Gość Opublikowano 13 marca 2008 Opublikowano 13 marca 2008 Najlepszy IMO magazyn komiksowy w Polandzie, szkoda że już od dłuższego czasu nie żyje. Twór Śledzia niszczył, aż został zniszczony dzięki staraniom Banana z N+, który zajmował się wydawanie tego, w tym momencie wielkie faki dla niego. Zawsze wypełniony humorem, komiksami i infem na ich temat i nie tylko. Tęskni jeszcze ktoś? Cytuj
Specu 148 Opublikowano 13 marca 2008 Opublikowano 13 marca 2008 (edytowane) stare dobre czasy za(pipi)iste komiksy, swietny humor, ciekawe artykuly... nawet moja morda jest w jednym z produktów xD Edytowane 13 marca 2008 przez Specu Cytuj
Gość Opublikowano 17 marca 2008 Opublikowano 17 marca 2008 Hehe produkt to najlepszy komiksowy magazn jaki miałem w łapskach (z resztą dalej mam numery 1-13 na póleczce). Niszczył klimatem oraz świetnymi produkcjamy min. osiedle swoboda (który doczekał się własnej miniserii) pierwsze kroki stawiał tam też likwidator <_< Ogólnie szkoda że magazyn nie jest już wydawany, brakuje mi czegoś pożądnego na rynku. Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 11 czerwca 2008 Opublikowano 11 czerwca 2008 se odkopie chyba najlepsze co u nas bylo. Raz ze wilq tam byl a dwa ze poczatkowe osiedla swoboda - u mnie sa do dzisiaj kultowe. No i biegunka. Ogolnie szkoda ze padlo, chociaz pozniejsze numery juz troche slabsze byly lf Cytuj
Gość Opublikowano 11 czerwca 2008 Opublikowano 11 czerwca 2008 Oprocz samych komiksow, ostro recki i cala publicystyka rzadzily. Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 16 czerwca 2008 Opublikowano 16 czerwca 2008 ogolnie klimat byl tam zaje.bisty, p.lux afair za to byl slaby Cytuj
BieŃ 923 Opublikowano 18 czerwca 2008 Opublikowano 18 czerwca 2008 ryba k.rwa do dziela!! czekam na nowe osiedlaki nie no szkoda ze produkt tak skonczyl... Cytuj
puszkin 235 Opublikowano 18 czerwca 2008 Opublikowano 18 czerwca 2008 zarzuccie jakimi skanami albo choc zdjeciem okladki bo ciekawym coz to takiego Cytuj
Gość Opublikowano 20 czerwca 2008 Opublikowano 20 czerwca 2008 http://www.komiks.gildia.pl/prasa/produkt Tu masz kilka stronek z każdego numeru. Kumpel ma większość , będę musiał sobie pożyczyć od niego i znowu przeczytać Cytuj
Tori 12 Opublikowano 19 sierpnia 2008 Opublikowano 19 sierpnia 2008 Tęsknię za osiedlem swoboda, (pipi)a, chyba sobie odkopę produkty i zacznę czytać od początku Dobre były też inne komiksy, ale było sporo tytułów, które do mnie nie docierały, np. jakaś tam opowiastka detektywistyczna. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 19 września 2008 Opublikowano 19 września 2008 "jestem Iron;a ja Maiden; a to jest eddie, eddie jest z poznania" niektore teksty osiedlowe sa niezapomniane ;] Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 19 września 2008 Opublikowano 19 września 2008 ekipa rozbiorkowa od dzwiedzia xddd. Lepsze bylo jak robili w kostnicy -Spoko trup nie zajac Ogolnie wiekszosc tekstow z tego byla za(pipi)ista. Wie ktos co sledziu robi? Bo kiedys tu na forum pisywal Cytuj
Tori 12 Opublikowano 28 października 2008 Opublikowano 28 października 2008 Miał wydawać swój autorski album- tom 2gi i od roku ślad o tym zaginął. A ja mam 1wszy tom i zostałem wystawiony... szlag. Cytuj
lmz 48 Opublikowano 31 października 2008 Opublikowano 31 października 2008 Fajnie że pozytywnie piszecie, jak zobaczyłem ten temat to sobie pomyślałem że forumowi moralizatorzy co to mają już rodzinę piszą że to było bee bo promowało narkomanię i jarali się tym gówniarze widząc słowo "kurwa" w dymku Za(pipi)ista była akcja z zwierzeniami drecha po blancie z Wirażem "w zawodówce na powitanie dostałem gazrurką po bani - bolało dopiero przy gojeniu" (czy jakoś) No i fajna akcja ze zdjęciem biurka artysty w którymś numerze, z wyraźnie widoczną inspiracją w postaci szkiełka Cytuj
okoolarnik 20 Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 Wie ktos co sledziu robi? Bo kiedys tu na forum pisywal w tym roku się ukazał drugi tom "na szybko spisane" drogie jak cholera ale warto ;] w którymś magazynie o grach sie też dwie rybne strony co miesiąc pokazują a tak na bieżąco co robi śledziu można sobie poczytać na jego blogu: http://mrherring.blogspot.com/ Cytuj
Tori 12 Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 Czyli wydali jego drugi album już? W żadnym empiku nawet śladu po tym nie zobaczyłem O_O Co do biurka Sledzia- w tych nowych, kolorowych zeszycikach osiedla w każdym numerze dało się poznać jego biurko z zielonym zaopatrzeniem. Cytuj
okoolarnik 20 Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 Czyli wydali jego drugi album już? W żadnym empiku nawet śladu po tym nie zobaczyłem O_O Co do biurka Sledzia- w tych nowych, kolorowych zeszycikach osiedla w każdym numerze dało się poznać jego biurko z zielonym zaopatrzeniem. z tego co kojarze są dwa albumy "na szybko spisane": jeden to wczesne dzieciństwo, drugi to okres dosrastania i studia: Cytuj
Tori 12 Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 Właśnie widzę, nie śledzę już tak regularnie rynku komiksów, dlatego mi to umknęło. Cytuj
Śledziu 0 Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 Ależ, panie i panowie. Ja tutaj wciąż od czasu do czasu zaglądam. Tori - drugi tom "Na szybko spisane..." od prawie pół roku na ryneczku (tutaj masz teaser trailer---> ) a w grudniu na 99% wyjdzie pierwszy tom "Wartości Rodzinnych" po których z pewnością skończę jak John Lennon, ale cóż, sztuka jest sztuka. Ostatni tom trylogii NSS to 2009 rok, jakoś w połowie pewnie. Ogólnie, dla starych Produktywnych wyg, to ekipa działa, aczkolwiek już oddzielnie. KRL siedzi nad "Ostatnią Kroniką" epopeją SF o ostatnim pięćpalców. Blog KRLa---> http://krlcomics.blogspot.com Blog Ostatniej Kroniki---> http://ostatniakronika.blogspot.com Trailer OK---> Kurt razem z ekipą Jeża Jerzego pracuje nad pełnometrażową animacją z Kolczastym---> http://jezjerzy.blogspot.com Myszkowski wniknął w ilustracje a wcześniej przez kilka lat tworzył dla dzieciaków serię Zefir, którą przejął ode mnie---> http://filipmyszkowski.com Marek Lachowicz (Człowiek Paroovka) od lat puszcza albumy ze swojej stajni---> http://blog.czlowiekparoovka.pl A co u mnie to na blogasku, bywa, że i z 10 wpisów miesięcznie robię, jak jest o czym, a bywa tak często---> http://mrherring.blogspot.com And so so so... Googlegooglegoogle:) Produkt wciąż żyje w naszych serduszkach, aczkolwiek na reaktywację się nie zanosi, snif. Za to w 2009 roku na stówkę pojawi się coś świeżego z Osiedla Swoboda. I nie mam na myśli zapowiadanego już od blisko roku tzw. integrala, który zbierze wszystkie odcinki z Pro w jednym tomie. Nope. 2009 to 10 lat serii, więc będzie dobrze:) <>< Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 Produkt wciąż żyje w naszych serduszkach, aczkolwiek na reaktywację się nie zanosi, snif. Za to w 2009 roku na stówkę pojawi się coś świeżego z Osiedla Swoboda. I nie mam na myśli zapowiadanego już od blisko roku tzw. integrala, który zbierze wszystkie odcinki z Pro w jednym tomie. Nope. 2009 to 10 lat serii, więc będzie dobrze:) <>< A kiedy ten tzw integral bedzie?????????? Bo co by nie mowic moje produkty nie sa juz w najlepszym stanie ;f. Ale dalej sie to trzyma ;] Cytuj
Śledziu 0 Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 Nie wiem dokładnie, ale i tak należy się uzbroić w cierpliwość. Wiem tyle - druga połowa 2009. Nie wcześniej. Cytuj
Tori 12 Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 No wiem, Ryba, musiało mi wylecieć. Kupiłem Twój album rok temu na centralnym w Wwie i tak do tej pory tylko badam półki w empiku, bo w necie nie chciało mi się poszukać (w ten też sposób mi umknęło, że zdążyli do tej pory wydać dwa kolejne tomy ŻYWYCH TRUPÓW). Nabędę album w niedługim czasie. Cytuj
lmz 48 Opublikowano 14 stycznia 2009 Opublikowano 14 stycznia 2009 Mam do opchnięcia "Produkt" numery 3, 5, 6, 21 i 22 oraz "Osiedle Swoboda" nr 4 i 5. Jak komuś brakuje do kolekcji to zapraszam na pw. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi