Skocz do zawartości

NBA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przeje.b straszny. Ciągle mam jednak nadzieję, że tu ciut PRu w tym jest i nie jest tak poważnie, a my zobaczymy Walla w GM3. Nawet dalej są jakieś głosy, że jeszcze nie ma decyzji, że to nie ręka kozlująca itp. PieRdy...

Opublikowano

No i Darek walnął przy remisie buzzera. Dla takich chwil warto kochać NBA.

Żeby było piękniej dziś/wczoraj dostałem na urodzinę siatkę Dariusza R.! I <3 Rose.

Opublikowano

To wszystkiego Najlepszego ! Dobry prezent :D  Oglądając mecz myślałem, że wyjdę z siebie, to co nie gwiżdżą Lebronowi to masakra (sędziowie w tej serii na minus dla mnie). Dobrze, że Rose trafił.

Opublikowano

No Rivers ma tak dziwny / inny pierwszy krok (kroki) że szok, inny niż całe NBA. Trochę jak dobre / szybkie laski z WNBA. Fajnie było patrzeć jak siè zapalił a w tle propsował go ojciec.

Z innej beczki wiadomo już ma 100% co dziś z Wallem?

Opublikowano (edytowane)

No ale walczą chłopaki bez Walla. Nene juz ma 800% pkt więcej niż w 2 pierwszych meczach ;)

Edytowane przez balon
Opublikowano

Masakra meczyk, rezerwowy lineup Atlanty robiacy run 17:0 Oo Ale rzut malina.

Natomiast Warriors nadal nie potrafia grac z Memphis, mecza sie, Tony Allen wyglada jak najlepszy obronca na swiecie i nagle small ball nie działa - wielka praca do wykonania przede wszystkim przed Kerrem.

Opublikowano

Lebron na razie fatalnie z gry, straty, Irving gra na 1 nodze i Cavs powoli zakopuja sie, bo fantastycznie nadal gra Rose - wjezdza pod kosz, rzuca bankery jak nie przymierzajac w swoim mvp sezonie.

Opublikowano (edytowane)

Co za finisz, trojka Rose'a, trojka Butlera, potem osaczony Lebron wali z lokcia Dunleavyego, Rose zdobywa layupa na remis. Pozniej chyba faulowany James i 0.8s do konca. Trudno winic Jamesa ze gra sam, Irving ma jedna noge, reszta pudluje za 3.

a369958661_.jpg

Edytowane przez Bartg