Opublikowano 3 listopada 201311 l Chciałbym przypomnieć, że bobcats także miało serię sezon czy dwa temu
Opublikowano 4 listopada 201311 l Szybko przypomni się komu trzeba, że pora zacząć przegrywać, bo draft ma być mocny Tymczasem Gortat sie rozgrywa, wczoraj nawet trafił trójkę i pierwsze double double w nowym klubie.
Opublikowano 10 listopada 201311 l Niesamowity rzut Greena: Najlepsze jest to, że nie tylko ten rzut, ale cała końcówka tego meczu jest wręcz niewyobrażalna. Edytowane 10 listopada 201311 l przez agst
Opublikowano 10 listopada 201311 l Green nawet nie wyszedł po żadnej zasłonie, po prostu pobiegł do rogu i dostał piłkę. Całą seria zasłon miała po prostu na celu zrobienie zamieszania i odwrócenie uwagi Jamesa. Bardzo fajnie wykombinowane. Swoją drogą, pamięta ktoś Buzzer Beater Dereka Fishera w 0.4 sekundy ? edit. A no i Wade rasowy kretyn. Edytowane 10 listopada 201311 l przez krupek1
Opublikowano 10 listopada 201311 l Nic dziwnego, jak zostają Ci pod koszem Bargnani z Amar'e, a na dystansie największe samoluby ligi czyli Anthony i Smith to ciężko o sukces.
Opublikowano 15 listopada 201311 l http://allstarballot.nba.com/daily?referrer=asb14_san&cid=asb14_san Jak u was?
Opublikowano 15 listopada 201311 l Szczerze mówiąc, All-Star Game przestało mnie bawić już dobre kilka lat temu. W złą stronę to poszło i zmęczenie materiału co raz bardziej się nasila. No i gwóźdź programu, czyli Slam Dunk Contest to ostatnio nieporozumienie. Jednak z Twoim wyborem piątek mógłbym się zgodzić, tylko Giffina bym wyrzucił, bo kompletnie tego typa nie trawię
Opublikowano 16 listopada 201311 l NIENAWIDZISZ GO BO PONIŻA TWOICH LAKERSÓW KOCHANYCH PS. TO PRAWDA A i Gaya dałem z sympatii raczej, bo w tym sezonie nie błyszczy aż tak.
Opublikowano 16 listopada 201311 l NIENAWIDZISZ GO BO PONIŻA TWOICH LAKERSÓW KOCHANYCH PS. TO PRAWDA A i Gaya dałem z sympatii raczej, bo w tym sezonie nie błyszczy aż tak. Hehe w tym roku jeszcze nie poniżył, bo póki co derby LA dla Lakers A tak na serio, to po prostu jestem fanem innej szkoły gry podkoszowych, stąd moja niechęć do niego.
Opublikowano 18 listopada 201311 l lada chwila (a najpewniej do środy) wszystkie drużyny będą miały za sobą po min.10 rozegranych meczów w związku z czym proponuje mały "plebiscyt". typujemy trenerów do zwolnienia po 1 z każdej konferencji. może to być coach, który wg Was najszybciej wyleci albo taki który na to najbardziej zasługuje (jedno z drugim nie zawsze przecież idzie w parze), jakkolwiek uważacie tylko dajcie chociaż 1 zdanie opisu. ja już mam swoje typy ale poczekam do środy co by nie skrzywdzić żadnego trenera
Opublikowano 19 listopada 201311 l http://www.labotiga.pl/dream-team Zayebista książka się zapowiada, biorę na bank.
Opublikowano 20 listopada 201311 l meanwhile in nba Knicksi ciągle potęgą w grze defensywnej. Edytowane 20 listopada 201311 l przez noxious33
Opublikowano 20 listopada 201311 l To niewiarygodne, jak zarząd wraz z trenerami mógł zebrać tak dramatycznie nieogarniająca w defensywie grupę. Mamy problem pod koszem, bo Chandler jest kontuzjogenny, a Amare useless ? Ściągniemy Bargnaniego !
Opublikowano 20 listopada 201311 l lada chwila (a najpewniej do środy) wszystkie drużyny będą miały za sobą po min.10 rozegranych meczów w związku z czym proponuje mały "plebiscyt". typujemy trenerów do zwolnienia po 1 z każdej konferencji. może to być coach, który wg Was najszybciej wyleci albo taki który na to najbardziej zasługuje (jedno z drugim nie zawsze przecież idzie w parze), jakkolwiek uważacie tylko dajcie chociaż 1 zdanie opisu. ja już mam swoje typy ale poczekam do środy co by nie skrzywdzić żadnego trenera ] Mike Woodson-te dwa obrazki wyżej chyba wystarczą za opis. W sumie nie wiem czy to kwestia trenera czy ogólnie polityki Knicks.A tak było dobrze w poprzednim sezonie
Opublikowano 20 listopada 201311 l Pewnie Woodson poleci, ale on akurat wycisnął przez ostatnie 2 sezony maksa z nich, albo i ciut więcej. Raczej powszechna jest w NBA opinia, że Melo to nie jest zwycięzca, ale nie ma charakteru, żeby był w stanie stworzyć w swojej karierze jakieś BIG 3 jak Celtics czy potem Heat. Pewnie wyrobi jeszcze kilka tytułów króla strzelców, zdobędzie jakieś złoto na olimpiadzie, może jakieś MVP meczu gwiazd, ale to tyle. Fajnie, ze mówi o tym, że chętnie grałby do końca kariery w Knicks, ale umówmy się z jego charakterem to nei dziwne, bo pewnie zawsze mogliby mu płacić max kontrakt i gigantyczny podatek od luksusu. Osobiście stawiam na jakiś melo-dramat i odstąpienie przez Melo od ost roku umowy, Knicks musza zrobić restart, bo mają w tej chwili 4 gigantyczne kontrakty (Melo, Amare, Chandler, Bargnani), z czego 3 to gracze w zasadzie niewymienialni (Chandlera pewnie każdy wziąłby od razu mimo jego kontuzji), a do tego najbliższy pick w 1 rundzie draftu jaki mają to 2018 rok.
Opublikowano 20 listopada 201311 l Co ty, oddadzą Shumperta + kogoś jeszcze w pierwszym lepszym tradzie na kogoś z wielkim kontraktem, byleby wejść do playoffs w tym roku. I znowu wrócą do czasów Isiah Thomasa, gdzie nie będa mieli przyszłości ani możliwości manewru. A wydawałoby się, że udało im sie wyjśc na prostą, zrobić fajny skład, zdobyć młodych zawodników (Fields, Shumpert, Wilson Chandler, Lin), transfer Chandlera to też był dobry ruch. A potem nagle zamarzyło im się posiadanie drugiej mega gwiazdy i rzucili się na Amare.
Opublikowano 20 listopada 201311 l Trzymam kciuki żeby inaczej było.Może znów objawi im się jakaś gwiazda w składzie i tym razem jej się nie pozbędą.
Opublikowano 20 listopada 201311 l Odnosze wrażenie, że tam każdy poniżej 10 mln pensji i bez występu w all-star traktowany jest jako potencjalna część przyszłego transferu Jakby Linowi zaoferowali porządny kontrakt mieliby 6th mana albo pierwszopiątkowego combo-guarda na lata, ale po co lepiej dać 12mln rocznie Bargnaniemu
Opublikowano 21 listopada 201311 l Odnosze wrażenie, że tam każdy poniżej 10 mln pensji i bez występu w all-star traktowany jest jako potencjalna część przyszłego transferu Jakby Linowi zaoferowali porządny kontrakt mieliby 6th mana albo pierwszopiątkowego combo-guarda na lata, ale po co lepiej dać 12mln rocznie Bargnaniemu gdyby dali z Lina więcej niż Rakiety to by przepłacili. i żeby nie być gołosłownym: zacznę od zachodu. zdecydowana większość zespołów gra wg oczekiwań. zawodzi trochę Denver ale myślę, że to kwestia czasu i Shaw rozkręci w końcu ekipę choć to czy awansują do play-offs nie jest wg mnie pewne. Malone z Kings dopiero zaczął robotę ale mam wrażenie, że ta drużyna ma jednak zdecydowanie większy potencjał więc niech pan Najlepszy Asystent zepnie pośladki bo Shaq nie lubi przegrywać. Utah są w tej chwili czerwoną latarnią ligi ale z takim składem (do dzisiaj grali praktycznie bez PG) to nie można od nich wiele więcej oczekiwać. poza tym w tym roku przegrywanie może wyjść na prawdę na dobre, szczególnie im. wiadomo, draft. także Corbin zostaje. wymieni się go za rok:p D'Antoniego zostawiam w spokoju do powrotu Kobiego. na zach.wszyscy zostają. wschód to już kłopot "bogactwa". Cavs, Wizards i obie drużyny z NY grają poniżej oczekiwań. Kidda można wytłumaczyć plagą kontuzji, no i weterani grają poniżej oczekiwań. Woodson stracił jedynego gracza grającego w obronie ale mimo wszystko całościowo nie wygląda to dobrze. Browna i Wittmana już nie mam niestety czym usprawiedliwiać. ten pierwszy już udowodnił, że złym coachem nie jest, natomiast ten drugi wręcz odwrotnie. dostał Gortata a mimo to drużyna zrobiła krok w tył. tak jak i jej lider, który chyba potrzebuje większej osobowości na ławce trenerskiej. Wittman out i to byle szybko, bo potem będzie ciężko zaklepać dobrem ijsce w play-offs.
Opublikowano 21 listopada 201311 l Nie zapominajmy o popisach w ataku: Facet mający ponad 210 cm, który nie umie bronić i wkładać, ale w miarę średnio rzuca. Fenomen. Knicks są w dolnej dziesiątce ligi zarówno pod względem skuteczności ofensywnej, jak i defensywnej. Parę niezłych meczów - z Bobcats, Atlantą i Houston - kazało niektórym dziennikarzom z NY już pisać o powoli kształtującym się pomyśle, o tym, że to miało sens itp. Nie miało. Bargnani to kiepski gracz ze sporym kontraktem. Melo lubi wielką scenę, ale tego lata będzie miejsce na drugiej, w LA. Co poza tym? Chris Paul pobił rekord double-double na początek sezonu (takiego z asystami), ale póki co Clips mają trzecią najgorszą obronę w lidze. Heat mają proporcjonalne problemy, w ataku już wymiatając, ale defensywnie znowu zaczynając sezon od kompletnego chaosu. LeBron James ciągle na drugim miejscu w rankingu PER, bo pierwszy pozostaje Anthony Davis. W top 100 zawodników mających piłkę najczęściej, tylko Al Jefferson traci piłkę rzadziej, niż Davis. Plus defensywa. Nikt nie mówi, że od razu najlepszym w tym momencie gracz ligi (okej, część osób tak powiedziała, no bo jednak cyferka), ale All-Star? Co najmniej.
Opublikowano 21 listopada 201311 l Bargnani chyba zastąpi Javale w cotygodniowym Shaqtin a fool W mediach zajmujacych sie basketem w usa pojawily sie plotki, ze Knicks rozwazaja desperacka wymiane z Celtics - Amare za Wallace'a i Humphriesa :potter: Albo opcje hard dorzucają Shumperta i dostają jeszcze Courtneya Lee. To by z pewnością była najgłupsza wymiana od lat i idealnie pasowałaby do Knicks