BasteKSG 42 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Fajnie, że puszczają też program NBA Action, choć to już i tak nie jest ten fajny klimatyczny magazyn, który leciał na TVN i C+ krótko po przejęciu licencji na NBA. Mam teraz przed oczyma te cyferki na granatowym tle, które zwiastowały koniec programu i 10 najlepszych akcji... Ehh to były czasy. Tez to pamietam. Ale moge napisac, ze wolalem inne czasy, czyli wczesne lata 90-te i mecze NBA na TVP. Pierwsza trylogia Chicago, pozniej finaly Rockets-Magic, druga trylogia Chicago. Dodalbym jeszcze mecze dream teamu na IO w Barcelonie w 92 roku. Ahhh to byly czasy Swoja droga, jak glosi plotka (czy tez nieoficjalne informacje). Wkrotce C+ ma pokazywac 5. meczow w tygodniu. w HD. Nie wiadomo, czy jeszcze w tym sezonie, czy od nastepnego. Cytuj Odnośnik do komentarza
23kowal 54 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Artest z tą akcją mógłby trafić do Shaqtin' a fool ale po tak długiej przerwie szykuje się w czwartek mocarna edycja. Cytuj Odnośnik do komentarza
darek.tyc 2 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Fajnie, że puszczają też program NBA Action, choć to już i tak nie jest ten fajny klimatyczny magazyn, który leciał na TVN i C+ krótko po przejęciu licencji na NBA. Mam teraz przed oczyma te cyferki na granatowym tle, które zwiastowały koniec programu i 10 najlepszych akcji... Ehh to były czasy. Tez to pamietam. Ale moge napisac, ze wolalem inne czasy, czyli wczesne lata 90-te i mecze NBA na TVP. Pierwsza trylogia Chicago, pozniej finaly Rockets-Magic, druga trylogia Chicago. Dodalbym jeszcze mecze dream teamu na IO w Barcelonie w 92 roku. Ahhh to byly czasy Swoja droga, jak glosi plotka (czy tez nieoficjalne informacje). Wkrotce C+ ma pokazywac 5. meczow w tygodniu. w HD. Nie wiadomo, czy jeszcze w tym sezonie, czy od nastepnego. No to będzie co wkońcu oglądać. Ja osobiście też wolał bym lata 90-te. Tamte mecze oglądało się z przyjemnością. Jordan, Magic, Drexler, Bird i inni. Można było popatrzeć na dobry mecz a zwłaszcza na finały 91-93 i 95-98. To była piękna koszykówka. Cytuj Odnośnik do komentarza
BasteKSG 42 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Swietny mecz Denver-Portland. Ogladalem z odtworzenia i naprawde warto bylo odciac sie od wynikow przez caly dzien. Obie ekipy zaskakuja mnie in plus w biezacych rozgrywkach. Naprawde ciekawe druzyny, ktore sie mega przyjemnie oglada. A jutro pojedynek w Londynie pomiedzy Pistons i Knicks. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Orientujecie się, kiedy Rose wraca do gry ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Doneth 3 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Orientujecie się, kiedy Rose wraca do gry ? "Targeting March return" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 No i James zostal najmlodszym graczem w historii przekraczajacym bariere 20k pts Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 (edytowane) Nigdy go jakoś specjalnie nie lubiłem, ale imponuje mi jego gra i warunki fizyczne. Zdobycie tych 20k punktów to też niesamowity wyczyn. Swoją grą zasługuje na co najmniej kilka mistrzostw. A tak z innej beczki, podacie jakiegos linka, gdzie bedzie mozna dzis zobaczyc ten mecz w Londynie ? Chetnie bym obejrzal kawalek ;-) Edytowane 17 Stycznia 2013 przez krupek1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Doneth 3 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 (edytowane) Trochę późno. Ale tu są streamy live większości meczy http://www.thefirstrow.eu/ Edytowane 17 Stycznia 2013 przez Doneth Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 http://www.wiziwig.tv/competition.php?part=sports&dis(nene)line=basketball wiziwg pewnie w hd coś zapoda (ruskie streamy czy coś). Dzisiaj na Miami z Lejkersami kurs 2.10 był, poszło 5 dyszek, powinno siąść. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zamiast Paula dałbym Westbrooke'a, albo Parker'a, bardziej mi się ich gra podoba. Ale generalnie to spoko są te piątki. A co All-star game, liczę na to, że w tym roku Slam Dunk Contest będzie chociaż trochę ciekawy i innowacyjny, bo od dobrych kilku lat jest taka kaszana, że się nawet skrótów nie chce oglądać. Wiele osób twierdzi, że nie da się już nic nowego pokazać... bzdura. Polecam pooglądać filmiki na YT z udziałem dunkerów 'amatorów'. Zdarza się, że wyczyniają istny kosmos w powietrzu. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Lubie KG ale powinien tam grac za niego Chandler mowi sie trudno starting 5 to zawsze konkurs popularnosci a nie faktycznych osiagniec w sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Lakers XDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 (edytowane) W styczniu Lakers mają bilans 2-8. Czy ktoś ma gorszy w lidze? Nie. Paradoksalnie są bliżej playoffów, niż byli, bo Portland, Minessota oraz Houston również kiepsko ostatnio przędą. Ale nie uważam, żeby to był na ten moment jakiś pasjonujący wyścig o ósme miejsce. Średnie ekipy i tyle. W ogóle to Suns (też 2-8 ) zwolnili trenera, sugerując, że tankowanie na ostatnie miejsce od początku sezonu to jednak nie był ich plan. No cóż, wyszło jak wyszło. W Wizards wrócił John Wall, toteż te 5 meczów w walce o najlepsze szanse w loterii jest jak najbardziej do odrobienia... Edytowane 20 Stycznia 2013 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Co ciekawe lepiej zaczeli grac jak Howard dostal 2 techniczne, szkoda ze Kobe postanowil dzis poceglic z dzikich pozycj, no ale w jego przypadku 32 rzuty to klasyk - jakby zdobyl 50 pkt bylby bohaterem. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Wydaję mi się, że to nie robi różnicy, czy Kobe rzuca na pałę, czy Nash kozłuje a'la Łukasz Koszarek przez 3/4 akcji, albo Gasol jest gnojony pod koszem. Wszyscy grają guwno, a trener zajmuje się opieprzaniem sędziów, jakby to oni byli winni porażek. Cytuj Odnośnik do komentarza
nyGGaz 11 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Wydaję mi się, że to nie robi różnicy, czy Kobe rzuca na pałę, czy Nash kozłuje a'la Łukasz Koszarek przez 3/4 akcji, albo Gasol jest gnojony pod koszem. Wszyscy grają guwno, a trener zajmuje się opieprzaniem sędziów, jakby to oni byli winni porażek. + 1! Podpisuję się pod tym obiema rękami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Największe guano grają w defensywie, Kobe sprawia wrażenie, jakby momentami mu się nie chciało, Nash jest jak wiadomo cienki jak barszcz w obronie od zawsze, a Howard ze Światowym Pokojem wszystkich luk w obronie nie załatają, zwlaszcza ze Dwight też ma dużo momentów, jakie mu się raczej nie zdarzały, czyli totalne rozluźnienie w obronie. Jako, że wzięli sobie na trenera D'Antoniego to raczej stawiam, że częściej Kobe będzie się starał zdobyć więcej pktów niż przeciwnicy, niż wygrają coś obroną, zresztą 26 miejsce w punktach traconych na mecz wiele mówi. Cytuj Odnośnik do komentarza
BasteKSG 42 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 (edytowane) Lubie KG ale powinien tam grac za niego Chandler mowi sie trudno starting 5 to zawsze konkurs popularnosci a nie faktycznych osiagniec w sezonie Podpisuje sie pod wszystkim z ta roznica, ze nie lubie KG Po tym, co zobaczylem we wczorajszym meczu Lakers stwierdzam, ze jesli oni wejda do playoff, to ja gole sie na lyso Dzisiaj Slam Dunk Monday - czyli mecz dla nas o normalnej porze - przynajmniej 2 Edytowane 21 Stycznia 2013 przez BasteKSG Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 ziomki ,gdzie najlepiej oglądać (za free jakość hd) ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Moze jeszcze bys chcial stream live w 1080p Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 (edytowane) tak // na meczyki.pl jest, ale jakość słabiutka noo. Edytowane 21 Stycznia 2013 przez Tycjan Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 nie wiem jak dają nb na wiziwigu, ale topowe mecze w gałe lecą 4000kbps więc naprawdę żyleta obraz jak na stream. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Na Wiziwigu mozna znalezc streamy z dobra jakoscia obrazu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi