23kowal 54 Opublikowano 24 kwietnia 2015 Opublikowano 24 kwietnia 2015 ja pójdę jeszcze dalej. obstawiam słaby sezon Lakers, a potem jeszcze jeden i jeszcze jeden. a Pelikany straciły dzisiaj niepowtarzalną szansę na wygranie meczu z GSW. ale stracić 20pkt prowadzenie w ciągu jednej kwarty? come on. wg jakiejś tam spec-stronki to na 7min przed końcem regulaminowego czasu gry Warriors mieli 6,3% szansy na wygranie meczu. Where amazing heppens! p.s. gdzie można zawnioskować o dodanie loga NBA do emotek? Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 24 kwietnia 2015 Opublikowano 24 kwietnia 2015 Widac bylo brak doswiadczenia Pelicans, kilka trafionych trojek i Pelicans się mówiąc brzydko obsrali. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 24 kwietnia 2015 Opublikowano 24 kwietnia 2015 Fajny mecz był też pomiędzy Chicago i Bucks, Rose w serii wygląda conajmniej dobrze, młodych z MIL też się z przyjemnością ogląda (a dojdzie Parker w następnym sezonie) Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 24 kwietnia 2015 Opublikowano 24 kwietnia 2015 Darek Róża mmmmmmm, pięknie widzieć go w formie. Trzeba się cieszyć każdą chwilą w jego wykonaniu bo nigdy nie wiadomo co będzię z nim w kolejnym meczu. Nie wiem jak wy ale ja przy każdym jego drivie boję doè że to bèdzie ten ostatni... Co tam z Parketem jest jakaś szansa na gm3 z jego strony? Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 25 kwietnia 2015 Opublikowano 25 kwietnia 2015 Działo się tej nocy - strzelanina w Dallas w której najlepiej czuł się no bo kto inny The Beard, Mavs zabrakło ludzi, w ataku w zasadzie grali w 3 (Ellis, Dirk, JJ Barea), a w obronie tragedia, ile dunków na pusty kosz czy layupów mieli Rockets, do tego Dwight ich absolutnie zdominował na tablicach. W stolicy Gortat zagrał chyba najlepszy mecz w karierze - bloki asysty, 11/15 z gry i dominacja na tablicy i Raptors mogą jechać na ryby. A Clippers no cóż, do not ever underestimate the heart of a champion i tyle Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 25 kwietnia 2015 Opublikowano 25 kwietnia 2015 Przykro było patrzeć czasami na LAC, ten mecz to taki pstryczek w nos w każdego kto wątpił w Popa i spółkę. No Kawhi Leonard... damn, mistrzowskie zawody, trójki, gra w low post, jeden na jednego no i ciągła nieustająca obrona (w sumie cieszę się z DPoY, choć sam przyznałbym w tym sezonie jednak Greenowi, ale tylko o włos). Franchise player na pewno, nie bałbym się o przyszłość SAS bez starej gwardii. Kawhi > Blake w każdej chwili, tak a propos zachwycania się Griffinem.A mecz w Dallas na pewno dobry do oglądania dla postronnych kibiców. Przed rozpoczęciem PO nie spodziewałem się tak dobrej postawy Wizards, czasami nawet to wygląda jakby Randy miał jakieś zagrywki ustawione i ładnie czytał przeciwnika, no ale teraz chcę zobaczyć drużynę przeciwko 100-razy lepiej zoorganizowanemu przeciwnikowi, bo nie wiem czy to Toronto jest tak słabe, czy Wizards ogarnęli się na Play-off. Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 25 kwietnia 2015 Opublikowano 25 kwietnia 2015 Hawks znów słabo, a Nets trafili troche więcej i pewnie wygrali. Wychodzi tutaj moim zdaniem brak go2guya w końcowce, Teague gra kiepsko, Korver nie trafiał dziś trójek i zabrakło tej supergwiazdy, która ustawiasz w ulubionym miejscu na parkiecie i katujesz do bólu. Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 26 kwietnia 2015 Opublikowano 26 kwietnia 2015 FEAR THE DEAR !!! Fanastyczna zagrywka Kidda i Bayless wygrywa mecz nr 4 Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 26 kwietnia 2015 Opublikowano 26 kwietnia 2015 FEAR THE DEAR !!! Fanastyczna zagrywka Kidda i Bayless wygrywa mecz nr 4 No, Kidd perfekcyjnie to rozgrał (timout na przejście na połowę - mistrzostwo, ostania zagrywka też). Świetnie się ten mecz oglądało, Bucks niech trzymają Kidda tak długo jak mogą, z tą młodą ekipą będą bardzo groźni. Ciekawe też jak Parkera wplecie w drużynę (pewnie z Giannisem wymiennie na 3/4 będzie grał) w przyszłym sezonie (paczątek tego jednak nie daje mi pełnej odpowiedzi) Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 26 kwietnia 2015 Opublikowano 26 kwietnia 2015 W sumie to tak naprawdę Bulls przegrali ten mecz, franchise rekord w stratach z czego większość takich na poziomie grania na orilku Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 26 kwietnia 2015 Opublikowano 26 kwietnia 2015 Prawda, szczególnie te w pierwszej kwarcie Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 26 kwietnia 2015 Opublikowano 26 kwietnia 2015 Hmm Tyler Zeller chyba "wyrwał" Love'owi brak i to dosłownie - przy walce o zbiórkę wyglądało jakby Love'owi wypadł bark i od razu pobiegl do szatni, ciekawe na ile poważna kontuzja Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 26 kwietnia 2015 Opublikowano 26 kwietnia 2015 (edytowane) Nie wiem czy bez Love'a nie będą lepsi, więcej czasu dla Tristana plus minuty Lebrona na 4-ceEdit: J.R i jego inteligencja, prowadzić 20 punktami i narazić się na zawieszenie na następny mecz... :facepalmz: Edytowane 26 kwietnia 2015 przez Hendrix Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 26 kwietnia 2015 Opublikowano 26 kwietnia 2015 Sieczka dobra ogolnie, mnostwo fauli, Perkins tez powinien wyleciec, Celtics zeszli do -8. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 26 kwietnia 2015 Opublikowano 26 kwietnia 2015 Celtics grają na takiej skuteczności, że tego nie da się wygrać Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 26 kwietnia 2015 Opublikowano 26 kwietnia 2015 Thomas fatalnie dziś, aż dziwne że tak dobrze grał w Cleveland, a tak słabo u siebie. No nic zaraz mam nadzieję lepsze starcie Spurs Clippers, a potem na spiocha Wizards moga zesweepować Dinusiow Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 26 kwietnia 2015 Opublikowano 26 kwietnia 2015 Też już się szykuję na LAC-SAS Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 26 kwietnia 2015 Opublikowano 26 kwietnia 2015 Hmm Tyler Zeller chyba "wyrwał" Love'owi brak i to dosłownie - przy walce o zbiórkę wyglądało jakby Love'owi wypadł bark i od razu pobiegl do szatni, ciekawe na ile poważna kontuzja To nie Zeller a Kelly Family. Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 26 kwietnia 2015 Opublikowano 26 kwietnia 2015 No i suabooooo. Sas-lac 2:2. Mam nazieję, że chociaż Wizz to dziś skończy. Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 27 kwietnia 2015 Opublikowano 27 kwietnia 2015 Dinusie sa bici kopani i ponizani, wpada wszystko, Gortat gra jak MVP zbiera podaje trafia, Raptors od poczatku sfrustrowani, Lowry 3 faule w 1 kwacie, Derozana cała gra to nadal 1 na 1 i jumpery z midrange, 12 minut i mogą jechać na ryby czy co tam sie jada w Kanadzie. Cytuj
23kowal 54 Opublikowano 27 kwietnia 2015 Opublikowano 27 kwietnia 2015 rekord w stratach z czego większość takich na poziomie grania na orilku wypraszam sobie. u mnie takiej padaki się nie gra. SAS dali wczoraj dupy. trójki im nie siedziały, dali poszaleć rezerwowym z LA, tamtejsze gwiazdy zrobiły swoje i znowu trzeba wygrać w na wyjeździe. ja kurde jednego nie czaje, wiem że CP3 jest dobry w kosza ale cholera każda drużyna, w której gra jest tak od niego uzależniona, że zastopowanie go to 3/4 sukcesu. no ale łatwiej powiedzieć, trudniej zrobić. WAS wygrali dzięki weteranom. to o początku była drużyna budowana na play-offs i Ci którzy mieli wziąć sprawy w swoje ręce zrobili to kiedy było trzeba. Prym wiódł The Truth oraz Gortat, który w końcu dostał więcej szans no kończenie akcji i nie zawiódł. no i oczywiście Wall stający się prawdziwym czarodziejem parkietu. Atlanta jak już w końcu przekula się przez Brooklyn będzie musiała pokazać szczyt formy z sezonu zasadniczego żeby sprostać tak grającym Wizards. natomiat Cavs będą mieli sporo pod górkę bez Love. Bulls to jednak maxymalnie wymagający przeciwnik a duet Gasol-Noah może zdominować tą serię pod koszem. Love ukradł by im kilka zbiórek, wyciągnął Pau z pod kosza i zrobił miejsce na wjazdy. Mozgov i Tristan jednak nie mają jednak takiego rzutu więc gameplan staje się uboższy. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 27 kwietnia 2015 Opublikowano 27 kwietnia 2015 (edytowane) No i Mozgov z Tristanem lubią łapać głupie faule, bez Love'a może być trudno z rotacją podkoszową. W ewentualnej serii kibicuję i tak Chicago Damn, te rozmowy o Orlikach. Dzisiaj taka pogoda, że nie ma wyjścia i trzeba wyjść trochę porzucać, szczególnie jak boisko ma się prawie tuż pod blokiem Edytowane 27 kwietnia 2015 przez Hendrix Cytuj
23kowal 54 Opublikowano 28 kwietnia 2015 Opublikowano 28 kwietnia 2015 w końcu coś się zaczyna dziać w tych play-offach. siekierka dla Hollinsa, który wyciska 105% z Nets przeciwko COTY i najlepszej drużynie wschodu W SEZONIE ZASADNICZYM, bo widać play-offs weryfikuje pewne rzeczy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi