Opublikowano 12 marca 200817 l Mam zapasowa kopie gry Final Fantasy Tactics na Psone.Niestety w domu posiadam tylko przerobiona ripperem ps2 i nieprzerobiona(pewnie nie ma przerobki poki co) ps3.Mam cholerna ochote odpalic ta gierke,ponoc filmy i gry z jedynki odpala sie na ps2 z ta przerobka naciskajac dwa razy przycisk power przy resecie.Mi sie nie odpala...nie czyta w ogole plytki.Jest jakis sposob na jej odpalenie?Czy kupiony ewentualnie oryginal odpali mi sie na tak przerobionej konsoli? Dziekuje za ewentualna pomoc. aureliusz
Opublikowano 14 marca 200817 l Dziwne.Być może twój laser ma problem z odczytem płyt CD.A może płytka z Finalem jest na tyle porysowana ,że laser nie jest w stanie jej odczytać?
Opublikowano 14 marca 200817 l Autor Gdybym mial zepsuty laser odpowiedzialny za CD pomoze przekopiowanie tego na plytke DVD?
Opublikowano 15 marca 200817 l Tak, grę dla PSXa na DVD... świetny pomysł... NIE da się. Oryginał uruchomisz od razu, to jest myślę oczywiste. Kopie dla PSXa dwoma resetami (o ile jest to Ripper 2 Gold/Deluxe). Jak nie działa to ch*e płyty albo nie masz tego chipa. ;]
Opublikowano 10 kwietnia 200816 l Jak masz tego chipa co wspomniał Berion a gra jest w wersji NTSC to odpal konsole zaczekaj do menu i szybki reset 3x-razy