nelson 4 Opublikowano 18 marca 2008 Opublikowano 18 marca 2008 Niema to zakladam i powiedzcie jak zrobic achieva zeby przelizac sie z gosciem hehehehe Cytuj
SiuSiu 16 Opublikowano 18 marca 2008 Opublikowano 18 marca 2008 hmm ja mam problem z achievami w bully - m.in. kupiłem 100 napojów w puszcze, a nie zaliczyło mi tego... ponadto ukończyłem 1szy rozdział i też za to achievementa nie dostałem.... (mowa o "SODA 'LICIOUS" oraz "FRESHMAN").. ktoś też miał podobne przypadki? Cytuj
Hlipo 3 Opublikowano 18 marca 2008 Opublikowano 18 marca 2008 (edytowane) Zalicz co najmniej jedną lekcję plastyki potem poszukaj jakieś osobnika(nie z każdym się da) i daj mu kwiaty. O co dokładnie chodzi w Glass Dismissed(Break 300 bottles at the shooting gallery) mam tłucz butelki i robić im zdjęcia? Jeśli chodzi o sodę to w menu pokazuje liczbę wypitych puszek a nie kupionych. Natomiast achievy za rozdziały odblokowują się z lekkim opóźnieniem. Edytowane 18 marca 2008 przez Hlipo Cytuj
SiuSiu 16 Opublikowano 18 marca 2008 Opublikowano 18 marca 2008 no właśnie zauważyłem - załadowałem save od nowa i dopiero wyskoczył ten FRESHMAN. A co do wypitych sód to mam 106 a achiv nie wyskoczył dziwne.. Cytuj
SiuSiu 16 Opublikowano 18 marca 2008 Opublikowano 18 marca 2008 hmm racja.... widocznie część dostałem gratis (?) W każdym bądź razie - załapał. Problem z głowy ;] Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 18 marca 2008 Opublikowano 18 marca 2008 (edytowane) Wiekszosc pobitych uczniow zostawia po sobie piciu wiec dla tego masz tak duzo "wypic". Edytowane 18 marca 2008 przez XM16E1 Cytuj
bountyhunter 78 Opublikowano 18 marca 2008 Opublikowano 18 marca 2008 Zalicz co najmniej jedną lekcję plastyki potem poszukaj jakieś osobnika(nie z każdym się da) i daj mu kwiaty. O co dokładnie chodzi w Glass Dismissed(Break 300 bottles at the shooting gallery) mam tłucz butelki i robić im zdjęcia?Jeśli chodzi o sodę to w menu pokazuje liczbę wypitych puszek a nie kupionych. Natomiast achievy za rozdziały odblokowują się z lekkim opóźnieniem. w tym wesolym miasteczku jest strzelnica gdzie sie do butelek i ludzi z tektury strzela, tam sie tego achieva dostaje Cytuj
SiuSiu 16 Opublikowano 20 marca 2008 Opublikowano 20 marca 2008 dla wszystkich wyjadaczy: jeśli szukacie lokalizacji wszystkich gum/kart G&G/gnomów itp. to zajrzyjcie tutaj: http://www.candiedskull.com/bully/ jest tam praktycznie wszystko a na dniach zapowiedziano całkowite uaktualnienie celem podporządkowania wszystkiego pod wersję Scholarship Ed. Cytuj
Hlipo 3 Opublikowano 20 marca 2008 Opublikowano 20 marca 2008 po skończeniu lekcji geografii przedmioty będą zaznaczone na mapie Cytuj
nelson 4 Opublikowano 22 marca 2008 Autor Opublikowano 22 marca 2008 (edytowane) mam problem ze znalezieniem arcade game "Nut Shots" nie mam pojecia gdzie to jest. Consumo i Monkey Fling znalazlem i zaliczylem, tylko tego pierwszego brakuje do achievementa HELP Edytowane 23 marca 2008 przez nelson Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 23 marca 2008 Opublikowano 23 marca 2008 W sklepie w wesołym miasteczku niema? Powinny stać 3 obok siebie. Cytuj
nelson 4 Opublikowano 23 marca 2008 Autor Opublikowano 23 marca 2008 (edytowane) tak masz racje, wczesniej tego nie zauwazylem, i tamte gry robilem w save pointach. ale gre mam juz za soba i zostalo 8 achievow do 1000 Edytowane 23 marca 2008 przez nelson Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 30 marca 2008 Opublikowano 30 marca 2008 Jeszcze trochę i będzie calak, tyle że mam jeden problem z achievementem za zebranie 50 kwiatków - odblokowałem perka dzięki któremu mogę make outować z dziewczynami bez dawania kwiatków, inventory mam zapełnione kwiatkami przez co nie mogę dobić do 50 zebranych sztuk, jakieś sugestie oprócz rozpoczynania nowej gry? Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 30 marca 2008 Opublikowano 30 marca 2008 bez różnicy - dzieje się to samo. Chyba restart gry to jedyne rozwiązanie. Cytuj
Hlipo 3 Opublikowano 30 marca 2008 Opublikowano 30 marca 2008 (edytowane) spróbuj dać się złapać policji może wtedy kwiaty zostaną zabrane tak jak np. proca. Edytowane 30 marca 2008 przez Hlipo Cytuj
skypawel 2 Opublikowano 1 kwietnia 2008 Opublikowano 1 kwietnia 2008 próbowałem. Bez rezultatu. Hehe, ten sam problem mam Czytałem na innych forach, ze mozna w ostatnim chapterze dawac kwiaty facetom (mimo perka). Nie jestem w stanie tego potwierdzic, bo jeszcze nie doszedlem do tego rozdzialu. Tak czy inaczej chyba lepiej zrestartowac bo i tak geje lykaja tylko po jednym na raz. (cale szczescie ze kwiaty nie licza sie do achieve za 100% gry). A tak przy okazji Wielki Szacun dla Rockstar, za tak ciekawie dobrane achievementy. Wiekszosc z czystego grania, a mapy ktore dostaje sie po lekcjach geografii to naprawde wielki uklon w strone graczy ktorym chce sie biegac za zbierajkami. Szacun! Cytuj
Kurzawka_ 0 Opublikowano 1 kwietnia 2008 Opublikowano 1 kwietnia 2008 No tak, najlepiej 1000 GS mieć za przejście gry i za rzeczy któe na bank zrobisz. To są są dopeiro baranskie achievementy. Achievementy-osiągnięcia-powinny być jakimś wyzwaniem, mneisjzym lub większym ale nei tak że grasz i wszystko ci wpadap o kolei... Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 1 kwietnia 2008 Opublikowano 1 kwietnia 2008 Piszesz jakby ktoś narzekał tu na achievementy w tej grze Swoją drogą dawno nie grałem w grę w której byłyby tak fajne achievementy. Ciekawe co przygotują nam w nowym GTA. Cytuj
skypawel 2 Opublikowano 1 kwietnia 2008 Opublikowano 1 kwietnia 2008 No tak, najlepiej 1000 GS mieć za przejście gry i za rzeczy któe na bank zrobisz. To są są dopeiro baranskie achievementy. Achievementy-osiągnięcia-powinny być jakimś wyzwaniem, mneisjzym lub większym ale nei tak że grasz i wszystko ci wpadap o kolei... No dobra, nie przesadzajmy. To nie jest ani Fight Night ani King Kong. Na gre nalezy poswiecic conajmniej kilkanascie godzin a achievy wcale nie wpadaja za to ze robisz kolejne rozdzialy story. Ta gra to przede wszystkim ogromne poklady czystego funu, a to ze achievementy sa proste (ale wcale nie prostackie!) dodaje dodatkowego smaku ludziom ktorzy lubia sie bawic w zbieranie GS. dobrze dopasowane achievmenty moga zwiekszyc fun z gry. Zlosliwie dobrane tylko wkurzaja i zniechecaja do w glebienia sie w tytul (w rodzaju pokonaj gre na: very easy, easy, medium, hard, very hard, extreme, god, ubergod - przy czym oczywscie ubergod nie odblokowuje Ci achievow za nizsze poziomy Chcesz nie-baranskie achievementy? To graj w DoAx2 Cytuj
Osaka 4 Opublikowano 2 kwietnia 2008 Opublikowano 2 kwietnia 2008 Niech ktoś mi wytłumaczy. Jestem na ostatnim rozdziale (IV) i zrobiłem wszystkie (tak myślę) wyścigi. Na plaży, W mieście i tam przy torach. Myślę, że wszystkie, bo zawsze jak chcę podejść po raz kolejny do niego to powtarzam wyścig, który już robiłem. Mimo to nie dostałem za to achiva. To samo mam z "Lawn Mowing" Za strzyzenie w parku dostałem, ale za strzyżenie obok domu nic nie dostaje, ani nie przechodzi mi do następnej pracy Nie wiem czego to wina. Cytuj
Hlipo 3 Opublikowano 3 kwietnia 2008 Opublikowano 3 kwietnia 2008 a zrobiłeś wyścigi w dwóch ostatnich dzielnicach i jeden na terenie szkoły? Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 3 kwietnia 2008 Opublikowano 3 kwietnia 2008 Wyścigi: go-kartem masz w dwóch miejscach (wesołe miasteczko i w mieście) rowerem w trzech (w każdej dzielnicy) i po zliczeniu ich jedź do campusu tam masz ostatni Lawn Mowing - 2 miescówki po 3 poziomy + 1 poziom za karę w szkole (za to nie ma achieva!) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi