dzesiino 2 Opublikowano 21 marca 2008 Opublikowano 21 marca 2008 Witam może temat trochę dziwaczny , ale jednak napisze . Mogę kupić gołego GC za 70zł i sie zastanawiam czy jest to dobry wybór , doliczyć teraz kable pada i jakaś grę to następne 150zł.Czy może waszym daniem poczekać i kupić wii ?.Bardzo proszę o konkretne wypowiedzi , zawsze chciałem mieć konsole Nintendo bo mają swój urok .)
JanzKijan 1 Opublikowano 21 marca 2008 Opublikowano 21 marca 2008 Witam może temat trochę dziwaczny , ale jednak napisze . Mogę kupić gołego GC za 70zł i sie zastanawiam czy jest to dobry wybór , doliczyć teraz kable pada i jakaś grę to następne 150zł.Czy może waszym daniem poczekać i kupić wii ?.Bardzo proszę o konkretne wypowiedzi , zawsze chciałem mieć konsole Nintendo bo mają swój urok .) Jest głęboki sens Przy czym dokładnie taki sam temat istnieje już w tym dziale od dawna. Ergo topic do zamknęcia.
Sarge 6 Opublikowano 22 marca 2008 Opublikowano 22 marca 2008 Takich i podobnych tematów w tym dziale jest mnóstwo, ktoś powinien zrobić z tym porządek i pozamykać zbędne wątki...
Scorp1on 8 Opublikowano 22 marca 2008 Opublikowano 22 marca 2008 wii za 1000zl przy 360 Arcade ze 777 to poprostu wielkie N/C - zawsze jest sens jesli sie go nie posiadalo a sie chce go miec.
HunterX 36 Opublikowano 22 marca 2008 Opublikowano 22 marca 2008 [...] zawsze jest sens jesli sie go nie posiadalo a sie chce go miec.Z tym, że Wii posiada emulację GC, a do tego jest się na bieżąco z nowościami na konsolę tej generacji. No ale za takie pieniądze to konsolę warto kupić. Pogra się we wszystkie ciekawe gry, Wii stanieje i można kupić Wii.
QBH 246 Opublikowano 22 marca 2008 Opublikowano 22 marca 2008 dyskusje mozna prowadzic chociazby tutaj http://www.psxextreme.info/czy-posiadanie-...ens-t21405.html ze swojej strony polecam kupic GC chocby tylko dla Zeldy, niesamowita gra zamykam
Rekomendowane odpowiedzi