Skocz do zawartości

NBA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
W dniu 5.07.2020 o 19:54, Ludwes napisał:

Pierwszy miesiąc jest za darmo. 

No chyba że już korzystałeś.

Nie wiem czy to fart, błąd po ich stronie czy co, ale na te same dane i tą samą kartę kredytową mam drugi miesiąc za złotówkę :yao: Chciałem prawilnie za 5 dyszek wziąc kolejny miesiąc, ale pokazało mi, że pierwszy za darmo no to żal było nie wziąć po raz drugi :cebula: Żeby nie było, że ściema

sport1.jpg

Edytowane przez Bartg
  • Lubię! 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

ja pyerdole, tylko dwie minuty od pierwszego meczu :banderas:

towarzyskiego oczywiście, czy coś w tym stylu, żeby nie było

Edytowane przez Ludwes
Opublikowano

maciucha, skąd masz info tak btw? 

wybacz, to jest jakaś 'szemrana akcja' z tym kodem, jakaś pomyłka, czy o co chodzi, bo wpisałem i ze 140 zł zeszło na to 69, o których wspominałeś, ale nigdzie w internecie nie mogę znaleźć informacji o tej promocji 

Opublikowano
13 minut temu, maciucha napisał:

nie rozumiem dlaczego xd

no bo pierwszy raz widzę tę stronkę i właśnie wygląda mi na coś w stylu cdkeys

Teraz, Bartg napisał:

Ja zrezygnowałem z league passa przez blackouty, lagi itd. Nba streams xyz porównywalna jakość ;)

i know, i know, znam tę stronkę :D

swoją drogą to już dzisiaj, i to jeszcze lakers - clippers :banderas:; niby davis moze nie zagrać, bo w tym drugim meczu sparingowym ktoś mu włożył palca do oka i teraz nosi gogle jak kareem 

Opublikowano
1 minutę temu, Ludwes napisał:

no bo pierwszy raz widzę tę stronkę i właśnie wygląda mi na coś w stylu cdkeys

no ale nie placisz tej stronce, tak jak byś płacił cdkeys, tylko placisz prosto nba xd

• Minusik 1
Opublikowano

no wiem, wiem, sam fakt, że nba uznaje ten kod za legitny i obniża cena, sprawia, że raczej nie powinienem mieć wątpliwości, ale i tak mam, hehe

dobra, yebac mnie, bo zasmiecam temat tylko

Opublikowano

No i po pierwszych meczach, Lebron sobie dobił swój rzut na wygraną, a obrońcy wyglądali jakby nie wiedzieli co się dzieje.

Mecze wyglądają jak gimnazjada, zero feelingu w oglądaniu. Na ławce siedzą co drugie krzesło, momentami to wygląda jakby manekinów tam posadzili. Jeszcze ten napis BLM na parkiecie :yao:

Opublikowano

Właśnie miałem pisać, że Wy tu płaczecie na brak kibiców itp. a przecież najważniejszy jest poziom sportowy a ten póki co nie zawodzi. Mi obecne warunki w ogóle nie przeszkadzają w odbiorze NBA. Amerykańscy kibice raczej nie należą do ozdób widowiskowa, w przeciwieństwie do footballu, którego bez podkładu trybun nie mogę oglądać bo zwyczajnie zasypiam. 

Spurs właśnie awansowali na 9. a ja już ich skreśliłem... Mimo wszystko na 8 miejscu wolałbym zobaczyć Blazers, gdyż moim zdaniem mają na największe szanse urwać Lakersom mecz lub dwa. Tym bardziej teraz kiedy wrócił Nurkic.