qb3k 946 Opublikowano 8 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 A demko jest na cały świat? Cytuj Odnośnik do komentarza
Robsonf 0 Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Jak dla mnie GRID to Colin DIRT w innym cieleniu srednio podoba mi sie. Też miałem podobne skojarzenie, a akurat DIRT mi nie przypadł do gustu. Spodziewałem się modelu jazdy w stylu PGR 4, czy NFS: Pro Street, niestety dostaliśmy grę bliższą DIRTowi, czy nawet Sega Rally . Strasznie się zawiodłem tym bardziej, że inne elementy świetne (widok z kabiny, trasy, grafika, płynność animacji, model zniszczeń). Wątpie by coś zmienili w tym aspekcie do premiery, więc chyba potężny potencjał tej produkcji zostanie zmarnowany przez sknocenie kluczowego elementu w racerach. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Hiv pisze w zapowiedzi o samych superlatywach jesli chodzi o model jazdy, zdaje sie ze chlop wie co gada, prawda? A w kwestii racerow moze powiedziec wiele. Dla mnie Must Have. Cytuj Odnośnik do komentarza
Robsonf 0 Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 No to skoro HIV pisze w superlatywach to znaczy że mu się podoba, mi akurat nie . Cytuj Odnośnik do komentarza
ash77 3 Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 demko fajne styl jazdy ala dirt, ciekawie zrobione miejscówki (te do normalnych wyscigów), dużo sie dzieje na torze, blacha lata wszedzie, od 12 do 20 samochodów na torze, no i dodali patent z cofaniem czasu (do ok 5 sekund przed wypadkiem) w trybie offline np: gdy zniszczy sie samochód lub pęka zawias co eliminuje z dalszej jazdy tylko jest jedno ale po jakiego kija wsadzili w tą gre wyscigi w nabijanie driftu ala NFS (chyba by napalone amerykańskie małolaty to kupiły) Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Huhu, za granie w to demko można wygrać prawdziwe BMW. Nice. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wieslaw 2 360 Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Hiv pisze w zapowiedzi o samych superlatywach jesli chodzi o model jazdy, zdaje sie ze chlop wie co gada, prawda? A w kwestii racerow moze powiedziec wiele. Dla mnie Must Have. Nie liczyłabym na gust tego Pana jeśli chodzi o samochodówki. Czasem mam wrażenie, że on w te gry recenzowane nie grał wcale lub grał przez 2 godziny. Ot spora różnica w postrzeganiu tych samych gier... Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Nie mialem sposobnosci nie zgodzic sie jeszcze z ocenami gier ktore wystawia Hiv, nawet slawetne MGS2. Grid bedzie podsumowaniem dokonan w tworczosci Codemasters. Wazny tytul, graficznie rewelacyjny. Napisze cos jeszcze, Polacy to dziwny kraj, narzekaja na cos czego na oczy nie widzieli tudziez pograli w demko czy tez posilkujacy sie glupotami wyczytanymi na forach, etc. Za duzo w (pipi)e to i swinia nie zje. Wiecej dystansu co niektorym bo widac jeszcze podniecaja ich rozkminy nt. 'ja wiem lepiej bo jestem masta na forum i mam 5000 postow'. Hiv daje rade i po kazdej dobrej recce jestem napalony na owy tytul jak cholera. A Grid to rowniez kolejna dobra scigalka w ktora warto bedzie zagrac. Konkurencji nigdy za wiele. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 967 Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Dla mnie Must Have. Dla mnie też pomimo że grę znam narazie z trailera i screenów Pyknął bym w demko i tu pytanie - jest ogólno dostępne czy płatne lub ograniczone w jakikolwiek sposób? Nie chce mi się podpinać pod neta tylko po to żeby przeżyć zonka <_< Cytuj Odnośnik do komentarza
qazar 0 Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Dla gold subskrypcji Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Albert Wesker Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 a za tydzien bedzie dla reszty, jak kazde demko Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Hiv pisze w zapowiedzi o samych superlatywach jesli chodzi o model jazdy, zdaje sie ze chlop wie co gada, prawda? A w kwestii racerow moze powiedziec wiele. Dla mnie Must Have. Hivowi już nie jedna gra się tak bardzo podobała a później okazywała się zaledwie dobra ,ma na swoim koncie kilka przereklamowanych gier. EOT Cytuj Odnośnik do komentarza
charlesz 0 Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 a za tydzien bedzie dla reszty, jak kazde demko Co z tego jak „srebrni” nie będą mogli pograć on-line via LIVE. Ileż można jeździć w singlu wciąż te same trzy trasy…. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 967 Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Demo to nie dożywocie. Oblooka się gierę a później i tak pewnie będzie delete i czekanie na full wersję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Diabeu 1 Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 a za tydzien bedzie dla reszty, jak kazde demko Co z tego jak „srebrni” nie będą mogli pograć on-line via LIVE. Ileż można jeździć w singlu wciąż te same trzy trasy…. to niech srebrny się przefarbuje na złoto Cytuj Odnośnik do komentarza
Robsonf 0 Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Szczególnie że zdrapki strasznie potaniały... Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Model jazdy nieco dziwny, nie wiem jak to ująć, może sprawia wrażenie jakby przesuwało się trasę, a nie samochód. Ale tragedii nie ma, a grafika (u mnie brak "ząbków") i płynność animacji na najwyższym poziomie. I świetne wrażenie dużej masy auta, na hopach łupie jak w żadnej innej grze. Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 9 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 (edytowane) Ściągnąłem demko i... :o OMG!!!oenoenoenoenoene!!!111 Grafika przepiękna, światło, zniszczenia, tekstury (np. opony), jedynie dym trochę kuleje. Jeździ mi się świetnie, naprawdę czuć samochód. Trochę za mało można liczyć na szczęście w tej grze . Gra zmusza do spokojnego, prawidłowego pokonywania zakrętów i atakowania dopiero w odpowiednim momencie. Wszystkie 'rasze' naprzód kończą się albo ogromnym zniszczeniem samochodu, albo bączkiem. Ze wszystkich trybów zdecydowanie wymiata drift. Nie ma już tak jak we wszystkich 'nid for spidach', że jedziesz przez cały czas na jednym poślizgu. Liczy się skill i to jest piękne. Gierkę kupię, ale jak stanieje do ok. 100zł . Edytowane 9 Maja 2008 przez qb3k Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Fizyka to mistrzostwo świata. Z tygodnia na tydzień developerzy przełamują bariery sprzętowe. Najpierw GTA IV z ogromem świata i mistrzowską fizyką i niesamowitą ilością zależności, a teraz GRID i genialna fizyka w parze z łamiącą naczynia krwionośne grafiką Cytuj Odnośnik do komentarza
z2djtkose 74 Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Zniszczyło mnie to demo Super oprawa, mocarnie sie niszczy auto no i dym spod kól niczym w need for speedo sexy time Nie spodziewałem się aż takiego miodu z tej gry Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 A mi całkowicie na odwrót, kompletnie demo, mi się nie spodobało, może pełna wersja, ale u mnie to, może z dwóch powodów a) GTA IV b) wolę wyścigi uliczne Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 b) wolę wyścigi uliczne A testowałeś trasę w San Francisco, czy jechałeś jedynie po torze BMW M3? Spróbuj śmignąć tym Fordem Mustangiem GT-R na wspomnianej trasie, to są właśnie wyścigi uliczne. Kapitalna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Właśnie, Słupek88, o co Ci chodzi ? Trasy uliczne są tu w przewadze z tego co pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 10 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Słupek argh! Za dużo przecinków stawiasz!!! Nikt nie wspomniał jeszcze o genialnym systemie wibracji. Czuć na dłoniach dokładnie każdy wstrząs/ uderzenie/ whatever samochodu. Bryliant. Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Pograłem sobie w demko i jest całkiem nieźle. Model jazdy nie odpowiada moim preferencjom w 100%, ale nie będę narzekał, bo jeździ się i tak przyjemnie. Podoba mi się trasa w SF, fajnie, że przeciwnicy nie jeżdżą jak po sznurku i potrafią się nagle rozpieprzyć na zakręcie. Graficznie również niczego sobie. Nie ma co wybrzydzać, w tym roku już tylko GRID i Midnight Club do wyboru (w NFSa nie wierzę). Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi