froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 28 stycznia 2013 Opublikowano 28 stycznia 2013 straszny wstyd OKC. No ale jak wiadomo - Westbrook znowu ceglił. Ta drużyna jest od niego uzależniona - dobry Westbrook -> OKC masakruje jak ciężar milion ton każdego jak rapował poeta; słaby Westbrook -> przegrana z LAL. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 28 stycznia 2013 Opublikowano 28 stycznia 2013 (edytowane) Tyle, że Lakersi zagrali swój najlepszy mecz w tym sezonie Edytowane 28 stycznia 2013 przez krupek1 Cytuj
ogqozo 6 553 Opublikowano 28 stycznia 2013 Opublikowano 28 stycznia 2013 To był dziwny mecz. Kobe podawał do Gasola, a Gasol trafiał... Kobe 12 rzutów, 14 asyst... drugi mecz z rzędu więcej asyst. Ciekawe, chociaż Thunder rzucających Lakersom 96 pkt. nie tłumaczy. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 28 stycznia 2013 Opublikowano 28 stycznia 2013 Howard też dobry murarz. Niedługo powstanie zagranie Smite-a-Dwight. Cytuj
23kowal 54 Opublikowano 29 stycznia 2013 Opublikowano 29 stycznia 2013 Bogut wrócił to się teraz Curry połamał. mam nadzieję, że to nic groźnego bo to jednak była by słaba wymiana dla Warriors. Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 30 stycznia 2013 Opublikowano 30 stycznia 2013 Kobe nadal asystuje jak szalony i pobił swóje rekord kariery największej liczby asyst w 3 kolejnych meczach ;] Jego styl gry nadal bardzo boleśnie odbija się na ogólnym bilansie Lakers - gdy Kobe rzuca mniej niż 20 razy w meczu, mają bilans 14-3. Gdy rzuca 20 razy lub więcej ich bilans to 6-22. Ciekawe jak dlugo wytrzyma. Warriors to po T'wolves druga najbardziej pechowa ekipa, dzis grali prawie rezerwowym skladem przez drobne urazy. Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 30 stycznia 2013 Opublikowano 30 stycznia 2013 (edytowane) no ale z tym Currym to wszyscy dostali s.raczki bo to ta prawa kostka. podobno nic groźnego, już ostatnio pauzował przez tą nogę z mecz czy dwa, wszyscy dmuchają na zimne, no biggie. Edytowane 30 stycznia 2013 przez Khadgar Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 30 stycznia 2013 Opublikowano 30 stycznia 2013 Kobe Johnson i wszystko na ten temat Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 30 stycznia 2013 Opublikowano 30 stycznia 2013 Rudy Gay do Raptors, Ed Davis, Austin Daye i Tayshaun Prince do Memphis i Jose Calderon w Detroit Da fuk ? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 31 stycznia 2013 Opublikowano 31 stycznia 2013 Popierniczyło Grizzlies totalnie. Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 31 stycznia 2013 Opublikowano 31 stycznia 2013 Rudy gra słabo w tym sezonie, a jak na kontrakt jaki dostał to bardzo słabo, chociaz w Raptors beda mogli sobie allejupy rzucac z Rossem i Derozanem A no i Gortat > Howard, stroje Suns oldchoolowe rządzą :potter: Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 31 stycznia 2013 Opublikowano 31 stycznia 2013 musieli kogoś spuścić z capu, lepiej Gay niż Z-Bo/Gasol Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 31 stycznia 2013 Opublikowano 31 stycznia 2013 No te stroje Suns były meeegaaa. Poluję już od dłuższego czasu na Allegro za taką koszulką, albo czarną Bulls Rodmana, ewentualnie Hardaway'a Magic. Ktoś tam sprzedaje nówki, ale wywalać prawie 3 stówy mi się nie widzi. Jakaś używka championa, albo coś w tym stylu Cytuj
BasteKSG 42 Opublikowano 31 stycznia 2013 Opublikowano 31 stycznia 2013 Zobaczymy jak w przyszlosci na tym tradzie wyjdzie ekipa z Memphis. Wedlug mnie pomysl sredni. Mimo wszystko Rudy byl idealny na kluczowe akcje. Z-Bo troche spuscil z tonu i watpie, aby gral lepiej, moim zdaniem powoli to bedzie dolowanie z jego strony. Swietne stroje Suns, ale to jak LAL na wlasne zyczenie przegrali mecz to normalnie smiech na sali. Zenada z ich strony straszna, ale meczyk byl ciekawy do ogladania. Brawa dla Marcina, tylko szkoda, ze w ostatniej kwarcie sobie nie pogral. Cytuj
ogqozo 6 553 Opublikowano 31 stycznia 2013 Opublikowano 31 stycznia 2013 Statystyki mówią wszystko - Gay był po prostu mało skuteczny, nie rozwijał się. Grał najwyżej jak średnia startujących SG w lidze. Jest warty dla Grizzlies może 10 milionów. A ma kontrakt-masakrę, który doprowadziłby do płacenia podatku od luksusu. Grizzlies mogliby płacić go tylko wtedy, gdyby Gay dawał im walkę o mistrza, a to raczej nie ten gracz. Zobaczymy, jak wiele stracą na boisku, ale nie panikowałbym. 1 Cytuj
ogqozo 6 553 Opublikowano 1 lutego 2013 Opublikowano 1 lutego 2013 (edytowane) Brook Lopez jednak zagra w All-Star Game. Komisarz powołał go na miejsce kontuzjowanego Rajona Rondo. Swoją drogą... od dnia, w którym Rondo doznał kontuzji, Kobe gra jakby pożarł duszę Rajona Rondo. Czyżby ktoś złożył rytualną ofiarę voodoo? Edytowane 1 lutego 2013 przez ogqozo Cytuj
asfalt 439 Opublikowano 1 lutego 2013 Opublikowano 1 lutego 2013 Imo zamiast KG powinien być.... VAREJAO. Typ dobre cyfry kręci w tym sezonie. Netsów oglądałem mało w tym sezonie, ale bez kitu Lopez robił wrażenie. Tak czy inaczej na bank obaj lepsi w tym sezonie niż KG. Hmm tak jakby sie Varejao jakis czas temu skontuzjonowal i juz nie zagra w tym sezonie Wiadomo, ale jednak to był jego fenomenalny sezon. Szkoda, że się tak zakończył. Co do Gaya to bez kitu ale Miśki mają racje. Gay jak na swój kontrakt grał zwyczajnie za słabo, W dodatku te nowe przepisy finansowe raczej nie pomogłby drużynie z memphis Cytuj
23kowal 54 Opublikowano 1 lutego 2013 Opublikowano 1 lutego 2013 Statystyki mówią wszystko - Gay był po prostu mało skuteczny, nie rozwijał się. Grał najwyżej jak średnia startujących SG w lidze. Jest warty dla Grizzlies może 10 milionów. A ma kontrakt-masakrę, który doprowadziłby do płacenia podatku od luksusu. Grizzlies mogliby płacić go tylko wtedy, gdyby Gay dawał im walkę o mistrza, a to raczej nie ten gracz. Zobaczymy, jak wiele stracą na boisku, ale nie panikowałbym. to, że Gay był przepłacony to wiadomo ale Grizz zeszli poniżej salary cap we wcześniejszej wymianie więc nie rozumiem tego ruchu. ja dałbym im dograc ten sezon do końca. na Rudego i tak chętni zawsze by się znaleźli. przez wymiany ze względów ekonomicznych cięzko sprawić aby drużyna była lepszai w tej sytuacji cieszą się rywale Memphis. Toronto, ktore miało intensywnie handlowac Bargnanim tymczasem opchnęli Calderona, którego też już od dawna chcieli się pozbyć ale za to teraz mają tłok wśród skrzydłowych i niedobór na centrze. to chyba nie koniec zmian w tej ekipie w tym sezonie. Detroit pozbyło się swojego ostatniego mistrza i... w zasadzie to wszystko. Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 1 lutego 2013 Opublikowano 1 lutego 2013 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=xSs_sp4oYhQ all-star preview, check this out, bitches Edytowane 1 lutego 2013 przez Khadgar Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 1 lutego 2013 Opublikowano 1 lutego 2013 Filmik nawet spoko, ale muzyka całkowicie do bani i ten biały pajac jakiś nie tego. Kto to jest w ogóle ? Generalnie to All Star Weekend mnie nie jara już dobrych kilku lat, nie ma już tego czegoś. W meczu gwiazd każdy sępi, aby dostać MVP, a konkurs wsadów jest strasznie słaby, Na przestrzeni ostatnich 10 lat tylko Nate Robinson był ciekawostką z racji na wzrost i potężny wyskok. Z łezką w oku wspominam All Star Game 2000 i najlepszy Slam Dunk Contest w historii Cytuj
BasteKSG 42 Opublikowano 1 lutego 2013 Opublikowano 1 lutego 2013 Z łezką w oku wspominam All Star Game 2000 i najlepszy Slam Dunk Contest w historii To byl ten z Carterem, co Shaq filmowal bo nie chce mi sie sprawdzac?? Mi jakos Alls Star Weekend sie przejadlo. Jedynie na plus oceniam konkurs za 3 i sprawnosci rozgrywajacych. Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 1 lutego 2013 Opublikowano 1 lutego 2013 ten typ to raper Macklemore, właśnie zaje.bsty kawałek. 1 Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 1 lutego 2013 Opublikowano 1 lutego 2013 Dla mnie to leszcz jakiś ;P @BartekKSG Dokładnie, to ten z Carterem. Jego dunk 360+windmill to mój ulubiony ever 1 Cytuj
BasteKSG 42 Opublikowano 3 lutego 2013 Opublikowano 3 lutego 2013 @BartekKSG Dokładnie, to ten z Carterem. Jego dunk 360+windmill to mój ulubiony ever Pamietam jak sciagalem te wsady z konkursu z neta - jeszcze majac modem i mega predkosc Od tamtej pory kazdy konkurs byl slabszy Mr 4th quarter rulez!! W Cleveland juz nikt nie teskni za Lebronem. Teraz wreszcie maja goscia, ktory aktualnie w NBA jest chyba najlepszy na decydujace momenty meczow. Kyrie RESPECT! PS. Mam nadzieje, ze kontuzja kolana Duncana nie jest powazna, bo bylaby to ogromna strata. Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 3 lutego 2013 Opublikowano 3 lutego 2013 I na co Celtics Rondo ? 4 wygrana z rzedu bez RR, jego wymienic a nie Pierce'a :potter: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi