb wieloosobowy.

Opublikowano

wiesz dla mnie bioshock to przedewszystkim genialny singiel i niesamowity klimat .Jedynka tak mnie urzekła ze przechodziłem ją dosłownie 10 razy i za każdym razem mega ubaw . Jak na razie Bioshock jest dla mnie najlepszą grą w jaką grałem na X360 a 2( najlepszą ) w jaką grałem w życiu .I jakoś nie pasuje mi ten tryb multiplayer w drugiej części . No nie wiem mam jakieś mieszane uczucia co do tego .Od takie mój kaprys :)

Opublikowano

No ale nikt nie zmusza cie zebys gral w multi, baw sie po prostu singlem.