Skocz do zawartości

NBA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Świetne jest to, że nagle wszyscy w panice przepraszają tłumaczą, jak bardzo kochają chińczyków. :yao: Adam Silver ma zaraz lecieć do Pekinu na rozmowy z Yao Mingiem (szef ligi CBA w Chinach). South park też dostał bana w Chinach, ale mają to gdzieś :kaz:

EGWHicGUEAAflr3.jpg

Opublikowano

Ostatnio trafilem na jakis polski kanal o NBA i koles nawijal o Grancie Hillu a potem gdzies w polecanych pojawilo sie to:

Cos takiego sie juz nigdy nie powtorzy. Ten film powinno sie puszczac na kazdym zgrupowaniu bez wzgledu na dyscypline w ramach dzialan motywacyjnych.

Mialem 9 lat, a za chwile szajba na NBA miala eksplodowac.

• Plusik 1
Opublikowano

Książkę o Dream Teamie sobie przeczytaj, dużo fajnych ciekawostek. Generalnie, pojechali na wakacje do Barcelony, grali całe noce w karty, jedli chipsy, pili browary i łychę i wszystkich rozj.ebali. Jordan więcej tam grał w golfa niż w koszykówkę.

Opublikowano

Wiem, znam te historie. Mialem taka ksiazke formatu a4 ale tych rewelacji tam chyba nie bylo. Z calej dt nie kojarze tylko tego 4 bialasa oprocz birda, stocktona i mullina.

Opublikowano

Laettber, to był rookie, prosto z NCAA. Miał być gwiazdą NBA, ale nie wypalił. Na igrzyskach głównie biegał po chipsy dla Barkleya.

Też ciekawe jest to, że połowa składu nigdy nie zdobyła mistrzostwa NBA.

• Plusik 1
Opublikowano

No jego nie liczylem.

99? To ja wlasnie wychodzilem z tematu. Jordan konczyl kariere czy juz moze gral w baseball, era graczy lat 90 sie konczyla a rok wczesniej rozegrano mundial stulecia.  Ale co to byl za czas to zaden banderas nie wyrazi.

Opublikowano

Zaczynała się dynastia Lakers, lata dominacji Shaqa, był All Star Game 2000 i najlepszy konkurs wsadów w historii. No dobry moment trafiłem. Piracką plytkę z NBA Live 2000 zajechałem do oporu.

Chociaż, no to prawda, lata 90 w NBA były wyjątkowe... ale to znam z YT i pamiętam jak przez mgłę, bo starszy brat oglądał.

Muszę odkurzyć kolekcję kart NBA, może jest tam coś cennego. 

Opublikowano

Lakers wydają się być mocni i mogą coś zdziałać, ale boję się, że ławką im za bardzo nie pociągnie meczu. No chciałbym się mylić jako fan Lakers, żeby te smutne lata już minęły.

Opublikowano

Szybko poszlo, no ale niestety bylo to wielce prawdopodobne - Zion opusci kilka tygodni z na razie nieokreslona kontuzja nogi. Niestety taka waga przy jego wzroscie i mega dynamicznsj grze paka paka blok biegnę nie wytrzymała nawet preseason :( Które notabene mial fantastyczne. 

Opublikowano

Ayton jaki mózg, a taki miał być lepszy sezon Suns :yao:

Cytat

Deandre Ayton of the Phoenix Suns has been suspended without pay for 25 games for violating the terms of the NBA/NBPA Anti-Drug Program by testing positive for a diuretic, it was announced today by the NBA.

• Haha 1
Opublikowano

Nie wiem czyją miarą mnie mierzysz. Szczerze ubolewam bo oglądanie gry Warriors należało zazwyczaj do przyjemnych rzeczy. Jednak to co zobaczyłem w 2 pierwszych meczach meczach nie pozostawia złudzeń.