Bartg 5 446 Opublikowano 9 października 2019 Udostępnij Opublikowano 9 października 2019 Świetne jest to, że nagle wszyscy w panice przepraszają tłumaczą, jak bardzo kochają chińczyków. Adam Silver ma zaraz lecieć do Pekinu na rozmowy z Yao Mingiem (szef ligi CBA w Chinach). South park też dostał bana w Chinach, ale mają to gdzieś Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 9 października 2019 Udostępnij Opublikowano 9 października 2019 NBA ma ogromną rzeszę fanów NBA, która generuje ogromne zyski, więc nic dziwnego, że tak się srają. Zwykły biznes. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 9 października 2019 Udostępnij Opublikowano 9 października 2019 Wszyscy doopki wystawiaja przed chinczykami - ostatnio blizzard: https://kotaku.com/blizzard-suspends-hearthstone-player-for-hong-kong-supp-1838864961 i cyk ban na rok i odebranie wygranych pieniedzy xD zodyn piniondz nie smierdzi jak widac, zwlaszcza ten z chin Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 9 października 2019 Udostępnij Opublikowano 9 października 2019 To wracając do kosza pamiętacie numer 2 draftu? Wybrany w 2003 roku przed Carmelo, Boshem i Wadem. Cytuj Odnośnik do komentarza
23kowal 54 Opublikowano 9 października 2019 Udostępnij Opublikowano 9 października 2019 przypominam, że wkrótce zaczynamy zabawę w nba fantasy. draft 21/10 o 21:00. jeśli ktoś jest chętny to są wolne miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 13 października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 października 2019 Ostatnio trafilem na jakis polski kanal o NBA i koles nawijal o Grancie Hillu a potem gdzies w polecanych pojawilo sie to: Cos takiego sie juz nigdy nie powtorzy. Ten film powinno sie puszczac na kazdym zgrupowaniu bez wzgledu na dyscypline w ramach dzialan motywacyjnych. Mialem 9 lat, a za chwile szajba na NBA miala eksplodowac. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 13 października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 października 2019 Książkę o Dream Teamie sobie przeczytaj, dużo fajnych ciekawostek. Generalnie, pojechali na wakacje do Barcelony, grali całe noce w karty, jedli chipsy, pili browary i łychę i wszystkich rozj.ebali. Jordan więcej tam grał w golfa niż w koszykówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 13 października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 października 2019 Wiem, znam te historie. Mialem taka ksiazke formatu a4 ale tych rewelacji tam chyba nie bylo. Z calej dt nie kojarze tylko tego 4 bialasa oprocz birda, stocktona i mullina. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 13 października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 października 2019 Laettber, to był rookie, prosto z NCAA. Miał być gwiazdą NBA, ale nie wypalił. Na igrzyskach głównie biegał po chipsy dla Barkleya. Też ciekawe jest to, że połowa składu nigdy nie zdobyła mistrzostwa NBA. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 13 października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 października 2019 Ale kazdy potem trafil do hall of fame. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 13 października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 października 2019 Laettner nie, ale za to ma polskie pochodzenie. Ja to Drexlera lubiłem pooglądac na YT, bo jak zacząłem się interesować NBA jakoś w 99 roku to już nie grał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 13 października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 października 2019 No jego nie liczylem. 99? To ja wlasnie wychodzilem z tematu. Jordan konczyl kariere czy juz moze gral w baseball, era graczy lat 90 sie konczyla a rok wczesniej rozegrano mundial stulecia. Ale co to byl za czas to zaden banderas nie wyrazi. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 13 października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 października 2019 Zaczynała się dynastia Lakers, lata dominacji Shaqa, był All Star Game 2000 i najlepszy konkurs wsadów w historii. No dobry moment trafiłem. Piracką plytkę z NBA Live 2000 zajechałem do oporu. Chociaż, no to prawda, lata 90 w NBA były wyjątkowe... ale to znam z YT i pamiętam jak przez mgłę, bo starszy brat oglądał. Muszę odkurzyć kolekcję kart NBA, może jest tam coś cennego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 14 października 2019 Udostępnij Opublikowano 14 października 2019 Póki co nowa dynastia Lakers zaczęła się zupełnie niespodziewane od kontuzji kciuka AD, dzisiaj rezonans. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 14 października 2019 Udostępnij Opublikowano 14 października 2019 Lakers wydają się być mocni i mogą coś zdziałać, ale boję się, że ławką im za bardzo nie pociągnie meczu. No chciałbym się mylić jako fan Lakers, żeby te smutne lata już minęły. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 18 października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 października 2019 Szybko poszlo, no ale niestety bylo to wielce prawdopodobne - Zion opusci kilka tygodni z na razie nieokreslona kontuzja nogi. Niestety taka waga przy jego wzroscie i mega dynamicznsj grze paka paka blok biegnę nie wytrzymała nawet preseason Które notabene mial fantastyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 18 października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 października 2019 Zion już połamany? Cytuj Odnośnik do komentarza
23kowal 54 Opublikowano 24 października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 października 2019 ten 1-szy mecz to mam wrażenie, taki zwiastun tegorocznego sezonu Nets. pan Irving szaleje z autopromocją a drużyna zbiera baty. i tylko tej młodzieży szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 24 października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 października 2019 Generalnie w ataku to wszyscy w Nets zagrali fajny mecz, ale obrony zero. Dzięki za Townsa z nr 8 w drafcie Co za mecz Kat'a Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 25 października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 października 2019 obrona Warriors jest bardzo, bardzo zla za to Clippers a co to będzie jak wróci Paul George, masakra Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 25 października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 października 2019 Ayton jaki mózg, a taki miał być lepszy sezon Suns Cytat Deandre Ayton of the Phoenix Suns has been suspended without pay for 25 games for violating the terms of the NBA/NBPA Anti-Drug Program by testing positive for a diuretic, it was announced today by the NBA. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 25 października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 października 2019 Nie wykryli niczego innego, a lekki moczopędne, bo te wykryto u Aytona, służą często ukryciu innych, poważniejszych wspomagaczy. Pewnie kara zostanie skrócona do kilku spotkań. Cytuj Odnośnik do komentarza
23kowal 54 Opublikowano 27 października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 października 2019 GSW RIP Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 28 października 2019 Udostępnij Opublikowano 28 października 2019 Zeszly sezon i GSW i Houston grali gowno przez pierwsze 10 spotkan wiec jeszcze bym nie dotykal michalka z radosci. Cytuj Odnośnik do komentarza
23kowal 54 Opublikowano 28 października 2019 Udostępnij Opublikowano 28 października 2019 Nie wiem czyją miarą mnie mierzysz. Szczerze ubolewam bo oglądanie gry Warriors należało zazwyczaj do przyjemnych rzeczy. Jednak to co zobaczyłem w 2 pierwszych meczach meczach nie pozostawia złudzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi