Czezare 1 450 Opublikowano 25 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2015 Kobe powinien oddać połowę swojej tegorocznej gaży za te pustaki... Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 25 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2015 Oglądam od 20 lat NBA ale takich dwóch drużyn nie widziałem Wczoraj obstawiłem Euroligę na Bwin.com, zajrzałem z ciekawości do NBA, a tam kurs na GSW 1.01 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 30 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2015 To juz oficjalne, Kobe konczy po tym sezonie, patrzac na kolejne mecze Lakers niestety trzeba powiedziec - nareszcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
23kowal 54 Opublikowano 30 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2015 tak jak byłem podjarany tym streak'iem Warriors to teraz po przejrzeniu terminarza stwierdzam, że na tapecie mieli samych cebulaków. Hou, Mem i Pels trafili akurat w dołku a Clippersi to przegrywy. reszta to drużyny gdzie wygrana to obowiązek i nie mieli innego wyjścia. nie chce absolutnie deprecjonować tego co zrobili ale konwersację o biciu rekordu Bulls zostawiłbym jednak do czasu ASG. przed nimi 7 meczów wyjazdowych i kopara mi opadnie jeśli wyjdą z tego bez szwanku bo czekają na nich Jazz, Raptors i Pacers, a także Brooklyn, który był najbliższy pokonania mistrzów. potem znowu Jazz i Lebron a gdzie pojedynki z San Antonio, OKC czy Atlantą. jak ten sezon się skończy to zrozumiemy prawdziwą wagę wyczynu Byków. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 30 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2015 No grali też z Bulls, a Mem to pamiętamy +50... Tak w ogóle to zobaczyłem ich grafik i patrząc na mecze do świąta, a dokładnie do 25.12 gdzie zmierzą się z Cavs mogà nie przegrać ani razu i będzie jakieś 30-0 Cytuj Odnośnik do komentarza
23kowal 54 Opublikowano 1 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2015 patrząc na to z tej perspektywy to skończą sezon 82-0 bo przeciez są mistrzami i leją wszystkich jak leci. dzisiaj polegli Jazz ale znowu było bardzo blisko. Raptors i Pacers to też nie są drużyny, które będą czekać aż po nich walec przejedzie. szczególnie pojedynek z Indianą wygląda ciekawie bo oni też są na fali. mają serię 5W z Georgem grającym na poziomie MVP. niemniej LeBron kontra 30-0 Warriors to było by coś. i nie jestem pewien kto byłby wówczas pod większą presją. w końcu dla wojowników nie wstyd było by przegrać po takiej serii z Cleveland, natomiast od Cavs i James wszyscy oczekiwali by, że wezmą rewanż za finały. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 1 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2015 Zobaczymy jak sobie bez Barnesa poradzą, wczoraj Iguodala w 28 minut nie musiał nawet rzutu oddawać. Natomiast beznadziejni Rockets znów przegrali, a Harden ma kolejne momeny "A w (pipi)e mam nie skacze/biegne" https://www.youtube.com/watch?v=kFoCG1kN_QM Z ciekawostek też wczoraj Drummond i Jordan spudłowali razem 36 wolnych Oo Drummong 4/18, Jordan wyrównał rekord Wilta i spudłował 22. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 2 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2015 Panowie ja wiem że GSW nie mieli mega trudnego kalendarza ale pomijając już fakt że to obecni mistrzowie NBA to jako osoby oglądające basket x lat nie wiedziecie jak oni grają. Za sam styl, zespołowość, radość, pasje, zaangażowanie należy im się ten rekord. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 2 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2015 Kobe taki dobry, swoimi cegłami dał wygrać 76ers Cytuj Odnośnik do komentarza
23kowal 54 Opublikowano 2 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2015 (edytowane) Panowie ja wiem że GSW nie mieli mega trudnego kalendarza ale pomijając już fakt że to obecni mistrzowie NBA to jako osoby oglądające basket x lat nie wiedziecie jak oni grają. Za sam styl, zespołowość, radość, pasje, zaangażowanie należy im się ten rekord. a kto tutaj pisał, że im się nie należy? pobili go a z faktami się nie dyskutuje. i bez wątpienia zrobili to w imponującym stylu. ja napisałem jedynie, że do 72-10 jeszcze daleka droga. Kobe taki dobry, swoimi cegłami dał wygrać 76ers no wiesz, to przez tą nostalgię... wyjabałem go z ligi roto bo toż to normalnie sabotażysta a nie zawodnik. nie wiem kto tam układa top10 ale tegoroczne są po prostu koszmarne. zwykłe wsady / alley-oopy do zestawienia dają jak by juz na prawdę nie było czego pokazywać. przy Dirku dzisiaj śmiechłem. Edytowane 2 grudnia 2015 przez 23kowal Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 3 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2015 No już czytałrm w tym temacie, że grafik, że wrotki itp. Ta drużyna gra poezje koszykówki jak narazie do końca roku obstawiam max 30-2, a przy dobrych (amazing) wiatrach 32-0. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 3 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2015 Co Curry odstawia to podchodzi pod NBA Jam na "on fire" https://www.youtube.com/watch?v=XRA_OverOQw Cytuj Odnośnik do komentarza
23kowal 54 Opublikowano 4 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2015 co za mecz dzisiaj w Miami. jeden najlepszych w sezonie. kilka akcji, że palce lizać. szkoda mi porażki Pacers bo liczyłem, że dowiozą serię do meczu z Wariors. i znowu mam wrażenie, że w tej lidze każdy może wygrać z każdym ale nikt nie może pokonac Curry'ego i spółki. wracając jeszcze do tego co pisałem o top10. poniżej najlepsze akcje listopada. o ile co do doboru akcji to nie mam zastrzeżeń ale brakuje zagrań w obronie. no i kolejność dość dziwna. wsdad DeRozane'a to będzie jedna z najlepszych akcji tego sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 4 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2015 Martwią takie mecze Thunder, bo wyglądają identycznie jak za kadencji Brooksa - Westbrook/Durant (niepotrzebne skreślić) i me vs the world, nawet prostej zasłony często nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 5 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2015 No mnie też. Ofensywa miała inaczej wyglądać, a tu ilość hero ball prawie bez zmian Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 7 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2015 Kobe Bryant trafił 29,6% swoich rzutów w tym sezonie. Nie było w lidze gorszej skuteczności od... 1950 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 8 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2015 kiedy 8 klasa gra z 2 w kosza https://cdn.streamable.com/video/mp4/2l0a.mp4 -51 u siebie z rezerwami spurs +Aldrige... Cytuj Odnośnik do komentarza
23kowal 54 Opublikowano 9 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2015 No mnie też. Ofensywa miała inaczej wyglądać, a tu ilość hero ball prawie bez zmian ja odnoszę wrażenie, że w jaki system byś Westbrooka nie wsadził to no będzie grał te swoje hero-ball. a to na rozgrywającym głównie spoczywa organizacja ofensywy. Kobe Bryant trafił 29,6% swoich rzutów w tym sezonie. Nie było w lidze gorszej skuteczności od... 1950 roku. myślę, że jest to idealna puenta kariery Kobe'iego Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 11 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2015 (edytowane) No mnie też. Ofensywa miała inaczej wyglądać, a tu ilość hero ball prawie bez zmian ja odnoszę wrażenie, że w jaki system byś Westbrooka nie wsadził to no będzie grał te swoje hero-ball. a to na rozgrywającym głównie spoczywa organizacja ofensywy Dokładnie, dlatego ciężko będzie OKC o tytuł. Ostatecznie Westbrook i Durant nie pasują do siebie, zresztą pewnie to będzie ich ostatni wspólny rok. Edytowane 12 grudnia 2015 przez Hendrix Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 12 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2015 Co za mecz w Bostonie, tak blisko było, ale fantastyczny Dray Green (pierwsze Five-by-Five od prawie 4 lat w nba) i wymuszający faule i trafiający trójki Curry jakoś dali rade po 2 dogrywkach. Neich to dociągną do świąt i wtedy mecz z Cavs <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
23kowal 54 Opublikowano 18 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2015 dziś wieczorem rewanż Warriors-Bucks. obstawiam srogie lanie dla gości. na niedzielę szykowany jest powrót Irvinga. łatwiejszego startu nie dało się wymyśleć. grają z Sixers. Wolves podobno handlują Kevinem Martinem. nie ma się co dziwić bo LaVine i Wiggins rozwijają się błyskawicznie. na razie nie słyszałem żadnych konkretnych kierunków, gdzie mógłby się udać weteran. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 18 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2015 Wiggins się rozwija masakrycznie jednotorowo - 21 pkt, 3.5 zb. 1,5 as, 0.6st 0.7bpg. Miał już mnóstwo meczy typu 25/1/1/0/0 i niesamowite, że gość z takimi warunkami fizycznymi zbiera tylko ciut lepiej niż Isaiah Thomas, a w Twolves Rubio ma prawie 2 zbiorki wiecej. W fantasty np. chyba jeszcze powyżej 200 ranka nie wyszedł, bo skutecznościami też nie zachwyca na razie. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 18 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2015 No dziwne że typ z najwyższym pułapem z dosiężnego w lidze ma mniej zbiórek jak w niektórych sezona Maxi B... Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 20 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2015 Kto zgadnie kim jest osoba w środku? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rafael0089 105 Opublikowano 20 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2015 (edytowane) Kto zgadnie kim jest osoba w środku? Dwight Howard. Mocno się zmienił i wyrósł Edytowane 20 grudnia 2015 przez Rafael0089 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi