Gość Rozi Opublikowano 18 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2017 Ogląda ktoś w ogóle te playoffy? Nie nudzi was jeden i ten sam finał znowu? Ja już przestałem to śledzić, bo i tak wynik będzie wiadomy, a oglądanie znowu mord Curry'ego i Lebrona w finałach doprowadza do wymiotów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 18 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2017 Nie nudzi, przynajmniej mnie. W NBA dynastie są częste, a i tak poziom koszykówki jest bardziej wyrównany niż kiedyś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 18 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2017 Dynastie xddd Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 18 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2017 Tyle, że dynastie za czasów Lakers, czy Bulls to było coś, a teraz to nie chce się tego oglądać za bardzo. Do tej pory, przeciwnicy Cavs wychodzili i wiedzieli, że są w (pipi)e to dawali się pożreć Lebronowi. Cavs skończą swoją konferencję bez porażki, a finał to nie wiem, w sumie wisi mi to. Swoją drogą, jak oglądam jakieś obszerniejsze skróty to nie mogę uwierzyć w to co się dzieje dziś w NBA. Zawodnicy zachowują się jak jakieś randomy na streetballu. W game 7 Wiards - Celtics, Olynyk po picku wychodził na trójkę, albo do rzutu, jego obrońca krążył kilka metrów od niego, a rotacja zaczynała kręcić jak już oddawał rzut. Takie coś jest niewybaczalne w polskiej 2. lidze, a co dopiero w NBA. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 18 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2017 W NBA dominują max trzy drużyny to zle bo nie ma rywalizacji, w Primera Division dominuja max trzy druzyny najlepsza liga swiata, co za poziom, znowu Barcelona/Real wygrali 7:2. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 19 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2017 Za komuny było lepiej! Cytuj Odnośnik do komentarza
23kowal 54 Opublikowano 19 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2017 te play-offs są strasznie mizerne. zniszczone przez kontuzje, blow-outy i trójki z każdej pozycji. Ale w finale zmierzą się 2 najlepsze ekipy ligi. czego tu nie lubić? mam tylko nadzieję, że te decydujące starcie będzie na wysokim poziomie i dostarczy nam emocji jakich oczekujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 20 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2017 Cos mowiles o blowoucie? :O Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 20 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2017 Bronek to niesamowity zwierzak. Jest absolutnie nie-do-za-trzy-ma-nia! Do tego dochodzi bardzo dobra taktyka trenera, który ustawia izolacje pod niego. Przy podwojeniu oddaje lub pomimo tego wchodzi, rzuca i zdobywa punkty lub dla odmiany trafia z dystansu. Warriors czeka w finale prawdziwe wyzwanie. Nie wiem czy Dray Green sobie poradzi... Cytuj Odnośnik do komentarza
23kowal 54 Opublikowano 20 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2017 (edytowane) Cavs dzisiaj przyszli do nich do domu, zapukali, weszli i nasrali im w każdym pokoju i jeszcze schowali góvvno w lodówce... Edytowane 20 maja 2017 przez 23kowal Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 20 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2017 Cavs dzisiaj przyszli do nich do domu, zapukali, weszli i nasrali im w każdym pokoju i jeszcze schowali góvvno w lodówce... Dokładnie tak to wyglądało, nie inaczej. Wystarczy tylko spojrzeć: https://www.youtube.com/watch?v=vBkL4eozZqA Na dodatek Thomas kontuzjowany. Chyba będzie miotła... Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 20 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2017 To pierwsze miejsce w sezonie i final konfy dla Celtics to i tak duzy sukces dla tak mlodej i cielawie prowadzonej druzyny. Rozumiem ze oglada sie to nie najlepiej ale Celtics beda tylko lepsi. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 20 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2017 Jakby ktoś chciał obejrzeć dobre, zacięte i emocjonujące widowisko to dziś: 17.30 Energa - Polski Cukier drugi mecz 1/2 finału 17.00 Real - CSKA mecz o 3 miejsce F4 Euroligi 20.00 Fenerbahce - Olympiakos finał F4 Euroligi Tam raczej demolki i odpuszczania nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 20 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2017 Jak na razie koszykówka Cavs jest zbyt solidna, przemyślana i twarda na Warriors. Nie widzę innego mistrza, chyba że pół składu Cleveland zejdzie na czarną ospę. Widać w nich bezwzględna determinację, a dziki i czasem zbyt finezyjny styl Warriors może zostać stłamszony przez LeBlow Job'a i spółkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 20 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2017 Twarde Pierniki? No gurwa, bileciki wczoraj zakupione. Ale się napierdolę bronkami 3% na trybunach ojenysiu Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 20 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2017 Jak w tym roku z draftem jest ktos ciekawy? Cytuj Odnośnik do komentarza
23kowal 54 Opublikowano 20 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2017 Celtics beda tylko lepsi. Zgoda ale wyżej dupy nie podskoczysz i jeśli nie pozyskają kogoś na poziomie all star to Cleveland będą dla nich nie do pobicia. Liczyłem na nich ale widać przeceniłem ich obecne możliwości. Mam wrażenie, że Gortaty postawili by większy opór. Cytuj Odnośnik do komentarza
triboy 968 Opublikowano 20 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2017 Draft podobno jeden z mocniejszych. A Boston odda #1 za Paula George'a, bo niby jak Indiana go zatrzyma? Będą liczyć na to, że w przyszłym sezonie dostanie się do All NBA? A jak nie, to sobie odejdzie do LA (o ile Ball'owie nie rozbiją drużyny od środka ;) ). Cytuj Odnośnik do komentarza
KowalTheMan 0 Opublikowano 21 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2017 Draft jest bardzo mocny jeżeli chodzi o pozycje rozgrywającego, chociaż ogólnie pozycje 1-3 są fajnie obstawione, a po latach wysokich przyszło grono "małych". A Boston nie odda #1 za rok Georga, który nie wiadomo czy później zostanie. Ogólnie to kibicuję Celtom i przyglądam się im od 2009, kiedy zacząłem oglądać NBA i ich sytuacja po szybkiej przebudowie niby jest świetna, ale niedługo trzeba będzie podjąć kilka ważnych decyzji. Dlatego że z takim składem to oni ledwo, ledwo do finałów konferencji weszli, a za rok trzeba będzie dać maxa IT, w maxa też celuje Bradley, jak będą chcieli przedłużyć Smarta to również trzeba będzie dużo wydać +Horford za 30 baniek, który już w tym sezonie miał ogromne problemy w obronie, a z czasem lepiej nie będzie. I jasne, spada ten gówniany Amir teraz, za rok Zeller, ale wszystko co na nich zaoszczędzą to wpakują w Thomasa. Także może będzie tak, że Boston coś osiągnie jak Lebron nie będzie już w stanie sam ciągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 22 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2017 Celtics wygrali mecz :O Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 22 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2017 Nie ogladalem meczu ale co tam sie odjaniepawlilo? Chyba to co powiedzial Barkley w Inside NBA ma sens Cavs sa swoim najwiekszym wrogiem. Wygrywaja i wygrywac moga wszystko ale zbyt czesto zaczynaja ich te mecze nudzic, spada koncentracja, (pipi)ac taktyke, w (pipi)u ustawienie i gramy YOLO a pozniej ojejku przegraliamy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 22 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2017 Tzn wszyscy poza Lebronem zagrali bardzo dobrze, tylko KRól zrobił brzydką śmierdzącą kupkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
KowalTheMan 0 Opublikowano 22 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2017 Ale warto podkreślić wkład Smarta, bo w ofensywie to dał coś podobnego co Thomas, natomiast defensywnie to jest zupełnie inna liga. Szkoda tylko, że w ofensywie w przeciągu 3 lat w lidze niewiele się nauczył, a regularność jak była jego bolączką, tak została. Cytuj Odnośnik do komentarza
23kowal 54 Opublikowano 22 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2017 przypominam, że z Chicago Celtowie też przegrali u siebie 2 mecze a jak się skończyło to pamiętamy Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 24 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2017 (edytowane) Co za mecz Irvinga, przy problemach z faulami Jamesa w pierwszej połowie trzymał Cavs w grze, a potem zdominował 3 kwartę i Celtics już nie dogonili, zapowiada się 4:1 i za tydzień zaczynamy finały, może w koncu bedzie ciekawie. LeBron miał 10 punktów w pierwszej połowie i po raz pierwszy w karierze złapał aż 4 faule przed przerwą Z cyklu zmagania C+ z NBA Zmagań nc+ z koszykówką ciąg dalszy. Przed 18:00 puścili na nSport+ mecz nr 4 GSW@SAS. Po 12 minutach transmisji obraz się zawiesił i wrzucili poniższą planszę. Po kilku minutach obraz wrócił... z meczem nr 3. Ale tylko do przerwy na żądanie, bo po niej znów puścili mecz nr 4... od początku. Mam nadzieję, że nadążacie, bo to nie koniec fikołków. Mecz nr 4 znów potrwał tyle, co wcześniej i gdy dobrnął do momentu zawieszenia, ponownie przełączył się na mecz nr 3, a Hubert Radke magicznie zamienił się w Waldemara Kijanowskiego. I tak już zostało do końca. Nie wiem kto się w tej firmie zajmuje basketem, ale ta łapanka na ulicy nie wyszła najlepiej. Edytowane 24 maja 2017 przez Bartg Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi