Gość Beka Wnusiu Opublikowano 22 marca 2008 Opublikowano 22 marca 2008 Ostatnio kupiłem sobie Godfathera i Goodfellas ale niestety już przeczytałem i szukam czegoś nowego Jakie książki polecacie podobne do w/w? Tylko coś dobrego ;] Cytuj
Blaise 3 614 Opublikowano 22 marca 2008 Opublikowano 22 marca 2008 Ostatnio kupiłem sobie Godfathera i Goodfellas ale niestety już przeczytałem i szukam czegoś nowegoJakie książki polecacie podobne do w/w? Tylko coś dobrego ;] ''Sycylijczyk" Puzo. Cytuj
Gość maciek88 Opublikowano 22 marca 2008 Opublikowano 22 marca 2008 (edytowane) Ostatnio kupiłem sobie Godfathera i Goodfellas rozumiem, ze w oryginale bo chyba tego nie przetlumaczyli? ja polecam "Rzekę Tajemnic" Dennisa Lehane'a i "25 godzinę" Davida Benioffa. nie bardzo gangsterka, ale ta pierwsza nie moze sie nie spodobac. a od Puzo to jeszcze "Omerta" i "Ostatni Don" z gangsterskiej sagi. Edytowane 22 marca 2008 przez maciek88 Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 23 marca 2008 Opublikowano 23 marca 2008 Ostatnio kupiłem sobie Godfathera i Goodfellas rozumiem, ze w oryginale bo chyba tego nie przetlumaczyli? ja polecam "Rzekę Tajemnic" Dennisa Lehane'a i "25 godzinę" Davida Benioffa. nie bardzo gangsterka, ale ta pierwsza nie moze sie nie spodobac. a od Puzo to jeszcze "Omerta" i "Ostatni Don" z gangsterskiej sagi. Polskie tłumaczenie i tytuł Chłopcy z ferajny. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi