balon 5 328 Opublikowano 22 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2017 Ale SAS bez Parkera, a szczególnie Gasola są sexy. Kozacki meczak z Cavs. Jeden z najlepszych w tym sezonie. No i Kawhi. KOZAK! Cytuj Odnośnik do komentarza
23kowal 54 Opublikowano 23 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2017 (edytowane) Chyba powoli zaczynam się godzić z faktem, że w tym sezonie nie ma (pipi)a na GSW. Nikt, absolutnie nikt nie jest w stanie i położyć w 7 meczowej serii. Ani Spurs, ani Niedźwiadki, ani Rakiety, ani Cavs. Nikt. Edytowane 23 stycznia 2017 przez 23kowal Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 23 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2017 Chyba powoli zaczynam się godzić z faktem, że w tym sezonie nie ma (pipi)a na GSW. Nikt, absolutnie nikt nie jest w stanie i położyć w 7 meczowej serii. Ani Spurs, ani Niedźwiadki, ani Rakiety, ani Cavs. Nikt.W momencie kiedy wszyscy będą zdrowi to faktycznie nikt, ale wystarczy kontuzja jednego z czterech muszkietów, obojętnie którego i wszystko się może posypać... Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 23 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2017 Wiele razy okazywało się, że sezon jedno, a play-offs drugie. Ja wiem, że to trąci Kapitanem Oczywistym, ale tak było nie raz. Kibicuję trójkoszuterowcom jednak i mam nadzieję, że w tym roku zrehabilitują się za wejście do historii jako pierwsza drużyna, która przegrała finał prowadząc 3-1. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 24 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2017 Chyba powoli zaczynam się godzić z faktem, że w tym sezonie nie ma (pipi)a na GSW. Nikt, absolutnie nikt nie jest w stanie i położyć w 7 meczowej serii. Ani Spurs, ani Niedźwiadki, ani Rakiety, ani Cavs. Nikt. W zeszłym sezonie na tym etapie było to samo ;) Cavs zawsze będą groźni w 7 meczowej serii, teraz grają słabiej (jednak brakuje tych czasem głupich rzutów JR Smitha, Korver dopiero się wdraża), ale jednak Lebron wie co zrobić w decydującym momencie, Kyrie siedzi mocno w głowie Curryego (który ma już kilka słabych meczów z rzędu z Cavs) plus Cavs w wolniejszej grze mają przewagę pod koszem. Stawiam, że nawet jak GSW zdobędzie mistrza, to w nie mniej jak 6 meczach. Cytuj Odnośnik do komentarza
23kowal 54 Opublikowano 24 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2017 25 lat oglądam ten serial więc zdaję sobie sprawę z różnic w sezonie a play-off i mam też w głowie żywy obraz zeszłorocznych finałów, gdzie Cavs potrzebowali wykluczenia Greena żeby się odrodzić. jak najbardziej słusznego zresztą ale jednak. a teraz GSW mają w składzie Duranta, który w play-offs moim skromnych zdaniem pozamiata i skończy z MVP finałów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 24 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2017 Tak, Durant a Barnes robi wielką różnicę. Oby to wszystko okazało się prorocze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 25 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2017 (edytowane) Wschód albo robi zasłonę dymną, albo naprawdę jest słaby. Lebron po kolejnej porażce (Z Pelicans?!? Bez A. Davisa? Really?) krzyczy, że 'we need a fucking point guard", Raptors przegrywają 5 mecz z rzędu, Celtics także grają raz w góre raz w dól, nagle najlepiej grająca w 2017 roku drużyna na Wschodzie to Wizards grający w 6. Edytowane 25 stycznia 2017 przez Bartg Cytuj Odnośnik do komentarza
23kowal 54 Opublikowano 25 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2017 myślę, że to przypadek, że akurat cała czołówka wschodu załapała dołka w tym samym momencie (a Raptors dzisiaj zagrali bez DeRozana). w Waszyngtonie w końcu zaczyna procentować praca Brooksa ale jak chłop się nie nauczy grać szerszym składem to zajeździ ich. LeBron to się wcześnie obudził z tym brakiem PG. jakoś całą karierę sobie bez nich radził a teraz płacze. nie ma co, SKS daje się już we znaki nawet Królowi a z Irvinga żaden rozgrywający. tylko kogo mogą teraz wyciągnąć? The Cavs have two players who average more than two assists per game: James and Kyrie Irving. The Golden State Warriors have seven. The San Antonio Spurs have seven. trzeba było zatrzymać Dellavedove z jego 5 asystami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 25 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2017 W Waszyngtonie muszą tak grać, jak Scottie grał całą ławką Wizards byli na dnie wschodu, wiadomo, że prędzej czy później niezbyt żelazne zdrowie Beala nie wytrzyma grania po 38 minut, no ale kto ma tam grać Satoransky? Burke? Thornton? Nicholson? To gracze na poziomie low-50 ligi jak dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
23kowal 54 Opublikowano 25 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2017 na tym polega cała sztuka żeby z takich średniaków wykrzesać to co najlepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 25 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2017 na tym polega cała sztuka żeby z takich średniaków wykrzesać to co najlepsze. Ale talentu nikt tym przeciętniakom więcej nie wleje, choc są to "przeciętniacy" w najlepszej lidze świata, którzy rządziliby w kazdej innej lidze.. W NBA ciężka praca nie wystarczy, bo tam z małymi wyjątkami wszyscy wypluwają żyły.. Trzeba mieć też talent, czymś się wyróżniać. Jay Crowder z Celtics kiedyś dobrze powiedział w wywiadzie: "Gdybym nie trafiał (często) tego co mam trafić to już by mi dawno podziękowano". W NBA jest PRZEOGROMNA konkurencja, a elitarnych graczy pokroju Walla, Westbrooka czy Hardena nie ma aż tak wielu. Cytuj Odnośnik do komentarza
23kowal 54 Opublikowano 25 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2017 Oczywiście ale ile razy to bywało, że drużyna średnia, nagle przychodzi nowy trener i okazuje się, że ci sami zawodnicy mogą grać lepiej. A Scott musi coś wymyślić bo długo tak nie pociagną. wiem, za z pustego i Salomon nie naleje ale też nie przesadzajmy. Ci faceci potrafią grać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 26 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2017 Kolejna wygrana Sixers, kolejne porażki Cavs i Raptors. Mistrzom chyba nie przystoi przegrywać u siebie z Kings i pudłować 17 z 34 wolnych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 26 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2017 No w Cavs James już się wkurza mocno i narzeka, że nie ma kto rozgrywać. Phily 9-3 w tym roku, lepsze wejście ma tylko GSW (10-2) i Hawks (10-3), które wew. kryzys ma za sobą, no i Dennis wreszcie gra jak należy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 27 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2017 (edytowane) Nie będzie Embiida w all star game :( Nie ma też Lillarda, Conleya, Paula (wiem, kontuzja, ale nawet), serio Draymond (kopne Cie w jaja) Green? Dziś z cyklu "najgłupsze kontuzję" Enes Kanter vs krzesełko rezerwowych https://www.youtube.com/watch?v=G5F8OpR5OKQ Edytowane 27 stycznia 2017 przez Bartg Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 29 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2017 Dziś podczas oglądania meczu GSW-LAC kilka razy sprawdzałem czy mi nie odpaliło się NBA2k. To była miazga i kosmis koszykówki. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 29 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2017 Jak zobaczyles ze Golden State gwalci 5 chlopakow z Los Angeles to poszedles czy dzwoniles na policje? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 29 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2017 Najlepsza sytuacja i tak jest w Chicago: Hoiberg? Nie panuje nad szatnią, nie panuje nad zagrywkami i taktyką, nie panuje nad niczym. Do zwolnienia? Nie sądzę, nie przy jego kontrakcie. Drużyna? Rondo(!!!) krytykuje Butlera i Wade'a, Butler i Wade krytykują wszystkich, Hoiberg daje Butlera i Wade'a na ławkę, Butler w podzięce odwala pańszczyznę (1/12 z gry xD). CHEMIA.No, ale każdy przed sezonem widział, że z tej mąki chleba nie będzie. Co powinien zarząd zrobić? Rozwalić "drużynę" i budować na pickach przez kilka następnych lat, no ale duet Garpax na to nie pozwoli :v Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 29 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2017 (edytowane) Jak zobaczyles ze Golden State gwalci 5 chlopakow z Los Angeles to poszedles czy dzwoniles na policje?No przecież to marne prowo było. No chyba nie łyknąłeś tak taniego trolingu?;) Ale jak coś nie lubię LAC to bankowo bym GSW z ucha nie sztrzelił! Edytowane 29 stycznia 2017 przez balon Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 30 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2017 Co za mecz https://www.youtube.com/watch?v=rWE6rCqMww0 Cytuj Odnośnik do komentarza
23kowal 54 Opublikowano 1 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2017 Melo żegna się powoli z NY. oby tylko Celtowie nie połasili się na wymianę. w tej chwili są drugą obok Wizards drużyną z czołówki wschodu, która nie przeszła implozji czy też innego rodzaju kryzysu i mimo chwilowej straty Bradley'a idą do przodu (7-3 w ostatnich 10). ściągnięcie Anthonego to niebezpieczna gra z chemią drużyny w szatni i na parkiecie. ta ekipa już się ukształtowała, wszystko idzie w dobrym kierunku i szczerze wątpię aby Melo mógł zmienić coś na lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 1 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2017 W lidze krązy przekonanie, że niedługo Bulls i Celtics wróca do rozmów o wymianie Butlera na Crawdera + picki, jak dla mnie powinni Celtics w to pójść, Lebron młodszy nie będzie, najbliższy draft to praktycznie sami rozgrywający na top prospekty, przy formie Thomasa powinni iść po sukces, zwłaszcza, że mieliby 3 graczy w swoim prime (27-30 lat). Cytuj Odnośnik do komentarza
23kowal 54 Opublikowano 1 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2017 zdecydowanie lepsza opcja dla Bostonu ale nie dla Bulls. lubię Crowdera ale to jednak nie fundament pod budowę drużyny. chyba, że polecą na picki. niemniej ja na miejscu Celtów sprawdził bym co ta drużyna może osiągnąć w tym sezonie w obecnym składzie. są już na 2 miejscu, jak wróci Avery powinno być jeszcze lepiej i zdetronizowanie Cavs w sezonie to już nie jest sci-fi. ba, nie zdziwiłbym się gdy LeBron skończył na 3 miejscu, oglądając plecy Toronto. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 2 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2017 (edytowane) Bulls są dla mnie do zaorania, chyba, że Butler nauczy się nagle rzucać za 3 na poziomie 40% i na nim chcą zbudować resztę. A tak reszta składu do przemeblowania, no trzeba zatankować nie widzę inaczej. Edytowane 2 lutego 2017 przez Bartg Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi