Behe 0 Opublikowano 21 marca 2008 Opublikowano 21 marca 2008 Czy wie ktoś może gdzie w owej mieścinie znajduje się salon gier?? (o ile wogóle ) od pewnego czasu tu mieszkam i zdeczka się nudzę a z chęcią bym pyknął w jakiegoś Tekkena :catfight: albo co... wynalazłem jednen przybytek ale tam były same "pistolety" i "motorki" a ja chcę najzwyklejsze arcade!! Jeśli ktoś wie gdzie mogę znaleźć taką krainę hazardu proszę o kontakt mailowy behe9@tlen.pl z góry dziękuję!!!! Cytuj
Nevan 1 Opublikowano 27 marca 2008 Opublikowano 27 marca 2008 Na O'Connell Street, bardzo blisko Szpili (albo lepiej - zaraz obok siedziby Dublin Bus) znajduje się Doctor Quirkey's Good Time Emporium. W środku znajdziesz 4 oryginalne automaty z Tekkenem 5 - a przynajmniej stały tam jeszcze we wrześniu kiedy wyjeżdżałem (DR nie uświadczysz w całej Irlandii). Jeśli będziesz się regularnie pojawiać spotkasz może jeszcze paru dobrych graczy. Słyszałem jeszcze o jakichś automatach z T5 w Tallaght (Dublin 24) ale wątpię, żeby to miejsce było tłumnie oblegane. Scena Tekkenowa w Dublinie żyje w prywatnych mieszkaniach. Najlepszą drogą żeby się tam wkręcić jest: http://www.tekkenzaibatsu.com/forums/showt...mp;pagenumber=4 Triademan (Jeff) i Dominic to moi dobrzy znajomi, organizują spotkania co sobotę. Ostrzegam że poziom będzie bardzo wysoki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi