ornit 2 953 Opublikowano 15 czerwca 2009 Autor Opublikowano 15 czerwca 2009 Nie ma co zakładać nowego tematu Tak, trzeba za to niezwłocznie zmienić nazwę na KOF online. Nie mogłem oderwać oczu od cycków Mai (wiem, że są tylko animowane ale bardzoo fajnie falują*) *a właściwie to żyją własnym życiem Nie zdziwię się jeśli ta wersja zyska większą popularność niż właściwy KOF... Cytuj
Pueblo 7 Opublikowano 15 czerwca 2009 Opublikowano 15 czerwca 2009 (edytowane) monotematycznie...niech mi dadza mai i k w tym kofie xii! Edytowane 15 czerwca 2009 przez Pueblo Cytuj
Gość GaScAn Opublikowano 16 czerwca 2009 Opublikowano 16 czerwca 2009 Debiut trailer : KOF Online na PieCa http://www.gametrailers.com/video/debut-tr...e-king-of/51538 Zakład, że w 40 sekundzie tego trailera złapiesz się za głowę? Taka gra to może wyjść na xbox live za 800 MSP. W sumie to może być dość przyjemne przez 20 minut. To online to coś więcej niż obijanie mord z drugim graczem? Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 16 czerwca 2009 Opublikowano 16 czerwca 2009 A czego wiecej potrzeba do szczęścia? ;] Cytuj
Gość GaScAn Opublikowano 16 czerwca 2009 Opublikowano 16 czerwca 2009 (edytowane) No niby niczego, ale po co dawać grze podtytuł online jeżeli ma być tylko sieciowa opcja obijania mord we dwóch. Może dadzą możliwość ubierania ludzików (zawsze chciałem ubierać i rozbierać Benimaru ), wymiana przedmiotów itp. Edytowane 16 czerwca 2009 przez GaScAn Cytuj
Komandos 21 Opublikowano 16 czerwca 2009 Opublikowano 16 czerwca 2009 Debiut trailer : KOF Online na PieCa http://www.gametrailers.com/video/debut-tr...e-king-of/51538 Zakład, że w 40 sekundzie tego trailera złapiesz się za głowę? Taka gra to może wyjść na xbox live za 800 MSP. W sumie to może być dość przyjemne przez 20 minut. To online to coś więcej niż obijanie mord z drugim graczem? Dla mnie to wygląda lepiej niż The King Of Fighters XII, przynajmniej pod względem graficznym. No i jest Mai Cytuj
Gość GaScAn Opublikowano 16 czerwca 2009 Opublikowano 16 czerwca 2009 Miałem więcej napisać o moich oczekiwaniach odnośnie tej gry i ponarzekać, ale zczaiłem właśnie, że po pierwsze nie zagram w nią bo jest na PC, a po drugie jest 3D. Cytuj
Action 1 Opublikowano 16 czerwca 2009 Opublikowano 16 czerwca 2009 Komandos, powoli namierzam dilera co ci sprzedał stuff po którym rzucasz takimi tekstami. Słuchajcie, to nie miało być czasem MMO? A może to jest MMO co by w sumie wyjaśniało dlaczego Terry dostaje uppercuta od Atheny - ostra różnica leveli. A na poważnie, gierka wyglądałaby znakomicie jako dodatek do KoFaXII, coś jak tekken force. Jako samodzielna gra, traktować ją można jedynie jako ciekawostkę. Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 16 czerwca 2009 Autor Opublikowano 16 czerwca 2009 Jak będzie można hardkorowo farmić golda to zacznę w nią ostro napierdalać. Cytuj
Dumian 5 Opublikowano 19 czerwca 2009 Opublikowano 19 czerwca 2009 Słuchajcie, to nie miało być czasem MMO? Z tego co wiem to ma być właśnie MMORPG, gra jest robiona przez DragonFly, koreańskiego producenta gier MMO, czyli by się zgadzało. Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 29 czerwca 2009 Autor Opublikowano 29 czerwca 2009 W końcu pojawiły się jakieś sensowne i dość przyjemnie się to ogląda (chodzi o to, że widać już jakiś rushing i setupy niż tylko sprawdzanie ciosów). Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 1 lipca 2009 Autor Opublikowano 1 lipca 2009 Tier List z najnowszej Arcadii. Za(pipi)ałem z tego bloga. S Rank: Kyo, Iori A Rank: Terry, Andy, Joe, Shen Woo, Kensui, Ralf, Kim, Ryo B Rank: Robert, Ash, Chin, Raiden, Daimon C Rank: Benimaru, Duo-lon, Leona, Athena D Rank: Clark Cytuj
kowal 0 Opublikowano 2 lipca 2009 Opublikowano 2 lipca 2009 ja tylko dodam ze gdzies juz pisałem i chyab w tym temacie, juz na podstawie bety ze topami beda ci z chainami jak Iori, Kyo i Kim Cytuj
Pueblo 7 Opublikowano 3 lipca 2009 Opublikowano 3 lipca 2009 I powstaje mi w głowie pytanie...KOF czy BlazBlue? Jak myślicie? BlazBlue już wyszło i widzę że oceny kosi solidne. A o kofa to się modle żeby nie spieprzyli:/ Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 3 lipca 2009 Autor Opublikowano 3 lipca 2009 I powstaje mi w głowie pytanie...KOF czy BlazBlue? Jak myślicie? BlazBlue już wyszło i widzę że oceny kosi solidne. A o kofa to się modle żeby nie spieprzyli:/ A dlaczego nie obie naraz? KOF wyjdzie dopiero pod koniec sierpnia więc będziesz miał czas ograć się w BB... Cytuj
Pueblo 7 Opublikowano 3 lipca 2009 Opublikowano 3 lipca 2009 Nie stać mnie na 2:/ Tutaj jest zonk:( Ale w sumie jak oglądałem te recenzje to BB wydaje się naprawdę fajny. Cytuj
Crono 0 Opublikowano 9 lipca 2009 Opublikowano 9 lipca 2009 Olewam BB i zdecydowanie stawiam na nowego Kofa. NA pewno kupie na ps3 , starcia klanowe online w bijatykach to naprawdę rzadkość Cytuj
albrechtus 1 Opublikowano 9 lipca 2009 Opublikowano 9 lipca 2009 nie no, bez porownania. nowy KOF roz***** konkurencje spokojna glowa Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 12 lipca 2009 Opublikowano 12 lipca 2009 http://www.ultima.pl/King_of_Fighters_XII/i7290/ Pre-Order na Ultimie Cytuj
Soban 4 052 Opublikowano 12 lipca 2009 Opublikowano 12 lipca 2009 dzięki za info,już zamówiony Mam nadzieję że będzie równie grywalny jak SF4,którym już rzygam no bo ile mozna grac w jedno Cytuj
Pueblo 7 Opublikowano 12 lipca 2009 Opublikowano 12 lipca 2009 sA już gdzieś jakieś recki KOFa?? Bo ciekaw jestem co lepiej oceniają recenzenci:) Cytuj
Soban 4 052 Opublikowano 12 lipca 2009 Opublikowano 12 lipca 2009 (edytowane) byla jakas w OXM...6,5/10 czyli bieda.(Ja chce BlazBlue w PALu ) Edytowane 12 lipca 2009 przez Master JIN Cytuj
Gość GaScAn Opublikowano 12 lipca 2009 Opublikowano 12 lipca 2009 (edytowane) Recenzent widać chuj wie czego oczekiwał po grze z serii king of fighters. Gość na co dzień recenzuje FPSy na Xa360, nagle dostał bijatykę 2D do recenzji, heh. Jaka gra jest widać na Youtube już od roku, jest dokładnie taka jaki KoF w HD powinien być. edit: o kurwa to jest cała recenzja na tym skrawku, OXM pojechało heheh edit 2:Branża gier wideo to dno. Widać SNK Playmore nie sypnęło kasą na recenzje to trafił im się tylko skrawek gazety. Produkty nie mainstreamowe nie mają szans na przebicie. Co prawda ludzie którzy grają w kofa mają w (pipi)e recenzje i kupią tę grę, ale nowej masy graczy raczej SNK nie pozyska przez takich ignorantów. Mam nadzieję, że to pojedynczy przypadek i SNK już wpłaciło pieniądze gdzie trzeba bo przeczytałbym sobie ze dwie strony o nowym kofie. Edytowane 12 lipca 2009 przez GaScAn Cytuj
Guts 7 Opublikowano 12 lipca 2009 Opublikowano 12 lipca 2009 (edytowane) I powstaje mi w głowie pytanie...KOF czy BlazBlue? Jak myślicie? BlazBlue już wyszło i widzę że oceny kosi solidne. A o kofa to się modle żeby nie spieprzyli:/ Ja natomiast poczekałbym na nowego KOFA. Z BlazeBlue problem polega na tym, że pewnie za 0.5 roku, rok doczekamy się nowej edycji z dopiskiem X, albo XX, za tą samą cenę. Po nowym KOF'ie widać, że twórcy wzięli sobie do serca wiele fanowskich sugestii i najzupełniej w świecie zmienili całą formułę, która utrzymywała się od 12 lat. Niech nowy KOF będzie (albo już jest) tym, czym był dla serii Fatal Fury, GAROU. A recenzją powyżej nie ma się co sugerować. To tak jakby fanatyk RPG miał nagle zrecenzować samochodówkę, chociaż nigdy w tym gatunku nie siedział i nie przysiadł nad żadną na dłużej, niż 5 min. Edytowane 12 lipca 2009 przez Guts Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 12 lipca 2009 Opublikowano 12 lipca 2009 (edytowane) To tak jakby fanatyk RPG miał nagle zrecenzować samochodówkę, chociaż nigdy w tym gatunku nie siedział i nie przysiadł nad żadną na dłużej, niż 5 min. Napaliłby się na ilość modyfikacji posta...... siedzenia w samochodzie . BTW: Ta recenzja to jakaś kpina, jak można taki bullshit dawać do druku i to jeszcze "Oficjalny Magazyn". Gra za "wolna" dla kolesia no normalnie iść się popłakać ze śmiechu . "O... Ta gra ma 12 w tytule, to musi być dłuuuga seria, aaaah nie znoszę bijatyk skrobnę coś na odczepkę i idę grać w Hejloł Fri". Edytowane 12 lipca 2009 przez Dr.Czekolada Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi