okens 540 Opublikowano 15 września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 września 2020 Mam dokladnie tak samo i w ten sam sposob pozbylem sie olbrzymiej kolekcji gier z ps2. Ps3 z grami natomiast dalem szwagrowi, chociaz moj synek jezdzi tam ns wakacje wiec w razie czego zawsze moze skorzystac( chociaz nigdy nie ma czasu). Niemniej dorobilem sie teraz za(pipi)istej kolekcji gier na Ps4 i tej sie juz pozbywac nie chce bo po pierwsze mam überbackloga a po drugie jest tam masa za(pipi)istych gier( w tym remasterow) do ktorych mam mega sentyment. Pod znakiem zapytania stoi czy bede chcial kiedys kupic nastepna konsole... ps5 czy zakoncze na tym co mam a reszte pozostawie w rekach syna Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 896 Opublikowano 15 września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 września 2020 Do Pinga mi daleko ale mam kilkaset pudełek z grami i szczerze nie mam już radochy z zbierania. Z współczesnymi konsolami i tak nie ma to sensu bo lwią część gry pobierasz z internetu w postaci ogromnych łatek. Switch jakąś tam magię zbierania ma, mam z 20 pudełek na ten sprzęt ale sama konsola nie jest moim ulubieńcem. Chyba sprzedam te gierki na switcha bo jednak jest to kilka tysięcy a leży i mi przyjemności nie sprawia. Kiedyś uzupełnię jeszcze poprzednie generacje o gierki które chciałbym mieć w kolekcji ale same gry i tak ogrywam na emulatorach bo jest to dla mnie wygodniejsze. Z wyjątkiem neo geo bo jednak w tym przypadku mam radochę z grania na oryginalnym sprzęcie. Może mi przybędzie z 200 gierek i na tym skończę zbieranie plastiku i będę się cieszył tym co mam w formie małego prywatnego muzeum. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 16 września 2020 Udostępnij Opublikowano 16 września 2020 20 godzin temu, Ukukuki napisał: Z współczesnymi Kurde nie czepiam sie nigdy ortografii bo sam sadze bledy i tu tez sie nie czepie, ale jak widze takie zlozenie to az mnie stawy w szczece bola. Jak wy to wymawiacie? ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 16 września 2020 Udostępnij Opublikowano 16 września 2020 "zpuczesnymi" Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 16 września 2020 Udostępnij Opublikowano 16 września 2020 dreszczyki Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi