Skocz do zawartości

NBA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo dobry sportowo ASW i szkoda tylko, że okoliczności smutne. Ale NBA zrobiła wszystko z klasą i na poziomie. Jedyna łyżka dziegciu w tej beczułce miodu to Slam Dunk Challenge i sposób w jaki sędziowie potraktowali Gordona. No wstyd. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Rudy Gobert, gwiazda NBA, na konferencji HEHE KUPUJCIE MAKARON POLACZKI HEHE BEKA Z PANIKI

Dziś, dwa dni później, NBA ogłasza, że u Goberta zdiagnozowano covid-19, cały sezon NBA zostaje zawieszony.

Edytowane przez ogqozo
Opublikowano

W NBA i tak dużo za późno to zrobili, szybkie kalkulację pokazują, że zarażony Gobert miał przez ostatnie 2 tyg (okres inkubacji wirusa uśredniony) kontakt z kilkoma tysiącami ludzi. A te kilka tysięcy miały kontakt z kilkudziesięcioma tysiącami itd.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Już eksplozja podniecenie poszła w temacie Netflixa. Nie mogę się doczekać tego cuda.

20 godzin temu, maciucha napisał:

Obejrzałem w weekend, polecam. Chociaż pominęli Finały 2008 i 2010, a mogli też to uwzględnić, moim zdaniem.

Opublikowano
50 minut temu, krupek napisał:

Już eksplozja podniecenie poszła w temacie Netflixa. Nie mogę się doczekać tego cuda.

Obejrzałem w weekend, polecam. Chociaż pominęli Finały 2008 i 2010, a mogli też to uwzględnić, moim zdaniem.

jest jeszcze part 3, ale na razie nie ma na tvp sport

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
21 godzin temu, maciucha napisał:

The Last Dance wylądowało.

Póki co 1 odcinek obejrzałem i jakie ciareczki wjechały na plecy to aż sam zaskoczony byłem :obama: 

Też byłem zdziwiony, że to aż takie dobre wyszło :banderas:Niby historia wszystkim znana, chociażby z licznych biografii i książek o tych czasach w NBA, ale sklejone to wszystko znakomicie. Jedynie kibicom Portland się pewnie nie spodoba, bo na nowo otworzyło ranę pt "With the second pick, Portland Trail Blazers select - Sam Bowie from the University of Kentucky".

Opublikowano
Spoiler

Dobry jest ten motyw z Pippenem. Szkoda chłopa. Każdy na jego miejscu chciał by więcej $, ale z technicznego punktu to nikt go nie wyrukał... sam sobie zgotował ten los. 

Aż się ciśnie na myśl :sapek: vs CD Projekt. 

Znakomity ten dokument. Niby lepiej było by obejrzeć wszystko jednym tchem, ale z drugiej strony dawno nie było u mnie tego napięcia w oczekiwaniu na następny epizod... czegokolwiek. 

Teraz w poniedziałki to będzie celebracja koszykówki :fsg:

Opublikowano

cholera jasna, już teraz obejrzałbym ciąg dalszy, ale w sumie to też wolę trochę poczekać

dla mnie to nawet by mogli po jednym odcinku na tydzień rzucać, bo się boję, że za szybko obejrzę całość, hehe

Opublikowano (edytowane)

btw ta książka o Lebronie cienka (dosłownie i w przenośni) jak barszcz

jestem w połowie, narazie były 2 interesujące fakty, a reszta to lanie wody i ogromna czcionka na małych stronach

nie polecam

Edytowane przez maciucha
Opublikowano

Ta Lebron SA? Ja jeszcze nie kupiłem. Jak się Rodmanem podpaliłeś to sprawdź jego Powinienem być już martwy, to był ku.rwa hardkor.

Ja po 3 epie Last Dance, mam banana na ryju przy takich ujęciach jak rozmowa Jordana z Rodmane o zasłonach Oakleya.