aureliusz 1 Opublikowano 12 marca 2008 Opublikowano 12 marca 2008 Mam zapasowa kopie gry Final Fantasy Tactics na Psone.Niestety w domu posiadam tylko przerobiona ripperem ps2 i nieprzerobiona(pewnie nie ma przerobki poki co) ps3.Mam cholerna ochote odpalic ta gierke,ponoc filmy i gry z jedynki odpala sie na ps2 z ta przerobka naciskajac dwa razy przycisk power przy resecie.Mi sie nie odpala...nie czyta w ogole plytki.Jest jakis sposob na jej odpalenie?Czy kupiony ewentualnie oryginal odpali mi sie na tak przerobionej konsoli? Dziekuje za ewentualna pomoc. aureliusz Cytuj
dante1991 0 Opublikowano 14 marca 2008 Opublikowano 14 marca 2008 Dziwne.Być może twój laser ma problem z odczytem płyt CD.A może płytka z Finalem jest na tyle porysowana ,że laser nie jest w stanie jej odczytać? Cytuj
aureliusz 1 Opublikowano 14 marca 2008 Autor Opublikowano 14 marca 2008 Gdybym mial zepsuty laser odpowiedzialny za CD pomoze przekopiowanie tego na plytke DVD? Cytuj
Berion 207 Opublikowano 15 marca 2008 Opublikowano 15 marca 2008 Tak, grę dla PSXa na DVD... świetny pomysł... NIE da się. Oryginał uruchomisz od razu, to jest myślę oczywiste. Kopie dla PSXa dwoma resetami (o ile jest to Ripper 2 Gold/Deluxe). Jak nie działa to ch*e płyty albo nie masz tego chipa. ;] Cytuj
Rafael_Sorel 4 Opublikowano 10 kwietnia 2008 Opublikowano 10 kwietnia 2008 Jak masz tego chipa co wspomniał Berion a gra jest w wersji NTSC to odpal konsole zaczekaj do menu i szybki reset 3x-razy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi