Czezare 1 450 Opublikowano 7 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2018 Simmonsowi to tylko trójki brakuje do bycia graczem kompletnym, Antkowi z resztą też...Mają obaj nad czym pracować. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 8 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2018 No Antek jednak lepiej rzutowo ale starszy i więcej lat w lidze. Simmons czytałem, że mega pracuje nad rzutem. Trenuje ponoć więcej od Kobego. Pewno kwestia czasu jak zacznie lepiej/dobrze rzucać. Wtedy to będzie potwór i typ z szansami na królowanie w NBA. Cytuj Odnośnik do komentarza
Timmy 1 799 Opublikowano 8 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2018 (edytowane) Isaiah Thomas, Channing Frye + pick w pierwszej rundzie draftu ---> Lakers, Jordan Clarkson, Larry Nance jr ---> Cavs. Szykuje się ciekawy transferowy wieczór w NBA. Edytowane 8 lutego 2018 przez Timmy Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 9 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2018 Czyli jednak Gortata nie puścili a tyle było spekulacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 9 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2018 Wade znów w Miami za któryś tam pick w którejś tam rundzie. Ale co ci Cavs to ja nawet Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 9 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2018 Chyba pierwszy taki przypadek wymiany połowy składu w deadline day, aczkolwiek Cavs nie dało się oglądać ostatnio, zero atletyzmu, chęci do obrony, dynamiki. Przynajmniej odmłodzili znacznie skład przygotowując się raczej do odejście Lebrona w wakacje, nie widzę przyszłości tej drużyny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 275 Opublikowano 17 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2018 Dzisiaj drugi dzień All-Stars Weekend. Liczę, że tej nocy dunki będą ciekawsze, niż rok temu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 18 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2018 Nnno nie wiem. Konkurs wsadow byl tak ekscytujacy, ze obudzilem sie na sam koniec. Za to 3point shootout wygral ten, ktory mial wygrac. Moj faworyt, ulubieniec i kolo, ktory bardzo chcialbym by cieszyl sie z co najmniej jednej mistrzowskiej obraczki. Im szybciej tym lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 19 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2018 (edytowane) Bookerowi właczył się Klay Thompson z najlepszych meczów (imho Klay jest bardziej streaky shooter niz Curry, ale pewnie dlatego, że rzuca głównie po podaniach a nie z kozła), wsady meh, chyba już wszystko zostało wymyslone na tym poziomie i zostalo kopiowanie legend (VC), albo skakania nad celebrytami. Wiadomo, że profesjonalni dunkerzy potrafią dużo więcej, ale raczej żaden gracz NBA nie sprobuje takich hardkorów ryzykujac kontuzje. Natomiast mecz gwiazd bardzo dobry, bylo troche obrony, ciekawa koncowka, sporo dobrych akcji nie tylko "ja sie odsune a ty podaj sobie od tablicy", Lebron oczywiscie MVP bo kto inny? A i dobrze, ze w stanach tez maja swoja Edyte Gorniak od hymnu Edytowane 19 lutego 2018 przez Bartg Cytuj Odnośnik do komentarza
23kowal 54 Opublikowano 7 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2018 terminarz Spurs @GSW, @OKC, @HOU, ORL, NOP, MIN, GSW, WAS, UTA, @MIL, @WAS, OKC, HOU Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 7 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2018 To co powalczą o PO ostro w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 7 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2018 Może Kawhi wróci, to będzie im łatwiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 7 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2018 No może ale z nim to już nie zła drama się robi, no i na bank trochę zejdzie jak znowu będzie sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza
23kowal 54 Opublikowano 9 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2018 nic nie wskazuje na to żeby wrócił. a jeśli już to prces adaptacyjny trochę potrwa i na 100% to pewnie byłby gotowy na finaly konferencji... bez w pełni zdrowego Leonarda w meczowej formie Spurs to max 2 runda play-offs, pod warunkiem oczywiście, że się dostaną. końcówka sezonu zapowiada się mega ciekawie. w obu konferencjach tłok na mejscach 3-8, poziom wyrównany jak nigdy a to zwiastuje zacięte mecze w play-offs. przynajmnej taką mam nadzieję. nawet pomimo tego, że 1 i 2 sporo odskoczyły od reszty to może obędzie się bez sweepów. no i jest też kilka innych drużyn oprócz SAS osłabionych przez kontuzje, a które raczej będą w pełnym składzie na koniec sezonu bo Wall, Butler, Love czy Brogdon powinni być gotowi do akcji. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 10 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2018 Ty no jeszcze Love jest. Zapomniałem o nim totalnie xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 11 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2018 W dniu 9.03.2018 o 13:23, 23kowal napisał: nic nie wskazuje na to żeby wrócił. a jeśli już to prces adaptacyjny trochę potrwa i na 100% to pewnie byłby gotowy na finaly konferencji... bez w pełni zdrowego Leonarda w meczowej formie Spurs to max 2 runda play-offs, pod warunkiem oczywiście, że się dostaną. końcówka sezonu zapowiada się mega ciekawie. w obu konferencjach tłok na mejscach 3-8, poziom wyrównany jak nigdy a to zwiastuje zacięte mecze w play-offs. przynajmnej taką mam nadzieję. nawet pomimo tego, że 1 i 2 sporo odskoczyły od reszty to może obędzie się bez sweepów. no i jest też kilka innych drużyn oprócz SAS osłabionych przez kontuzje, a które raczej będą w pełnym składzie na koniec sezonu bo Wall, Butler, Love czy Brogdon powinni być gotowi do akcji. https://twitter.com/wojespn/status/972644311505489920?s=19 Cytuj Odnośnik do komentarza
23kowal 54 Opublikowano 14 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2018 pitu pitu, uwierzę jak zobaczę. a na razie widzę Spurs poza play-offs. albo zaczną wygrywać wszystko albo będzie to koniec ich pięknej serii. tu nie ma nawet marginesu błędu bo przegrywają tie-breaker'a zarówno z Utah jak i z Jazz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 15 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2018 17 godzin temu, 23kowal napisał: pitu pitu, uwierzę jak zobaczę. a na razie widzę Spurs poza play-offs. albo zaczną wygrywać wszystko albo będzie to koniec ich pięknej serii. tu nie ma nawet marginesu błędu bo przegrywają tie-breaker'a zarówno z Utah jak i z Jazz. A z Utah Jazz mają ? Cytuj Odnośnik do komentarza
23kowal 54 Opublikowano 16 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 marca 2018 chodziło mi oczywiście o Denver jako tę drugą drużynę hehe. ale sytuacja jes dynamiczna i może być tak jak w tej chwili, że Nuggets wypadają kosztem Clippers'ów, z którymi w przypadku tie-breaker'a Spurs wygrywają. strasznie ciasno jest na zachodzie na miejscach 4-8 i w zasadzie to żadnego scenariusza nie można wykluczyć. nawet Portland, które jest na fali wznoszącej i wydaje się, że idą po 3 spot mogą nagle stracić kluczowego gracza na kilka meczów i umoczyć tak, że skończą poza play-offs. granica jest bardzo cieńka i nie ma tu miejsca na błędy. każdy mecz się liczy na wagę złota. na wschodzie za to top 8 mamy już klarowny dzięki padace jaką grają ostatnio Pistons. ale poza pierwszą dwójką dużo może jescze się zdarzyć, z LeBronem grającym bez przewagi własnego parkietu włącznie. i tak szczerze, to jeśli LBJ dokula się chociażby do finału konferrencji uznam to za spore osiągnięcie. ja wiem, że w play-offs będą trochę lepsi ale to chyba jednak nie ten poziom. Cytuj Odnośnik do komentarza
boston_luke 193 Opublikowano 26 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2018 Zapomniałem zupełnie o tym wywiadzie, ale w weekend obejrzałem i się od razu tamte czasy przypomniały... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 27 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2018 Ja go pamiętam z tego wywiadu, a niby taka legenda... Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 28 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2018 No nie, nie legenda xd Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 31 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2018 Dialogi do tego filmiku pisał chyba Tommo z Wójtem Michałowiczem. Cytuj Odnośnik do komentarza
23kowal 54 Opublikowano 3 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2018 Wojnarowski pisze, że Leonard wraca na rehab do NY także SAS będą jedynie tłem w tegorocznych play-offs. Zaczynamy ostatnią prostą i w obu konferencjach poza miejscami 1 / 2 jest ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza
23kowal 54 Opublikowano 21 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2018 LBJ przegrywa 1-2 w pierwszej rundzie play off. Tak jak by ktoś nie zauważył... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi