Hendrix 2 731 Opublikowano 23 lutego 2015 Opublikowano 23 lutego 2015 Wall jeszcze podobno problem z migrenami ma, no dla mnie też raczej powoli koniec kadencji Randy'ego. Zresztą to nie nazwisko do przyciągnięcia KD w lato 2016, co jest na pewno nadrzędnym celem (a FO dobrze poukładał kontrakty i salary pod taką ewentualność) Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 23 lutego 2015 Opublikowano 23 lutego 2015 I moze im sie to udac, bo do 2016 cos mi mowi, ze OKC to bedzie w calosci druzyna Westbrooka, a mistrzostwa nadal nie bedzie Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 23 lutego 2015 Opublikowano 23 lutego 2015 Też tak myślę, zresztą "powrót do domu" i pod względem marketingowo-finansowym opłaciłby się obydwu stronom. W OKC spróbują pewnie w następnym sezonie jeszcze jednego runa po pierścień, ale to tyle. Dziwnych trade'ów z udziałem Duranta nie będzie raczej. Dalej będąc przy Thunder, to Kanter wpasował się wyśmienicie w OKC, takie duo w p'n'r jak Russ-Kanter to niebezpieczna broń. Szkoda, że latem raczej nie podpisze. Na bank znajdzie się drużyna, która wyłoży większą kasę. Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 25 lutego 2015 Opublikowano 25 lutego 2015 (edytowane) Derrick Rose pojawił się dzisiaj na treningu z bólem w prawym kolanie. Badania i prześwietlenie potwierdziły zerwanie łąkotki w prawym kolanie. Zaplanowana zostanie operacja, po której określony zostanie czas jego powrotu. Chyba jednak Rose'a kariera juz nigdy nie rozkreci sie z powrotem na dobre Coach Randy po raz kolejny nie ogarnai co się dzieje w końcówkach - Gortat robi mocne double double 18/11 do konca 3 kwarty, a ostatnie 14 minut oglada z ławki, bo trener probowal zmatchupowac Warriors z Nene na srodku (no nie moglo sie to udac, przy smallbalu ze Speightsem na srodku GSW) i kolejna porazka i chyba coraz cieplej pod stolkiem Edytowane 25 lutego 2015 przez Bartg Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 25 lutego 2015 Opublikowano 25 lutego 2015 Rotacja na pozycjach 4-5, czasami jest tak dziwna u Wittmana...Ech, szkoda mi Rose'a Facet ma serce do koszykówki, ale zdrowie znowu daje znać o sobie, równie przykro było patrzeć na Brandona Roy'a (i Odena, damn z nimi pewnie Trailblazers nie raz wystąpiłoby w finałach) Cytuj
balon 5 372 Opublikowano 25 lutego 2015 Opublikowano 25 lutego 2015 (edytowane) Dramat z tym Rosem. Dla mnie to mój ulubiony grajek obecnych czasów. Wcześniej przed nim był Olajuwon, potem Iverson, a teraz był Daro. Tak jak pisał Hendrix, wspaniałe serce, zacięcie i charakter do gry. Jakby miał ciało, w sensie zdrowie LBJ to aż nie chcę myśleć jak mogłaby się potoczyć jego kariera po tym jak miał ten MVP sezon... No kur.vaaaaaaaaaaaaaa nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, nie zgadzam się i h.uj ! Edytowane 25 lutego 2015 przez balon Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 26 lutego 2015 Opublikowano 26 lutego 2015 Wejsciowka KG przed meczem = ciary, potem Wizards zmarzli w starciu z Wolves i umieraja coraz bardziej, Wall widac nie jest soba, Pierce odpoczywal po lekkim urazie, Humphries kontuzja łydki zszedł. Gortat bił się w zasadzie sam z kwartetem podkoszowym i wyszło 15 zbiórek w 29 minut, ale też 5 fauli bo sam nie wybroni paint. Kwestia tygodnia-dwóch i Wizards mogą spaść za Milwaukee, wczoraj z 76ers (lepszej daty na debiut nie było ) MCW zadebiutował i zagrał to co ma grać, czyli drive;y i asysty. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 28 lutego 2015 Opublikowano 28 lutego 2015 I 6-ta przegrana z rzędu Wizards, tym razem z 76ers, po bardzo słabym meczu.Solidaryzując się z fanami z Waszyngtonu: Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 28 lutego 2015 Opublikowano 28 lutego 2015 Chyba najgorszy mecz Walla jaki widziałem, mnóstwo jumperów z midrange, zero podan do rolujacych, do tego pudlowa najprostsze layupu. Gortat jak zawsze ostatnio solidnie, bil sie na deskach, ale z 8 rzutow nie mogl wymyslic nie wiecej, z czego 2 z 4 celnych byly po zbiorkach w ataku wlasnych. Westbrook gra lepiej niż cala liga razem wzieta chyba (3 triple double z rzedu), ale na koniec wczoraj w poraze z Portland dostał w ryj od Andre Robertsona przy walce o pilke kolanem i wygląda tak - jak to jakieś złamanie i nie daj Boze przerwa to bye-bye playoffy znowu ? Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 1 marca 2015 Opublikowano 1 marca 2015 Deandre 17 zbiorek vs Bulls - do przerwy Oo Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 2 marca 2015 Opublikowano 2 marca 2015 Wczoraj bardzo dobre spotkanie w Houston było, iskry sypały się od pierwszych minut. Ostatecznie po dogrywce Rakiety dały radę rozpędzonemu Cleveland. Cytuj
23kowal 55 Opublikowano 3 marca 2015 Opublikowano 3 marca 2015 i Harden zawieszony na 1 mecz. szczerze to nie wiem co myśleć o tym gościu. z jednej strony gra na poziomie mvp, a z drugiej wkurza mnie chwilami jego gra pod faul. bo to nie jest jednak to samo co np. robił Kobe, który serią zwodów i pompek potrafił zagrać widowiskowe and1, ani też to co robił MJ wbijając się pod kosz a rywale faulowali go w bezsilności kiedy nad nimi przelatywał. 10-15 lat temu Harden nie dostał by 3/4 z tego co gwiżdżą mu teraz. i wracając jeszcze do meczu z Cavs to kuriozalna była sytuacja kiedy Harden próbował mijać LBJa i wsadził mu ręke pod pachę, LeBron ewidentnie unikał kontaktu a sędzia połknął gwizdek mimo, że stał na wprost i widział wszystko jak na dłoni. założe się, że każdy inny gracz Cavs miał by odgwizdane przewinienie w tej sytuacji. całe szczęście w pla-off z reguły gra się inaczej i Harden przestanie pajacować. Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 3 marca 2015 Opublikowano 3 marca 2015 W pełni się zgadzam i dlatego uważam, że z Hardena żaden MVP - 45% z gry, 38% za trzy + 4 straty jednak odstaję od statystyk np Curryego rzutowych (49/42/92), a jego chamskie wbijanie się w ludzi na gwizdek jest mega słabe. Jak się przyjrzeć dobrze, to Harden mija swojego obrońcę, wbiega pod kosz nie żeby zdobyć punkty, tylko żeby wbić się w stojącego tam gościa. Ok każdy tak robi w pewnych sytuacjach, ale Harden robi to 10 razy na mecz. Akcja o której piszesz z włożeniem ręki pod pachę to już żenada była, powinien być ofens na 200%. Cytuj
Stunik 1 402 Opublikowano 3 marca 2015 Opublikowano 3 marca 2015 http://d4fchlzcgs3jh.cloudfront.net/video/4ba996a0c14f11e48ed897f06d860423.webm Cytuj
23kowal 55 Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 na szczęście obyło się bez zawieszeń, jedynie kary finansowe link Gobert 15/24 przeciwko Gasolowi. on i Whiteside to moim zdaniem MIP tego sezonu. ciekawe jestem jak szybko będą znikać z draftów fantasy w przyszłym sezonie. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 Goberta jeszcze wyżej stawiam od Hassana, jak trochę wzmocni sylwetkę będzie bestią, szkoda, że Jazz zmarnowali tyle czasu z Corbinem, mają ciekawą i perspektywiczną drużynę. Cieszy większa ilość przyzwoitych wysokich w tym sezonie, a jeszcze nie wiemy na co tak naprawdę stać Embilda, czy Randle'a (ten draft też obfity w PF-C). Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 Gobert ma wyzszy upside tez tak mysle, do tego juz jest najlepszym statystycznie podkoszowym obronca w lidze. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 Hassan tak w ogóle to do kiedy jest podpisany ? Czasem nie kończy mu się ta umowa po następnym sezonie ? Bo jeśli tak, to grając tak dalej, będzie łakomym i drogim kąskiem w off-season. Nowe CBA swoje zrobi. Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 5 marca 2015 Opublikowano 5 marca 2015 Westbrook w masce zrobił sobie szkole srednia z 76ers i bije kolejne rekordy Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 5 marca 2015 Opublikowano 5 marca 2015 Davis też poleciał w powrocie:39ptk,13reb, 3stl i 8blk. Cytuj
23kowal 55 Opublikowano 5 marca 2015 Opublikowano 5 marca 2015 Hassan 25 zbiórek i w pół sezonu może pyknąć rekord Heat bo to jego czwarte 20+zb. w sezonie. to tak apropo dyskusji Hassan vs Rudy. z cyklu "mieczem wojujesz" http://youtu.be/2Y4CC4I_dgQ DJ ma wygraną w Shaqtin jak w banku http://youtu.be/KHepEev0m_g Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 5 marca 2015 Opublikowano 5 marca 2015 Odcielo mu prad dobrze, niby zabrzmiala syrena konczaca akcje i moglo go to mocno zmylic, ale kazdy powinien miec z automatu w takiej akcji umiescic pilke w koszu i czekac czy sedziowie uznaja. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 5 marca 2015 Opublikowano 5 marca 2015 (edytowane) Najlepsza i tak była reakcja Paula, myślałem, że wreszcie nie wytrzyma i się rzuci na DJ (fail roku w sumie) Edytowane 6 marca 2015 przez Hendrix Cytuj
23kowal 55 Opublikowano 6 marca 2015 Opublikowano 6 marca 2015 skaczący i wrzeszczący Paul był faktycznie zabawny. jednak w koszu lepiej być dużym niż małym, tak to by zabrał mu piłke i wpakował sam do kosza. a DJ zdetronizował tym samym wyczyn Brandon'a Knight'a. Wes Matthews wypada z gry na października. smutna wiadomość dla drużyn Blazers i Tiki Taka;( Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi