Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 658,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Amare Lopez i Nash chciales powiedziec   Orlando tez dalej w grze po wygranej na wyjezdzie tyle ze jeszcze nigdy w historii NBA nie bylo tak ze druzyna ktora przegrywala 3 - 0 wygrala serie wiec na

• http://www.nbafullreplay.com/   strona, na ktorej mozna ogladac powtorki meczow nba w 720p bez reklam i podanego wyniku z oryginalnym komentarzem. jakosc jest na prawde spoczko i nie trzeba sie reje

Opublikowano

liga najprawdopodobniej rozrośnie się do 13-14 drużyn dlatego wybrałem model z dłuższym sezonem zasadniczym aby jak najwięcej graczy miało okazję ze soba zagrać, a więc startujemy równo z sezonem a play-offs w tyg. 22-24. 6 najlepszych awansuje + consolation, żeby inni też się bawili do końca. poproszę o sugestie od graczy z doświadczeniem co do wielkości składów. większość jest standardowa i chodzi tylko o wybranie jednego z wariantów:

13 graczy w tym 3 na ławce i możliwość pozyskania z listy wolnych agentów max 3 graczy w tygodniu, lub 14 graczy w tym 4 graczy na ławce i max 2 dodania z listy FA. co o tym sądzicie?

Opublikowano

1) nyGGaz

2) Robak

3) Bartg

4) lukaszt_89

5) ogqozo

6) BartIrlandia

Opublikowano

ogqozo@o2.pl

Opublikowano

Wiadomo już, czy Rose będzie grał od początku sezonu?

Opublikowano

Od momentu kontuzji wiadomo, że nie. Będzie dobrze, jeśli się wyleczy na playoffy.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Rubio też nie wróci prędzej jak pod koniec grudnia czy nawet w styczniu a teraz jeszcze Wall straci chyba pierwszy miesiąc. szkoda bo brak czołowego PG to spory cios dla druzyny, bez względu na to czy jest on franchise-player'em czy nie (no chyba że gramy trójkąty).

Opublikowano

Kobe zapowiedział, że pomimo pojawienia się Nasha i Howarda, nadal będzie liderem w drużynie. Cieszy mnie to jako fana Lakers, bo ktoś, kto tyle przeżył już z tym klubem, musi wziąć w sprawy w swoje ręce. Jestem strasznie ciekaw jak wypadną w tym sezonie.

Opublikowano

Ludzi, którzy nie są fanami Lakers, pewnie jeszcze bardziej to cieszy. Jedyna nadzieja na ich porażki w tym sezonie.

Opublikowano

hehe dobre to było ogqozo, naprawdę dobre.

Edytowane przez 23kowal

Opublikowano

Dziś pre-seasonowe spotkania!

Jak nie znajdę stream'a do Clippers - Nuggets, to się wkur.wię.

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

Macie jakiś stream do Miami?

btw. pamiętam, że w zeszłym sezonie można było kupić dostęp na pojedynczy mecz w ILP. Coś się zmieniło?

Edytowane przez ShtaS

Opublikowano

zajrzyjcie na naszą ligę fantasy i zapodajcie terminy draftu jakie Wam pasują

Opublikowano

Skończyłem dziś książkę Shaq'a. Naprawdę, gorąco polecam, wciągnęła mnie niemiłosiernie. Fajnie było sobie przypomnieć lepsze czasy NBA.

Opublikowano

ja ją łyknąłem w 3 dni. mi akurat najlepiej się czytało o dzieciństwie Shaqa, pobycie w koledżu i czasy Orlando, bo tutaj juz sporo uleciało z pamięci ale też autor rzucił tez trochę inne światło na np.wybór w drafcie Penny'ego zamiast C-Webb'a i oczywiście przenosiny do LA. reszta książki też spoko ale większość historii jest już znana nie od dzisiaj, wiadomo też kogo Shaq lubi, a kogo nie i to widać czytając książkę. polecam każdemu fanowi, tym bardziej, że cena śmieszna.