Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 658 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Amare Lopez i Nash chciales powiedziec   Orlando tez dalej w grze po wygranej na wyjezdzie tyle ze jeszcze nigdy w historii NBA nie bylo tak ze druzyna ktora przegrywala 3 - 0 wygrala serie wiec na

• http://www.nbafullreplay.com/   strona, na ktorej mozna ogladac powtorki meczow nba w 720p bez reklam i podanego wyniku z oryginalnym komentarzem. jakosc jest na prawde spoczko i nie trzeba sie reje

Opublikowano

Brak Porzingisa wyrównał z nawiazką PG13.Nie chciałbym być po tym meczu w jego skórze - nie był brany pod uwagę nawet jako czwarta opcja w ataku,tylko strach w oczach i szybkie pozbywanie się piłki.

Cóż za obrona Dallas w drugiej połowie!

Opublikowano

nie no, ja nie wiem - ktoś był lepszy w jego wieku? gość jest nieprawdopodobny

Ostatnie trzy mecze Paula George'a:

14 punktów - 4/17

11 punktów - 3/16

9 punktów - 3/14

PLAYOFF P :kaz:

Opublikowano

Sam fakt, ze byla dogrywka juz mnie zaniepokoil. Cale szczescie Luka wyjasnil :yahoo:

Opublikowano
W dniu 30.07.2020 o 10:29, maciucha napisał:

league pass od teraz do końca NBA Finals za 69zł z kodem zniżkowym SLAMDUNK50

:notbad: 

wykupiłem, korzystam ale póki co to założyli mi tylko blokadę na 3,99pln... u Was to samo?

czuję się trochę jak bym mieszkał w USA i nie chodzi o prezydenta szowinistę/rasistę. można oglądać NBA jak człowiek, wieczorkiem przy piwku/drineczku, bez zarywania nocy albo unikania wszelkich wiadomości żeby obejrzeć sobie retransmisję kolejnego dnia. człowiek do dobrego bardzo łatwo się przyzwyczaja...

Opublikowano

Live by the 3, die by the 3. Rockets basketball. Oj brakuje im Russela. 

Opublikowano

LeBron dzisiaj jak profesor. 

Portland słabe jak nie wiem co, hehe, i jeszcze pewnie stracili Lillarda. 

Opublikowano

Milwaukee zbojkotowalo mecz, pewnie podobnie postapia inne drużyny. 

To chyba można powiedzieć, że bańka pękła. 

Opublikowano

To dyskwalifikacja i gramy dalej.

Opublikowano

He? A dlaczego? Co tam sie znowu dzieje?

Opublikowano
20 minut temu, Yap napisał:

He? A dlaczego? Co tam sie znowu dzieje?

zastrzelili znowu 'bezbronnego' czarnego, który przecież wcale nie miał noża w ręce i gnata pod siedzeniem na które sięgał

przecież Adam Silver i reszta to im taką gałę robią, klękanie i szopka przed meczami, transmisje w koło przerywane jakimiś opowieściami o BLM, parkiet wytapetowany, koszulki obklejone sloganami co sobie powymyślali i jeszcze za mało :) 

teraz niech oddadzą kasę za season pass i spyerdalają

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

Łał, no tak. Widzialem to nagranie. 

Lamenty i marudzenie milionerow z NBA faktycznie zmieni wszystko. Fred VanVleet tez sie skarzyl jak mala dzidzi, ze nie ma poprawy sytuacji. Nie wiem czego sie spodziewal. 

Opublikowano

Dla mnie granica absurdu została przekroczona na samym początku, kiedy zwolnili jednego z komentatorów za to że śmiał zatweetować #alllivesmatter

Reszta to już farsa.

Opublikowano

Tak, Lakers i Clippers ogólnie tego chcą, ale są też zawodnicy, którzy:

Edytowane przez Ludwes

Opublikowano
51 minut temu, krupek napisał:

Podobno Lebron chce zakończenia sezonu xd

Ten sam Lebron, który stal na czele zawodników chcących grac w bance. Na miejscu Silvera zrobiłbym ankiete, kto chce zostaje gra dalej, kto nie nara jedzie do domu bez wyplaty. Ponad wszystko nba to wielki biznes. 

Opublikowano

Czy tam tylko Harden ma po kolei w głowie i się nie bawi w to cała BLM szopke? 

Opublikowano

Proponuję się wyedukować nt. rasizmu i systemowego rasizmu jak i o historii i realiach USA. 

Show must go on. Za dużo czasu i przede wszystkim pieniędzy liga straciła na pandemii i wtopiła w bańkę żeby teraz tak to zakończyć. 

Opublikowano

Systemowy rasizm xdddd

Następny co uświadamia. Polecam zacząć oglądać hokej i rugby. 

Opublikowano
34 minuty temu, Rozi napisał:

Następny co uświadamia. Polecam zacząć oglądać hokej i rugby. 

A w NFL i NHL dlaczego nie ma klękania i pajacowania?

Edytowane przez maciucha