Skocz do zawartości

Persona 4

Enkidou

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 373
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Belcoot za tą nużącą 3kę, undergroundowi fani porwą Ci na dniach Marinę:P.

Mi osobiście bardziej leży OST z 3ki, ale musiałbym usłyszeć jak ta muza się komponuje z grą.

Opublikowano

Z tego co słyszałem szanse na wypuszczenie tego tytułu były zerowe, więc jakie było moje zdziwienie(zresztą chyba nie tylko moje) gdy dowiedziałem się że dodatek do persony wyjdzie 17 października. Nic tylko zacierać ręce i czekać ;)

Opublikowano
Jaki dodatek? FES to wersja reżyserska (podobnie jak Silent Hill 2), a nie dodatek...

FES to dodatkowy scenariusz Aegis i reszty drużyny z P3. Pytanie brzmi czy dostaniemy podstawkę P3 + FEZ czy samo FEZ?

Opublikowano (edytowane)
Belcoot za tą nużącą 3kę, undergroundowi fani porwą Ci na dniach Marinę.

Niech to, powinni byli porwać :P ! Sam nie wiem, jak mogłem tak napisać. Cofam tamte słowa, żałuję że w ogóle mogłem się tak narazić undergroundowym fanom ;) . Jestem pod koniec gry i moim zdaniem Persona 3 to jeden z najwspanialszych RPGów na PS2, tak pod względem rozgrywki(która wcale nie nuży :P ! ), jak i historii (ci bohaterowie!...)... Już nie mogę się doczekać FES (na szczęście mniej niż miesiąc do premiery). MegaTeny rula!

ale jeśli chodzi o P4, to raczej trzeba będzie się pobawić w import.

Dlaczego? Dostaliśmy P3, co samo w sobie nie było pewne, a do tego niedługo FES w co już w ogóle trudno mi uwierzyć . Nigdy nie wiadomo, może Koei zdecyduje się sprowadzić P4 do Europy tzn. oby :( ....

Edytowane przez Belcoot
Opublikowano

hollender !, doczekać się nie moge bo mój PS2 stoi i czeka ... (chociaż obok jeszcze FF-y z PSX-a, lol :P), kupiłbym już Persone 3, ale chyba warto przeczekać na tego FES ?. A co do P4, to już szczerze zamiast czekać, wolę kupić SM i z US kupić, Bóg jeden wie czy się doczekamy .... I ciekawe wogule co dalej z serią ?.

Opublikowano
I ciekawe wogule co dalej z serią ?

Pewnie Atlus wyda to, co tam jeszcze zapowiedział i przeniesie się na next-geny.... Obstawiam Wii, choć w sumie ostatniego czasu XO rządzi RPGami, więc może zrobią coś na tę konsolę....

Opublikowano

Z tego co panowie z Atlus zapowiadali to mają zamiar przenieś się na ps3, ale zobaczymy....wii wątpie, gry od atlusa to dungeon crawlery, a wii z reguły kupują casuale...a nie hardcorowcy mający po 300h w grach :o ale mogę się mylić ;p

• 2 tygodnie później...
Gość donsterydo
Opublikowano

Moim zdaniem Atlus będzie tworzyć te same gry na PS3 i X360, nie chce mi się wierzyć, że wypną się na dodatkowy 20mln rynek potencjalnych nabywców z X360 (w tym i na mnie, heh). Czekam na P5 na X360 :-) A P4 będzie trzeba chyba sprowadzić z US, nie mam zamiaru czekać z pół roku.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ale zalecałbym mimo wszystko skończyć FESa przed P4 bo gra dzieje się w tym samym świecie, pojawiają się znajome postacie więc gra ma pewne smaczki, które będą widoczne tylko dla kogoś kto zaliczył 3kę.