Dark AlexX 0 Opublikowano 17 marca 2009 Opublikowano 17 marca 2009 http://allgamesbeta.net/2009/03/16/bioshock-2-game-informer/ Na screenach widać, że te wiertło to nawet pół ekranu zajmuje. ;] Cytuj
Adamus84 0 Opublikowano 17 marca 2009 Opublikowano 17 marca 2009 Już po pierwszych screenach jakie widziałem w tym artykule wygląda obłędnie. Must have Cytuj
MrSatan 20 Opublikowano 20 marca 2009 Opublikowano 20 marca 2009 Po prostu wyważa tym, że oprócz siekania splicerów wiertłem będziemy musieli opiekowac się małą siostrą - bez niej zapewne nie złapiemy adama ani eve. Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 20 marca 2009 Opublikowano 20 marca 2009 Wy naprawdę wierzycie, że będziemy grali całą kampanie Tatuśkiem? Ja sadzę, że to będzie krótka interaktywna retrospekcja, w której wcielimy się w pierwszego BD. Obym się nie mylił. Cytuj
MrSatan 20 Opublikowano 20 marca 2009 Opublikowano 20 marca 2009 A ja żałuję że nie będzie co-opa. Już nie będe miał szansy pobiegać małą siostrą z wielką strzykawką, a tatusiek (na żywca) osłaniałby mi plecy Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 6 kwietnia 2009 Opublikowano 6 kwietnia 2009 Z jakiegoś niemieckiego magazynu: - Bioshock 2 will have much more (facial) animations for it's characters, especially the Little Sisters. - Tannenbaum is indeed back and during a gameplay presentation, Tennenbaum wakes up the player. - According to Melissa Miller, returning to Rapture wont be boring because of three reasons: 1. You can go outside of Rapture, 2. You will mainly visit places, you only heard of in B1 and 3. a secret aspect, she wont mention. - Compared with the Big Daddy in Bioshock 1, you will be faster and your field of view will be better. - Vita Chambers are back, but when you respawn there, the health of the enemies (e.g. Big Daddies) might be regenerated for a certain amount. - There are more greytones added to your moral choices. So there is not just black and white. Moral choices are also integrated into the game mechanics and not just to the endings. - Splicers will now search for cover, jump off balconies and use their enviroment. They can also catch grenades and throw them back. - The Big Sister will change during the story. - Guessing from artworks and screenshots, Splicers look more ill. One had more claw like fingers, eczemas...etc. - Concept art showed Rapture Metro Station North, one small screenshot showed a hall in Fontaine Futuristics. - In an interview with Jordan Thomes, he said: "Ryan and Fontaine were a part of the big ideologic war, which made Rapture fall. While the story of this characters is somehow over, they are still important to show people whats up with Rapture...." - Jordan also said that the player "creates" alot of corpses. The Little Sisters may show which are worth to be harvested. P.S.W tym tygodniu w GTTV ma być premierowy pokaz B2. Cytuj
Butcher 70 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Z jakiegoś niemieckiego magazynu: - Vita Chambers are back, but when you respawn there, the health of the enemies (e.g. Big Daddies) might be regenerated for a certain amount. Bullshit. VC are back, ale nie dla nas - działają tylko na organizmy z genami Ryana (jak Jack z BS1), a BD raczej takim nie jest... Ale dla nas będzie coś zbliżonego do VC, żeby tak jak poprzednio nie frustrować Graczy... Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Tutaj chodzi ze bedzie Vita dla nas ale za kazdy respawn z niego odnawia troche energi wrogowi. (nie temu z forum ) Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 8 kwietnia 2009 Opublikowano 8 kwietnia 2009 A ja żałuję że nie będzie co-opa. Już nie będe miał szansy pobiegać małą siostrą z wielką strzykawką, a tatusiek (na żywca) osłaniałby mi plecy tyyyy. to by było dobre, jeden biega kurduplem i stosuje stealth a drugi ciśnie czołgiem i prasuje wroga Butch, VC były dostrajane, a na dodatek to skąd wiesz jaka jest geneza pierwszego BD? Cytuj
Vulc 3 Opublikowano 10 kwietnia 2009 Opublikowano 10 kwietnia 2009 Pojawił się kolejny trailer nadchodzącej produkcji: http://www.gametrailers.com/player/47807.html Jak widać rzeczywiście nie będziemy grali Tatuśkiem przez cały czas, bo postać przedstawiona na tym filmiku raczej na pewno nim nie jest. Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 10 kwietnia 2009 Opublikowano 10 kwietnia 2009 jak nie jest jak jest, BD przez cały filmik Cytuj
Vulc 3 Opublikowano 10 kwietnia 2009 Opublikowano 10 kwietnia 2009 Po sposobie poruszania się i choćby wielkości ręki nie wygląda mi to raczej na Big Daddy'ego. Zresztą wiertło może być po prostu jedną z dostępnych broni. Oczywiście to tylko moje spostrzeżenia. Cytuj
Gość krzychu_419 Opublikowano 10 kwietnia 2009 Opublikowano 10 kwietnia 2009 Wygląda ciemniej i straszniej niż jedynka Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 10 kwietnia 2009 Opublikowano 10 kwietnia 2009 Chyba poprawili też fizykę postaci w czasie walk. Ogólnie na razie in plus. Cytuj
okoolarnik 20 Opublikowano 10 kwietnia 2009 Opublikowano 10 kwietnia 2009 Po sposobie poruszania się i choćby wielkości ręki nie wygląda mi to raczej na Big Daddy'ego. Zresztą wiertło może być po prostu jedną z dostępnych broni. Oczywiście to tylko moje spostrzeżenia. no jak to? przecież widać tą rękawice na łapie cały czas Cytuj
Butcher 70 Opublikowano 10 kwietnia 2009 Opublikowano 10 kwietnia 2009 Wygląda ciemniej i straszniej niż jedynka To źle? Takie są właśnie założenia twórców dla sequela... I bardzo dobrze imo. Cytuj
Gość krzychu_419 Opublikowano 10 kwietnia 2009 Opublikowano 10 kwietnia 2009 Dla mnie źle, nie przepadam za mega ciemnym i mrocznym klimatem w grach. Cytuj
szymen 2 Opublikowano 10 kwietnia 2009 Opublikowano 10 kwietnia 2009 Dla mnie jedynka była wręcz za mało ciemna i straszna:P, klimacik co prawda był, ale czegoś mi brakowało. A po dwójce oczekuję podkręcenia klimatu i więcej STRACHU. Cytuj
milekp 78 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Coście się tak przyczepili tej "ciemności"? Regulacja kontrastu i jasności wam w wyświetlaczach padła? <_< Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Dla mnie źle, nie przepadam za mega ciemnym i mrocznym klimatem w grach. Hehe nie no sorry ale trochę pojechałeś, nie przepadasz za ciemnym i mrocznym klimatem to czego ty oczekujesz po Bioschocku? Etapów w lesie, na polanie na pikniku, kolorów z Vivy Pinat? Przecież to jest horror musi być mroczno, strasznie klimatycznie. Co do trailerka sam początek z BS łoł klimat klimat i jeszcze raz klimat. Cytuj
Gość krzychu_419 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Opublikowano 11 kwietnia 2009 W jedynce było prawie jak w Vivie Pinacie Cytuj
Gość Opublikowano 11 kwietnia 2009 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Trailer niszczy, jedynka mna zamiotla, mam nadzieje ze uda sie to dwojeczce, chociaz cicho licze na to, ze sequel bedzie lepszy. Uzywanie plasmidow i broni na raz to swietny motyw. Cytuj
szymen 2 Opublikowano 12 kwietnia 2009 Opublikowano 12 kwietnia 2009 W jedynce było prawie jak w Vivie Pinacie Coś w tym jest:P Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi