mozi 1 977 Opublikowano 7 lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2010 Soul - gdzie nabyłes w wawie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 7 lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2010 Robson. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jędrek 3 Opublikowano 7 lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2010 Ultima wysyła w poniedziałek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scatebra 7 Opublikowano 7 lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2010 Hej, wiecie może gdzie jeszcze można dostać limitowaną wersję Bio2 tę w czarnym pudełku?Cenega ma w skepie internetowym napisane, ze już ich nie ma ale wiecie może czy będa je jeszcze mieli albo czy gdzieś jeszcze jest dostępna w innym sklepie? Cytuj Odnośnik do komentarza
jarken 33 Opublikowano 7 lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2010 Sklepy z UK, cena około 55funtów. Cytuj Odnośnik do komentarza
shq 0 Opublikowano 7 lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2010 Dziś na zavi.com Rapture Edition znów po 31.99 funta czyli jakieś 150 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 064 Opublikowano 7 lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2010 Gra niemal identyczna jak część pierwsza. IMO większa rozpierducha co dla mnie jest na minus. Poza tym Big Sisters są twarde i trudne do pokonania Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 7 lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2010 (edytowane) Gra skończona, przyjemna, bardzo dobra kopia pierwszej części. Warto zagrać. Edytowane 7 lutego 2010 przez Soul Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 7 lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2010 W ile godzin skończyłeś i na którym poziomie trudności? Cytuj Odnośnik do komentarza
Scatebra 7 Opublikowano 7 lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2010 Czy ktoś z was zamawiał już Bio2 na zavvi.com? Czy do Polski wysyłka też jest bezpłatna a jeśli nie to ile kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza
Trufs 1 Opublikowano 8 lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2010 W tej czesci splicery atakuja, bo nimi Lamb rozkazuje. Co ci nie pasuje w 'eve hypo'? Automatyczne uzywanie? Czy chodzilo ci o apteczki i to ze sa pod prawym d-padem? Tego sie chyba nie da zmienic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jędrek 3 Opublikowano 8 lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2010 Na hardzie bez korzystania z vita chambers'ów to niezła rozpierducha jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Trufs 1 Opublikowano 8 lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2010 Aha kumam, ale jak dla mnie to nie ma problemu. Samo sie uzywa wiec nie musze uzywac tej kombinacji... Strzykawka z evem szybciutko sie wbija i jakos nie spowalnia zbytnio, nawet na to uwagi nie zwracam Pytanko: czy mozna zginac majac apteczke? Chodzi mi o to, czy majac 1% zycia trzeba uzywac apteczki, czy mozna bez ryzyka grac dalej bo i tak sama sie apteczka uzyje jakbysmy mieli zginac, jak przezyjemy to chociaz zaoszczedzimy apteczke ? Jak sie gra bez vita chambers? Chodzi o to ze jak sie zginie trza wczytac save'a i zabijac od nowa ludzikow zamiast ich dobijac po uleczeniu tak? Cytuj Odnośnik do komentarza
suli 0 Opublikowano 8 lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2010 http://www.gametrailers.com/video/review-bioshock-2/61279 Cytuj Odnośnik do komentarza
Slayerr 0 Opublikowano 8 lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2010 Nie orientujecie się może kiedy Cenega wysyła edycje specjalne ? Bo coś cały czas mam status "przyjęte do realizacji", a jak wiadomo - każdemu zależy na jak najszybszym dostaniu w swoje spocone łapska tak świetnego sequela. Wracając do tematu chciałbym się dowiedzieć: czy hakowanie "z bliska" pozostało w sequelu, czy też w pełni zastąpiono nim hackowaniem na odległość ? Cytuj Odnośnik do komentarza
SierraPL 1 Opublikowano 8 lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2010 Tak zostało, możesz hakować na dwa sposoby. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 8 lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2010 Normal, jakieś 18~20 godzin, fajnie, że gra ma to coś, człowiek chce zagrać w nią drugi raz. Klimat git choć uważam, że w jedynce był lepszy. ps gra jest trudna, grając na normalu czułem się jak bym grał na Hardzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jędrek 3 Opublikowano 8 lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2010 Cholera. Hard to jakas masakra jest. Jak zmienie poziom trudnosci na medium to achievementy nadal beda dzialac oprocz tego za przejscie gry na najtrudniejszym poziomie, co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza
koso 114 Opublikowano 8 lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2010 E, Hard wydaje się łatwiejszy niż w jedynce. Bez chamberów oczywiście. Wszystko dzięki autohackom i harpunowi. Jeśli ktoś jest zainteresowany moją recenzją, zapraszam: http://www.gamezilla.pl/content/recenzja-bioshock-2-rapture-z-perspektywy-helmu-big-daddyego Zdaje się, że pierwsza w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 9 lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2010 caly czas zastanawiam sie czy nie sprawic sobie na ferie Bioskocka 2 i Twoja recenzja, przyznam koso, poczyniła duży krok w kierunku zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza
jarken 33 Opublikowano 9 lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2010 Wow, dostałem paczkę z zavvi z nowym bajoszokiem. Artbook jest niesamowity. Ma 100 stron i jest świetnej jakości. Szkoda, że nie ma metalowego opakowania, ale te zwykłe ma fajny połysk. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 9 lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2010 http://www.gamerankings.com/xbox360/945380-bioshock-2/index.html Widziałem, że Bio2 nie dorówna jedynce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Trufs 1 Opublikowano 9 lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2010 No to jednak nie to samo co jedynka Ale i tak fajnie wrocic do Rupture... Cytuj Odnośnik do komentarza
jarken 33 Opublikowano 9 lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2010 Jeśli komuś podobał się BS1, w dwójkę i tak musi zagrać. Niesamowite uczucie móc znów chodzić (i to nie byle kim) po Rapture. Pograłem także chwilę w multi. Nie jest to może poziom BC2, ale można nieźle bawić się (i jeszcze jeśli ma się farta znaleźć jako pierwszemu strój Big Daddy'iego, to można nieźle kosić całe tłumy wrogów ). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 9 lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2010 (edytowane) http://www.gamerankings.com/xbox360/945380-bioshock-2/index.html Widziałem, że Bio2 nie dorówna jedynce. ja rowniez, ale spodziewalem sie sredniej w granicach 91 - 94 procent. Edytowane 9 lutego 2010 przez VoytecCFC Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi