Skocz do zawartości

NBA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Krupek widzę, że skupiłeś się na jednym farfoclu a nie widziałeś reszty tego co robił Darek. Nie pękał, brał cięzar na sibie dobry fg% i mało strat. Jakiś skrót na tvn24 paczałeś? Przegrali bo Butler zasnął w obronie, trochę jak Rose w GM5 z Bucks.

Piękny necz, szkoda mi byczków ale dziś najważniejsze że przegrał Bul Komorowski więc nie ma dużego w(pipi)u nawet po przegranej Bulls :)

BTW Play Off 2015 przeistoczyły nam się w Buzzer Off ale to dobrze, piknie się na to paczy, no i dla takich chwil opłaca się cały rok becalować za NBA LP aby być świadkiem...

Opublikowano

Balon, spokojnie, ja kibicuje Bullsom, a Rose'a jestem fanem. Chodziło mi o to, że w ważnym meczu, yebnął szczęśliwie o dechę, rzut Lebrona był trudniejszy i na pewno mniej szczęśliwy, stan się wyrównał, nikt nie jest pokrzywdzony, jest fajnie.

Opublikowano

Ja nie rozumiem po co Rose mając 19 sekund do końca meczu pozwolił sobie rzucić dwa punkty i dać Cavaliersom kilka sekund na rozegranie akcji, trzeba było dłużej piłkę przetrzymać i to się na nich zemściło.

Opublikowano (edytowane)

W takich sytuacjach nie stawia się wszystkiego na jedną kartę, tylko próbuje szybko zdobyć punkty, żeby był czas na ewentualną dobitkę.

Edytowane przez krupek1
Gość Rozi
Opublikowano
  W dniu 20.04.2015 o 09:49, Rozi napisał(a):

Oby Clippers weszli w beast mode <3

Tak jak piszesz.

Opublikowano

Hehe C-web move.

Krupson lubisz Rosa to już nie ma tematu xD

Przed PO mówiłem o pisałem że Rockets nie mają jaj na PO, a HH majà łącznie jedno jądro, jądro Hardena.

Opublikowano

Ogladam 4 raz ostatnie 15 minut Clippers-Rockets i nadal nie wierze, ze wszystkich ludzi Brewer i Josh (hej trafiam za 3 w kontrze) Smith wygrali sami 4 kwarte 29:15 i bedzie mecz nr7. A to wszystko z fatalnym Hardenem na lawce, where amazing happens.

Opublikowano

Clippersi to frajerzy, mają za swoje. 7 mecz na wyjeździe to wygrywa pewnie z 7% zespołów także pora szykować sprzęt wędkarski.

ja dzisiaj jeszcze przeżywam ostatnią akcję Atlanty. dlaczego do piczy Wittmann nie wpuścił Gortata, który w obronie jest 2 razy lepszy niż Nene?? a ten tak dał tak dupy przy zastawianiu, że powinien na pieszo do Waszyngtonu wracać.

Opublikowano (edytowane)
  W dniu 15.05.2015 o 09:02, 23kowal napisał(a):

Clippersi to frajerzy, mają za swoje. 7 mecz na wyjeździe to wygrywa pewnie z 7% zespołów także pora szykować sprzęt wędkarski.

ja dzisiaj jeszcze przeżywam ostatnią akcję Atlanty. dlaczego do piczy Wittmann nie wpuścił Gortata, który w obronie jest 2 razy lepszy niż Nene?? a ten tak dał tak dupy przy zastawianiu, że powinien na pieszo do Waszyngtonu wracać.

Ja mam to samo. Jeszcze mnie dziś trzyma. Nene strasznie zaspał.

Edytowane przez balon
Opublikowano
  W dniu 15.05.2015 o 14:59, balon napisał(a):

W dniu 15.05.2015 o 09:02, 23kowal napisał(a):

Ja mam to samo. Jeszcze mnie dziś trzyma. Nene strasznie zaspał.

Zgadzam się w 100%. Żadnej logiki tutaj nie ma. Przypomniały mi się finały sprzed 2 lat, kiedy "Pop" zdjął Duncana a Heat po pierwszych niecelnych trójkach zbierali i później trafili trójki doprowadzając do dogrywki w meczu nr 6. Nene dał ciała na maxa, był chyba zbyt pewien.

Clippers? Frajerzy sezonu jak dla mnie. W Houston nie wygrają. Trzymam mocno kciuki za Grizzlies, którzy bardzo mi się podobają w tych playoffs.

Opublikowano (edytowane)

EH Wizards zabrakło około 0.1s na uratowanie sezonu, główny winowacja porażki chyba Gortat - tragiczny mecz i tylko 13 minut :(

Trójki w serii:
Curry: 26
Grizzlies: 25

Edytowane przez Bartg
Opublikowano

Gortat miał w ogóle nie grać. Po game 5 się zatruł. Siedział na kroplówkach. Peszek polaczka. Może chciał jak Jordan, odje.bać "flue game" A.D. 2015,

Tak czy owak szkoda Wizz, no i bankowo ostatni mecz Randego Bundy Wittmana...