ogqozo 6 540 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Jesteś niczym. Nic nie osiągnąłeś w tej lidze. Tak miał powiedzieć Doc Rivers do Chrisa Paula w ich pierwszym spotkaniu. Sam zawodnik uznał to za motywujące. Zobaczymy. Start sezonu na tyle bliski, że powoli zaczynają się pojawiać kontuzje, które nie pozwolą na grę. Chociaż wiadomo było, że nie zobaczymy w pierwszym meczu Kobe'ego Bryanta czy Grega Odena, dziś stało się pewne, że także Russell Westbrook przegapi początek sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Wx43hlCbNSc Cytuj Odnośnik do komentarza
agst 131 Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Start sezonu na tyle bliski, że powoli zaczynają się pojawiać kontuzje, które nie pozwolą na grę. Chociaż wiadomo było, że nie zobaczymy w pierwszym meczu Kobe'ego Bryanta czy Grega Odena, dziś stało się pewne, że także Russell Westbrook przegapi początek sezonu. Można też do tego dopisać Rajona Rondo. Chociaż Celtics w tym sezonie pewnie mało kogo obchodzą, nie ma co się dziwić zresztą. Cytuj Odnośnik do komentarza
23kowal 54 Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza
23kowal 54 Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 na razie jest nas tylko 5 do ligi. słabizna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 436 Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Ale daj chociaż normalny draft Cytuj Odnośnik do komentarza
23kowal 54 Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 będzie online live draft jak w zeszłym roku. tylko werbujcie ludzi bo nie pogramy. Cytuj Odnośnik do komentarza
wiewior85 0 Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 1. kowal 2. Bartg 3. Robak 4. wiewior85 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 436 Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Staram się kumpla zwerbować, tylko jego mail dorwę. Cytuj Odnośnik do komentarza
23kowal 54 Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 kolega wiewor85 poproszę maila na pm-kę to wyślę zaproszenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
23kowal 54 Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 jest nas 6. jeszcze min.2 osoby by się przydały. nie zamierzam przyjmować do gry randomów, tylko osoby z polecenia, także jeśli nie będzie 8-10 drużyn to gramy bez play-off'ów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 A już chciałem poprosić o mały tutorial jak się gra w tę fantasy Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 436 Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Poszukam na forach różnych, gdzie może ktoś być chętny. Cytuj Odnośnik do komentarza
23kowal 54 Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 A już chciałem poprosić o mały tutorial jak się gra w tę fantasy w wielkim skrócie. zaczynamy od draftu gdzie z pośród wszystkich zawodników grających w NBA każdy tworzy sobie drużynę, którą potem wystawia do gry a oni w prawdziwych meczach nabijają statystyki, które potem mają odzwierciedlenie na pozycję dryżyny w lidze fantsy. w formule roto statsy kumuluje się z całego sezonu, w head-2-head są to cotygodniowe pojedynki pomiędzy dryżynami fantasy. statsy wchodzące najczęście do punktacji to pkt, asysty, zb. przechw. bloki, straty, FG%, FT%, liczba trafionych trójek. Poszukam na forach różnych, gdzie może ktoś być chętny. lepiej żeby to byli jednak zaufani ludzie, szczególnie że liga będzie raczej max 10 drużyn i jak jeden odpuści to popsuje wszystkim zabawę. Cytuj Odnośnik do komentarza
cwieri 92 Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 (edytowane) Stało się to o czym od dawna słyszeliśmy, czyli plotki o transferze Gortata. Marcin został wysłany do ..... Wizards!!! Razem z nim do stolicy powędrują Shannon Brown , Malcolm Lee i Kendall Marshall w zamian za Emeka Okafor i pick w 1 rundzie przyszłego draftu. Wiz teraz już na pewno dołączą do drużyn walczących o PO i na wschodzie robi się coraz ciekawiej. Jeszcze tylko 3 dni! http://www.enbiej.pl/2013/10/25/marcin-gortat-w-wizards/ Edytowane 25 Października 2013 przez cwieri Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Tak jak niektórzy się spodziewali, Suns postanowili wymienić, co mają, postawić na widoki na przyszłość i, oczywiście, walkę o Wigginsa. Myślę, że więcej ekip tego spróbuje w tym sezonie - obawy sprzed miesięcy, że to może być smutny sezon, w którym jakieś 10 ekip będzie od początku sezonu tankować, jak na razie wcale nie zostały rozwiane. Cytuj Odnośnik do komentarza
agst 131 Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Tak jak niektórzy się spodziewali, Suns postanowili wymienić, co mają, postawić na widoki na przyszłość i, oczywiście, walkę o Wigginsa. Myślę, że więcej ekip tego spróbuje w tym sezonie - obawy sprzed miesięcy, że to może być smutny sezon, w którym jakieś 10 ekip będzie od początku sezonu tankować, jak na razie wcale nie zostały rozwiane. Póki co faworytem i tak dalej są Sixers w walce o nr 1, chociaż jak wiadomo największa ilość porażek nie musi(i moim zdaniem nie będzie) oznaczać 1 numeru w drafcie. Kiedy ostatnio był taki przypadek, że najgorsza drużyna wygrała losowanie? Ale tankowanie nawet w przypadku braku numeru 1 może się opłacać, bo nie tylko Wiggins ma potencjał, ale też Parker, Randle czy Smart i pewnie jeszcze ktoś wyskoczy. Ja mam nadzieję, że Celtics wygrają loterie - nie udało im się tankowanie po Duncana, nie udało się po Duranta/Odena, to może teraz się uda. W końcu do 3 razy sztuka. Cytuj Odnośnik do komentarza
nyGGaz 11 Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 No i doczekaliśmy się. Wielu fanów NBA ma przed sobą kolejny sezon nieprzespanych nocy. Na początek interesujący mecz Bulls vs Heat. Czy sądzicie, że Byki są w stanie zwyciężyć z Heat na ich terenie? Ja wierzę - mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Gdzie będziecie oglądać NBA w tym roku ? Macie jakieś dobre strony ze streamami ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 436 Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Do 5 listopada league pass za darmo, potem co się uda wygrzebać na http://firstrownow.eu/ no i co dadzą na NC+. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Nie ma co wierzyć, to tylko jeden mecz. Heat będą celebrować, a Bulls nie mają nic do zrobienia poza zepsuciem im święta. No, zepsuciem... nawet gdyby wygrali 30 punktami, i tak jeden mecz nie zmieni podejrzenia, że Bulls mogą wygrać sezon regularny, ale w playoffach Miami ich znowu rozjedzie. ACZKOLWIEK w sparingach Derrick Rose był rewelacyjny i chyba nawet nauczył się rzucać, co powinno czynić go morderczą bronią. Tradycyjnie, pierwszy tydzień to darmowy League Pass. Mam jednak na ten moment tyle pracy, że chyba nie będę się na ten moment zbytnio interesował NBA, może trochę oglądał z odtworzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 436 Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 To kto nam opowie o odbywającym się o 4 rano meczu Sacramento Kings - Charlotte Bobcats ? Cytuj Odnośnik do komentarza
nyGGaz 11 Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Ja już 3 rok pod rząd wykupiłem LP. Zdaję sobie sprawę z tego, że to nie są małe pieniądze, jednak wygoda jest nieporównana z niczym innym Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Trzymajcie małe zestawienie streamów i innych przydatnych linków: http://www.enbiej.pl/2013/10/29/gdzie-ogladac-nba-czyli-poradnik-dla-nocnych-markow-sezon-201314/ Te League Passa byłbym w stanie kupić, gdybym oglądał więcej meczy. Kusząc jest to, że można sobie potem powtóreczki oglądać, i to w dodatku w HD. Nie wiem, może pomyślę i wezmę na miesiąc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 436 Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Ja kupuje sobie w okolicach świąt tak, żeby załapać się na Martin Luther King Day, bo wtedy najlepsze mecze i w święta troche wolnego jest można pooglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi