Hendrix 2 731 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 (edytowane) Ale ceglarnia w pierwszym meczu, wszystko wskazuje, że Wizards wygrali po dogrywce pierwszy mecz w Toronto (sekundy zostały, przewaga bezpieczna)I po meczu. Ciężko kogoś wyróżnić, no w zasadzie tylko The Truth. Edytowane 18 Kwietnia 2015 przez Hendrix Cytuj Odnośnik do komentarza
BasteKSG 42 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Emocji nie brakowało Pierce jako jedyny zagrał na bardzo dobrym poziomie w ataku. Górą zdecydowanie była defensywa, co faworyzuje Czarodziejów. Gortat solidnie. Młode gwiazdy obu zespołów cienko - Lowry DeROzen vs Wall i Beal - jednak dwojka Wizz mimo wszystko lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 No i GSW stawia sprawę jasno, nie ma cackania się. No i te cross-overy i behind the backi Curry'ego <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 To nic straconego. Można po SGP oglądać a jutro z rana GSW-NOP i resztę. Ja mam LP 3 rok z rzędu na cały sezon + PO używam appki na ps3/4 ze sklepiku USA - NBA game time. Każdy mecz NBA w kilkudziesięciu calach w full HD, z dźwiękiem przestrzennym to spełnienie szczeniackich marzeń, jak to paczalem na 1 transmisję tygodniowo na TVP2... Ile rocznie kosztuje cały sezon plus po? Co prawda chyba nigdy nie oglądałem żadnego meczu na żywo, ale jakoś NBA i NHL od zawsze mnie jarają i teraz chciałbym się jakoś zagłębić w ten temat. Od przyszłego miesiąca będę miał NSport+, ale to pewnie będzie 2-3 mecze tygodniowo Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 W tym roku ze zniżkami płaciłem jakoś 400 zł na nasze (dla nowego to z 460 ?). W NBA LP nie trzeba oglądać meczy na żywo. To jest w tym piękne, że odpalasz sobie kiedy chcesz i gdzie chcesz. Co NSport to tam kiepsko z meczami, czasami dadzą jakąś powtórkę. Mecze lecą na C+ Sport i czasami C+ family. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Komu kibicujecie w Playoffach? Muszę jakoś zaleczyć rany po Lakersach, więc stawiam na Chicago ze względu na Gasola i Rosa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Mecz w Toronto byl nie do ogladania, nawet z kumplami w trakcie urodzin plakalismy nad kolejnymi pudlami. Pelicans zaskoczyli na plus, a zwlaszcza Davis, kilka madrych ruchow i Pelicans wskocza na stale do osemki zachodu. No i Rose, to chyba byl jego najlepszy mecz do ogladania od momentu pierwszej kontuzji w 2012 - dynamika, naskok, atletyzm, cos pieknego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 (edytowane) Niesamowita historia Celtics w tym sezonie ze świetną końcówką (zasłużone wyróżnienie dla trenera). Dziś pierwszy mecz w playoffs i dużo doświadczeń do zebrania, które w przyszłości zaowocują. http://watch.nba.com/nba/video/teams/celtics/2015/04/17/PlayoffPsychUp041715mp4-3575412 #iamaceltic Edytowane 19 Kwietnia 2015 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 (edytowane) Komu kibicujecie w Playoffach? Muszę jakoś zaleczyć rany po Lakersach, więc stawiam na Chicago ze względu na Gasola i Rosa.Ja na wschodzie sercem jestem za Wizz i Bulls. Natomiast na zachodzie kibicuję Gsw, Memphis, Sas i Portland. Mam nadzieję, że jedna z tych 4 drużyn wygra zachód. Wymarzony finał to Wizz/Bulls z GSW. Edytowane 19 Kwietnia 2015 przez balon Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Celtics na razie grają tak jak powinni, szybko i atakując kosz i kickoutu na Sullingera/Olynyka za linią za 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 No ale skończyli niestety tak jak wszyscy przewidywali Cytuj Odnośnik do komentarza
agst 131 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 (edytowane) Przewaga talentu Cavs jest za duża, nie ma co liczyć, że Boston wygra tę serię. Ja tam tylko liczę na to, że uda się urwać jeden mecz u siebie i już będzie dobrze. Edytowane 20 Kwietnia 2015 przez agst Cytuj Odnośnik do komentarza
23kowal 54 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Cavs wygrali ten mecz na sporym luzie. nie widzę póko co szans na choćby 1 mecz dla Celtów. LBJ wie, że każdy dzień odpoczyku jest na wagę złota i nie będzie chciał się z nimi bawić w 5 meczy. tym bardziej, że sami sobie takiego przeciwnika wybrali ostatnimi zagrywkami w sezonie regularnym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Oby Clippers weszli w beast mode <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 No piękny mecz, trzymam kciuki oby tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza
23kowal 54 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Oby Clippers weszli w beast mode <3 oby Spurs weszli w Championship Mode Cytuj Odnośnik do komentarza
Stunik 1 402 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
23kowal 54 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 jak bym miał dotychczasowe wyniki skomentować to zrobiłbym to tak Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 (edytowane) I koniec Brooksa w OKC, Donovan i Ollie jak na razie chyba najpoważniejszymi kandydatami. Edytowane 22 Kwietnia 2015 przez Hendrix Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Ollie stwierdzil dzis, ze nie jest zainteresowany opuszczeniem swojego druzyny w NCAA, ale wiadomo zadzwoni Durant, sypna kasa to przyjdzie. B dobry ruch OKC, musza przekonac czyms Duranta ze warto tam zostac na kolejne lata. Cytuj Odnośnik do komentarza
BasteKSG 42 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Uffff Spurs... szkoda, że przed startem OT trzeba było jechać do roboty... Żal, że te dwie drużyny grają już w pierwszej rundzie. TD wiecznie żywy. Blake wskoczył na wyższy level, Parker kontuzja Achillesa, a mimo to udało się wygrać po dogrywce... Cytuj Odnośnik do komentarza
23kowal 54 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 brawo Spurs, nie wiem tylko czy to nie było pyrusowe zwycięstwo bo bez Parkera dalej ani rusz. Mills tak całych pla-offs raczej nei zagra. Portland jaka słabizna... nie wierzę, że brak Mathewsa aż tak zabolał tą drużynę. LMA chyba będzie powoli pakować walizki. w Dallas wypadają Parsonns i Rondo także chyba sweep dla Rakiet. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 (edytowane) W Portland po prostu szpital, nie ma kompletnie sg (starterem Crabbe ? Serio?), Kaman, Wes, Affialo out. LMA ciągle na zastrzykach, w dodatku grają z MEM, które kompletnie im nie leży (4-0 w RS), więc wynikom się nie dziwię.Nie przechwalałbym też Blake'a, to on zawalił mecz LAC, fatalna strata na koniec plus anonimowa dogrywka. Ja nadal stawiam na Spurs w tej serii. Edytowane 23 Kwietnia 2015 przez Hendrix Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 No i hack a a Jordan które chyba bardziej przeszkadzało niż pomagało Spurs. Rondo to już na 99% wypada też z Dallas, to był zły transfer i być może "przegrał" Mavs sezon, stawiam Lakersi za rok i kolejny rok bez PO w mieście aniołów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Hack-a-Jordan to bardziej SAS wybiło z rytmu niż LAC. Rondo w Dallas to okropna pomyłka, zresztą to co robił w ostatnim meczu... Też stawiam na L.A i kolejny słaby sezon Lakers. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi