miniu 1 Opublikowano 13 marca 2008 Opublikowano 13 marca 2008 Bungie wreszcie zrobi playliste mlg tutaj link http://www.mlgpro.com/?q=node/200329 Cytuj
Uriziel 5 Opublikowano 13 marca 2008 Opublikowano 13 marca 2008 Czytałem o tym dzisiaj w nocy. Wreszcie normalny tryb ;) . Ciekawe jak rozwiążą to z mapami (czyżby miały być tylko 3 ?) Cytuj
miniu 1 Opublikowano 13 marca 2008 Autor Opublikowano 13 marca 2008 Czytałem o tym dzisiaj w nocy. Wreszcie normalny tryb ;) . Ciekawe jak rozwiążą to z mapami (czyżby miały być tylko 3 ?) No pewnie beda tez te zrobione w foundry... zreszta moga byc nawet tylko 3 zeby nam nie wcisneli mlg sandtrap lub mlg snowbound. Poza tym mam nadzieje ze zrobia cos takiego jak tryb mlg w innych playlistach np na 2v2 grasz i trafia sie ci mlg ts v4 jeszcze jagby mogly sie w 2v2 np trafic mapy z mlg np mlg pit v4 to by tez bylo super ale to juz by bylo zaduzo dla bungie Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 13 marca 2008 Opublikowano 13 marca 2008 Mysle, ze wraz z premiera stary map pack stanie sie darmowy... a jak nie, to po prostu... ta... ci co nie maja, beda grac tylko na 3ch . Cytuj
barth 70 Opublikowano 13 marca 2008 Opublikowano 13 marca 2008 tak wogóle to wiecie, że to tylko próbna playlista i chwilowo postoi tylko kilka tygodni Cytuj
miniu 1 Opublikowano 14 marca 2008 Autor Opublikowano 14 marca 2008 tak wogóle to wiecie, że to tylko próbna playlista i chwilowo postoi tylko kilka tygodni Zkad masz info ze probna? Ale jesli jest probna to trzeba bedzie w nia grac jak najwiecej, bungie nam ja zostawi jak zobaczy ile osob gra. Cytuj
barth 70 Opublikowano 14 marca 2008 Opublikowano 14 marca 2008 info mam z Bungie.net i HBO poza tym do startu listy i tak jeszcze kilka tygodni Cytuj
miniu 1 Opublikowano 14 marca 2008 Autor Opublikowano 14 marca 2008 (edytowane) info mam z Bungie.net i HBO poza tym do startu listy i tak jeszcze kilka tygodni Nie moge znalezc tego na b.net wez daj linka. Wiem ze jeszcze pare tyg tylko juz tera informuje EDIT: Wlasnie przeczytalem calego Bungie Weekly Update i nie ma tam nic o tym ze playlista bedzie testowa to bedzie nowa playlista ktora zostanie z nami na dlugo Bungie napisalo w updejcie wiele ciekawych zeczy ktorych bylem ciekaw np co bedzie jak mlg zmieni ustawienia: What happens when MLG changes versions or maps or updates their rules? When MLG changes gametypes, configurations, map layouts, incorporates new maps, we hope to be as agile as possible in bringing those changes to the Matchmaking playlist and keep the MLG Playlist current with their tournament settings. Wiec bedzie fajnie juz mi sie ta playlista podoba Link do updejta : http://www.bungie.net/News/content.aspx?ty...s&cid=13368 Edytowane 15 marca 2008 przez miniu Cytuj
Przybilla 2 Opublikowano 28 marca 2008 Opublikowano 28 marca 2008 Last Sunday morning Team SWAT vanished prematurely, so this week Test has done a bit of extra work to bring the playlist back for a follow up weekend. Team SWAT goes live today at 2 p.m. PDT and will be online until 2 a.m., Monday morning. Team Hardcore has been removed to make way for the MLG playlist, which goes live Monday morning immediately following the Double EXP SWAT weekend. Cytuj
Krzys PL 28 Opublikowano 28 marca 2008 Opublikowano 28 marca 2008 (edytowane) Sory za mały offtop Jakie przeliczenie ma strefa czasowa PDT na GMT EDIT: Fajnie będzie można pograć w jakiś normalny tryb na meczmejkingu Edytowane 28 marca 2008 przez Krzys PL Cytuj
BarteQ 1 Opublikowano 28 marca 2008 Opublikowano 28 marca 2008 ten offtop jest nie do przyjęcia... Raptor warna mu! xD a serio to chyba -6 ablo 7 godzin;] Cytuj
miniu 1 Opublikowano 29 marca 2008 Autor Opublikowano 29 marca 2008 SWAT juz jest dostepny SWATa mogli by zostawic na zawsze fajna playlista A MLG Playlist mogli by dac od weekendu nie chce mi sie czekac do pon Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 29 marca 2008 Opublikowano 29 marca 2008 Sory za mały offtop Jakie przeliczenie ma strefa czasowa PDT na GMT EDIT: Fajnie będzie można pograć w jakiś normalny tryb na meczmejkingu ogolnie -9h ale w zwiazku z tym ze w US bylo juz przestawienie czasu to -8, jak se przestawicie czas na letni to -9 Cytuj
mr pablo 0 Opublikowano 30 marca 2008 Opublikowano 30 marca 2008 Medale z SWATa nie liczą się do statów? ;o Cytuj
Krzys PL 28 Opublikowano 30 marca 2008 Opublikowano 30 marca 2008 (edytowane) Nie bo to socjal tzn. będziesz je miał ale w zakładce socjal. Edytowane 30 marca 2008 przez Krzys PL Cytuj
barth 70 Opublikowano 31 marca 2008 Opublikowano 31 marca 2008 Playlista jest "up and running" jak to mówią ludzie z kraju hamburgera i "wolności" (a prf.... ) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi