sokol 1 Opublikowano 8 marca 2009 Opublikowano 8 marca 2009 Dla mnie gra jest ok, ale trochę za bardzo randomowa. Często szczęście decyduje o tym czy wygrasz, nie umiejętności, to mnie w tej grze najbardziej irytuje. Mario Kart na N64 moim zdaniem był o wiele lepszy. I trasy były dłuższe. Te jakoś się tak zbyt szybko dla mnie kończą 1 1 Cytuj
dziki_dziku 4 Opublikowano 9 marca 2009 Opublikowano 9 marca 2009 Dla mnie gra jest ok, ale trochę za bardzo randomowa. Często szczęście decyduje o tym czy wygrasz, nie umiejętności, to mnie w tej grze najbardziej irytuje. Mario Kart na N64 moim zdaniem był o wiele lepszy. I trasy były dłuższe. Te jakoś się tak zbyt szybko dla mnie kończą nooo, jeśli uważasz DD! za randomową, to lepiej nie graj w Mario Kart Wii tam to jest dopiero "rzeźnia', wystarczy że przez chwilę zajmujesz 1. miejsce i już odchodzą takie akcje, o których w życiu nie śniłeś co do DD!, to uważam tę część za "prawie" najlepszą z serii, zaraz po 64 (MK DS mi nie podeszło w ogóle), za to battle uważam, że jest najlepiej zrobiony ze wszystkich części, szczególnie "bombki" Cytuj
czesio83 21 Opublikowano 9 marca 2009 Opublikowano 9 marca 2009 w mm:dd hardcorowy byl ten tryb gdzie pokonywalo sie wszystkie trasy po kolei:) bylo kilka ladnych plansz wulkaniczna wyspa/zamek kilka mniej ta u piczy/ta gdzie jezdzily te auta (nazw nie pamietam bo to dawno bylo:) ) ale calkiem przyjemny szpil:) Cytuj
pele15 3 Opublikowano 30 marca 2009 Opublikowano 30 marca 2009 czy w tej grze jest tylko tych 12 plansz czy odblokowywuje się nowe? czy są jakies inne tryby gry oprócz tego podstawowego i jazdy na czas? Cytuj
ciwa22 858 Opublikowano 10 kwietnia 2010 Opublikowano 10 kwietnia 2010 Według mnie "randomowość" to charakterystyczna cecha każdego dobrego kartracera i seria MK nie jest (i nie powinna być) w tej kwestii wyjątkiem. Po to w tych grach są dopałki. Dodaje to smaczku multiplayerowym bataliom. Co do samej gry to generalnie jest świetna, ale osobiście bardziej wolałem wyścigi singlowe od tych tagteamowych. A ranking wygląda następująco: 1. Mario Kart 64, 2. Mario Kart DS, 3. Mario Kart DD, 4. Mario Kart Snes. W wersję Wii nie grałem, ale słyszałem, że bardzo dobra. Cytuj
Sibian 154 Opublikowano 10 listopada 2012 Opublikowano 10 listopada 2012 (edytowane) W SINGLU nieporozumienie. Brak wspaniałego trybu story jak w CTR. Rozgrywka mega losowa, nie liczą się umiejętności z botami tylko szczęście. Dodatkowo wprawdzie jeszcze nie jestem do końca pewny ale boty raczej kantują. Są sytuacje ,że zostaniesz z 2 razy trafiony "przeszkadzajkami" i nawet mając najszybszy bolid + ciągle turbo + bezbłędna jazda nie dogonisz liderów w kartach o mniejszym speedzie i które nie miały na składzie do końca wyścigu turbo. Innym razem jeżdżąc jak "lama" dogonisz wszystkich. Loteria. Pierwszy raz mi się zdarza ,że wolę grać w samotnego Time Triala niż w randomowego nie nagradzającego niczym jeśli masz spore umiejętności Grand Prixa. Dodatkowo system jazdy niczym nie zaskakuje i jest nudny. Lewo, prawo, czasem bezbarwne poślizgi. W takim CTR, wyskoki w odpowiednich momentach, przyśpieszenie po nich czy poślizgi z uruchamianiem w odpowiednim momencie turbo to był elektryzujący majstersztyk. Tutaj jest bezbarwnie w tym aspekcie. Muzyka irytująca , pierwsza czwórka tras, prosta , mało skomplikowana. Power-upy , ograne , niezbyt ciekawe. Wszystko tutaj jakieś takie przeciętne. Jedynie oprawa , 60fpsów i replaye się wybijają. Do singla ta gra się nie nadaje a do multi ? Nie wiem, ale patrząc na to co oferuje w trybie pojedynczego gracza to lepszym wyborem chyba nadal jest Crash Team Racing. PS : Mają inne Mario Karty wspaniały tryb Story jak w CTR? Bardziej rozbudowany system jazdy i wyzwania nagradzające umiejętności ? Chodzi mi tylko o grę w singlu. Edytowane 10 listopada 2012 przez Sebastian Ś. Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 10 listopada 2012 Opublikowano 10 listopada 2012 Mario Kart DS ma tryb misji jeszcze Cytuj
saptis 620 Opublikowano 12 listopada 2012 Opublikowano 12 listopada 2012 Gra fajna, ale bardzo uboga - nie ma nawet trybu single race co jest dla mnie totalnym nieporozumieniem. Cytuj
Figaro 8 275 Opublikowano 12 listopada 2012 Opublikowano 12 listopada 2012 Nie lubie Mario Kart w singlu. Too random. W multi w sumie też trochę. Cytuj
Malutki 5 Opublikowano 13 listopada 2012 Opublikowano 13 listopada 2012 (edytowane) Dla mnie Double Dash!! jest najlepszym kartracer'em ever .Co prawda tryb story tutaj nie występuje ,ale gierka nadrabia bardzo dobrym multiplayer'em ( aż do 16 graczy ) jak i również rewolucyjnymi nowościami.Na duży plus również zasługuje w miarę zbalansowana rozgrywka . Edytowane 13 listopada 2012 przez Malutki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi