Skocz do zawartości

Bioshock 2

Mastah

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, wiecie może gdzie jeszcze można dostać limitowaną wersję Bio2 tę w czarnym pudełku?Cenega ma w skepie internetowym napisane, ze już ich nie ma ale wiecie może czy będa je jeszcze mieli albo czy gdzieś jeszcze jest dostępna w innym sklepie?

Opublikowano (edytowane)

Gra skończona, przyjemna, bardzo dobra kopia pierwszej części. Warto zagrać.

Edytowane przez Soul
Opublikowano

W tej czesci splicery atakuja, bo nimi Lamb rozkazuje.

Co ci nie pasuje w 'eve hypo'? Automatyczne uzywanie? Czy chodzilo ci o apteczki i to ze sa pod prawym d-padem? Tego sie chyba nie da zmienic.

Opublikowano

Aha kumam, ale jak dla mnie to nie ma problemu. Samo sie uzywa wiec nie musze uzywac tej kombinacji... Strzykawka z evem szybciutko sie wbija i jakos nie spowalnia zbytnio, nawet na to uwagi nie zwracam :P

Pytanko: czy mozna zginac majac apteczke? Chodzi mi o to, czy majac 1% zycia trzeba uzywac apteczki, czy mozna bez ryzyka grac dalej bo i tak sama sie apteczka uzyje jakbysmy mieli zginac, jak przezyjemy to chociaz zaoszczedzimy apteczke :P?

Jak sie gra bez vita chambers? Chodzi o to ze jak sie zginie trza wczytac save'a i zabijac od nowa ludzikow zamiast ich dobijac po uleczeniu tak?

Opublikowano

Nie orientujecie się może kiedy Cenega wysyła edycje specjalne ? Bo coś cały czas mam status "przyjęte do realizacji", a jak wiadomo - każdemu zależy na jak najszybszym dostaniu w swoje spocone łapska tak świetnego sequela.

Wracając do tematu chciałbym się dowiedzieć: czy hakowanie "z bliska" pozostało w sequelu, czy też w pełni zastąpiono nim hackowaniem na odległość ?

Opublikowano

Normal, jakieś 18~20 godzin, fajnie, że gra ma to coś, człowiek chce zagrać w nią drugi raz. Klimat git choć uważam, że w jedynce był lepszy.

ps gra jest trudna, grając na normalu czułem się jak bym grał na Hardzie.

Opublikowano

Cholera. Hard to jakas masakra jest. Jak zmienie poziom trudnosci na medium to achievementy nadal beda dzialac oprocz tego za przejscie gry na najtrudniejszym poziomie, co nie?

Opublikowano

Wow, dostałem paczkę z zavvi z nowym bajoszokiem. Artbook jest niesamowity. Ma 100 stron i jest świetnej jakości. Szkoda, że nie ma metalowego opakowania, ale te zwykłe ma fajny połysk.

Opublikowano

Jeśli komuś podobał się BS1, w dwójkę i tak musi zagrać. Niesamowite uczucie móc znów chodzić (i to nie byle kim) po Rapture.

Pograłem także chwilę w multi. Nie jest to może poziom BC2, ale można nieźle bawić się (i jeszcze jeśli ma się farta znaleźć jako pierwszemu strój Big Daddy'iego, to można nieźle kosić całe tłumy wrogów :thumbsup: ).

• Plusik 1