Owiec 281 Opublikowano 16 września 2008 Opublikowano 16 września 2008 Jak przejdziesz na druga "polke" to odrazu masz opcje. Cytuj
oddball66 18 Opublikowano 16 września 2008 Opublikowano 16 września 2008 ok dzieki juz jestem na drugim poziomie i juz jest ta opcja Cytuj
Gość Opublikowano 3 lipca 2009 Opublikowano 3 lipca 2009 Gdzie można sprawdzić, iloma autami przejechałam chociaż jedno okrążenie oraz gdzie znajdę ile km przejechałem danym pojazdem ? Na forum achievement.org koleś pisał, że coś takiego jest a ja jakoś tego nie widzę. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 3 lipca 2009 Opublikowano 3 lipca 2009 o ile pamiętam w statystykach danego auta, jak się w nie wchodziło nie pamiętam niestety. zawsze po prostu możesz wybrać samochód, odpalić wyścig i zerknąć na licznik. Cytuj
JoZi 14 Opublikowano 20 marca 2011 Opublikowano 20 marca 2011 Gra ktoś lub grał w ciągu ostatniego czasu w GRID w trybie online? Bo po ograniu demka nabrałem ochoty na GRID ale tylko do grania online, a gra już swoje lata ma więc nie wiem cy serwery nie świecą pustkami? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi