Skocz do zawartości

NBA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

liga najprawdopodobniej rozrośnie się do 13-14 drużyn dlatego wybrałem model z dłuższym sezonem zasadniczym aby jak najwięcej graczy miało okazję ze soba zagrać, a więc startujemy równo z sezonem a play-offs w tyg. 22-24. 6 najlepszych awansuje + consolation, żeby inni też się bawili do końca. poproszę o sugestie od graczy z doświadczeniem co do wielkości składów. większość jest standardowa i chodzi tylko o wybranie jednego z wariantów:

13 graczy w tym 3 na ławce i możliwość pozyskania z listy wolnych agentów max 3 graczy w tygodniu, lub 14 graczy w tym 4 graczy na ławce i max 2 dodania z listy FA. co o tym sądzicie?

Opublikowano (edytowane)

Od momentu kontuzji wiadomo, że nie. Będzie dobrze, jeśli się wyleczy na playoffy.

Edytowane przez ogqozo
Opublikowano

Rubio też nie wróci prędzej jak pod koniec grudnia czy nawet w styczniu a teraz jeszcze Wall straci chyba pierwszy miesiąc. szkoda bo brak czołowego PG to spory cios dla druzyny, bez względu na to czy jest on franchise-player'em czy nie (no chyba że gramy trójkąty).

Opublikowano

Kobe zapowiedział, że pomimo pojawienia się Nasha i Howarda, nadal będzie liderem w drużynie. Cieszy mnie to jako fana Lakers, bo ktoś, kto tyle przeżył już z tym klubem, musi wziąć w sprawy w swoje ręce. Jestem strasznie ciekaw jak wypadną w tym sezonie.

Opublikowano (edytowane)

Dziś pre-seasonowe spotkania!

Jak nie znajdę stream'a do Clippers - Nuggets, to się wkur.wię.

Edytowane przez Rozi
Opublikowano

ja ją łyknąłem w 3 dni. mi akurat najlepiej się czytało o dzieciństwie Shaqa, pobycie w koledżu i czasy Orlando, bo tutaj juz sporo uleciało z pamięci ale też autor rzucił tez trochę inne światło na np.wybór w drafcie Penny'ego zamiast C-Webb'a i oczywiście przenosiny do LA. reszta książki też spoko ale większość historii jest już znana nie od dzisiaj, wiadomo też kogo Shaq lubi, a kogo nie i to widać czytając książkę. polecam każdemu fanowi, tym bardziej, że cena śmieszna.