Bartg 5 446 Opublikowano 5 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2018 A Spurs chcą od Lakers za Kawhia - Brandon Ingram, Josh Hart, Kyle Kuzma dwa picki w 1 rundzie i dwa picki na zamiane. No chyba za dużo za kogoś kto stracił cały sezon i dużo w oczach całej NBA. Cytuj Odnośnik do komentarza
xtomashx 162 Opublikowano 5 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2018 Dodatkowo za rok może przejść za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza
23kowal 54 Opublikowano 5 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2018 to raz. po drugie w życiu tyle nie dostaną. SA obrali chyba strategię "jesteś słaby, udawaj silnego". nie zapominajmy, że Leonard wyraźnie zaznaczył, że chce przejść tylko do LA, więc Spurs mogą go oddać jedynie do Lakers lub Clippers, także to nie oni dyktuja tutaj warunki jeśli chcą go przehandlować. Clippers tak naprawdę to nie mają pick;ów do oddania więc pozostaje Magic. odda połowę tego co pisał Bartg, jeśli w ogóle do wymiany dojdzie. Boogie chyba powinien zmienić otoczenie... ach, i jeszcze mi się przypomniało to będzie się działo w szatni Warriors hehe. co nie zmienia faktu, że tytuł i tak zdobędą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 5 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2018 Leonard to coś odwali jak go nie wytransferują, obrazi się i opuści sezon albo będzie grał na 50%, strasznie legł w gruzach jego wizerunek good kida który z dalszego numeru w drafcie został supergwiazdą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 276 Opublikowano 13 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2018 NBA 2018/2019 w Canal+ Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 18 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2018 Raptors: Kawhi Leonard, Danny GreenSpurs: DeMar DeRozan, Jakob Poeltl i chroniony pick w pierwszej rundzie 2019 Lol, Derozan nie chce odchodzić, Kawhi nie chce grać w Kanadzie, super trade sie szykuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
xtomashx 162 Opublikowano 18 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2018 De rozan może dużo zyskać u boku Popa. Za to Leonard przez takie zachowanie może mieć problemy ze znalezieniem klubu. Cytuj Odnośnik do komentarza
23kowal 54 Opublikowano 18 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2018 Na razie czytam tylko płacz i lament co dziwi mnie w pewnym stopniu bo patrząc na to z perspektywy bezstronnego kibica NBA jest to ruch 4*win. Raptors zyskali gracza z top 5 ligi jeśli zdrowy i jeśli przekonają go do gry, na drodze do finałów stoją im tylko Celtowie. Jeśli coś ugrają to może Kawhi podpisze z nimi nowy kontrakt. Jeśli się nie uda mają młodych i perspektywicznych zawodników i będą mogli się przebudować nie obciążeni kontraktem DeRozane'a. Aha, mogą też wymienić Leonarda tego lata... Leonard ma szansę odbudowy swojej ceny grając w drużynie z chyba najgłębszym składem na wschodzie, w którym nie ma już LeBrona. Spurs w końcu pozbyli się największej beksy w historii klubu i dostali 2 zamian coś więcej niż czapka gruszek, które proponowali Blazers czy 76ers. Pop z pewnością znajdzie dla niego miejsce na parkiecie. A DeRozane ma okazję zagrać dla jednego z najlepszych trenerów w historii w organizacji, która niemal od zawsze gra w play offs. Jedyna zła wiadomość to, że James też gra na zachodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 19 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2018 (edytowane) Melo w Hawks, lmao ale podobno idzie do Rockets aha, no i Schroder w OKC Edytowane 19 lipca 2018 przez Ludwes Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 19 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2018 Szreder ma ego wielkości wieżowca i co, miałby się teraz stać zmiennikiem Westbrooka? Głupi pomysł imo. Cytuj Odnośnik do komentarza
23kowal 54 Opublikowano 20 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2018 (edytowane) Presti i Donovan rozmawiali ze Szrederem o jego roli w zespole przed klepnięciem wymiany ale życie pokaże czy szatnia pomieści ich ego. Hawks stawiają wszystko na Trea'a Young'a. Love podpisał przedłużenie z Cavs. 120mln płatne w 4(!) lata. myślę, że to dobry ruch dla obu stron. Edytowane 25 lipca 2018 przez 23kowal Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 13 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 6 września 2018 Udostępnij Opublikowano 6 września 2018 Sezon startuje wcześniej tj 16.10 - trzeba by zacząć zbierać ludzi do fantasy @23kowal Cytuj Odnośnik do komentarza
23kowal 54 Opublikowano 17 września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 września 2018 Holy shit. Na śmierć zapomniałem. Ostatnio mam sporo na głowie i nie wiem czy dam radę pociągnąć fantasy ale możemy spróbować. Jutro usiądę do kompa i wyślę pierwsze zaproszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
23kowal 54 Opublikowano 18 września 2018 Udostępnij Opublikowano 18 września 2018 kto z foruma jeszcze gra? przypominać mi sie bo nie aktywnych z poprzedniego sezonu wywalamy. Cytuj Odnośnik do komentarza
23kowal 54 Opublikowano 19 września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 września 2018 up Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 24 września 2018 Udostępnij Opublikowano 24 września 2018 jego smiech mnie rozpyerdala Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 25 września 2018 Udostępnij Opublikowano 25 września 2018 (edytowane) Ciekawa zmiana - po zbiórce ofensywnej będzie od tego sezonu 14s na akcje, a nie 24. Shaqtin a fool dream team Edytowane 25 września 2018 przez Bartg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
23kowal 54 Opublikowano 10 października 2018 Udostępnij Opublikowano 10 października 2018 Ktoś chętny na fantasy NBA? Druga szansa na grę w tak elitarnym gronie może się długo nie pojawić Cytuj Odnośnik do komentarza
Radnyns 60 Opublikowano 13 października 2018 Udostępnij Opublikowano 13 października 2018 W dniu 10.10.2018 o 22:20, 23kowal napisał: Ktoś chętny na fantasy NBA? Druga szansa na grę w tak elitarnym gronie może się długo nie pojawić Coś więcej na ten temat ? nigdy nie brałem w tym udziału a jestem zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza
23kowal 54 Opublikowano 16 października 2018 Udostępnij Opublikowano 16 października 2018 Wybacz Radnyns ale już po sprawie. Mimo to dzięki za zainteresowanie. Wbijaj na Yahoo fantasy, poczytaj trochę i może jeszcze uda Ci się znaleźć jakąś ligę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 17 października 2018 Udostępnij Opublikowano 17 października 2018 Its back! Nawet fajne mecze, zwłaszcza ten w Oakland, bo Celtics klasycznie niszczą 76ers, makrela Fultz zagrał "swoje" i w drugiej połowie praktycznie nie istniał. Nie wiem czy to dobra metoda wystawiać chłopaka od początku, a w drugiej połowie stwierdzić sorry jesteś cienki. No ale tak to ma wyglądać teraz i Fultz moim zdaniem łatki totalnego busta z siebie nie zdejmie. Cytuj Odnośnik do komentarza
23kowal 54 Opublikowano 28 października 2018 Udostępnij Opublikowano 28 października 2018 Bardzo ciekawie wygląda tabela na zachodzie po tych kilku pierwszych meczach. Pije oczywiście do Houston i OKC. W konferencji gdzie 4-5 meczów dzieli 6 a 9 lokatę taki słaby start może się odbijać czkawką do końca sezonu. A już od bardzo dawna żadna drużyna nie awansowała na zachodzie do play off startując z pułapu 0-4. Może jednak znajdzie się miejsce dla tych Lakersów... Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 30 października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 października 2018 GSW robią sobie jaja z ligi, nowa zabawa pt kto rzuci więcej pktów w mniej minut, na razie prowadzi Klay 52 w 27 minut... Cytuj Odnośnik do komentarza
23kowal 54 Opublikowano 1 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2018 Challenge accepted. Rose w wieku 30lat, 7lat i kilka kontuzji po swoim sezonie, w którym zdobył MVP rzuca rekord kariery 50pkt. To jest dopiero historia. Wielki szacunek dla tego Pana. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi