Opublikowano 23 sierpnia 20204 l Brak Porzingisa wyrównał z nawiazką PG13.Nie chciałbym być po tym meczu w jego skórze - nie był brany pod uwagę nawet jako czwarta opcja w ataku,tylko strach w oczach i szybkie pozbywanie się piłki. Cóż za obrona Dallas w drugiej połowie!
Opublikowano 23 sierpnia 20204 l nie no, ja nie wiem - ktoś był lepszy w jego wieku? gość jest nieprawdopodobny Ostatnie trzy mecze Paula George'a: 14 punktów - 4/17 11 punktów - 3/16 9 punktów - 3/14 PLAYOFF P
Opublikowano 23 sierpnia 20204 l Sam fakt, ze byla dogrywka juz mnie zaniepokoil. Cale szczescie Luka wyjasnil
Opublikowano 24 sierpnia 20204 l W dniu 30.07.2020 o 10:29, maciucha napisał: league pass od teraz do końca NBA Finals za 69zł z kodem zniżkowym SLAMDUNK50 wykupiłem, korzystam ale póki co to założyli mi tylko blokadę na 3,99pln... u Was to samo? czuję się trochę jak bym mieszkał w USA i nie chodzi o prezydenta szowinistę/rasistę. można oglądać NBA jak człowiek, wieczorkiem przy piwku/drineczku, bez zarywania nocy albo unikania wszelkich wiadomości żeby obejrzeć sobie retransmisję kolejnego dnia. człowiek do dobrego bardzo łatwo się przyzwyczaja...
Opublikowano 24 sierpnia 20204 l Live by the 3, die by the 3. Rockets basketball. Oj brakuje im Russela.
Opublikowano 25 sierpnia 20204 l LeBron dzisiaj jak profesor. Portland słabe jak nie wiem co, hehe, i jeszcze pewnie stracili Lillarda.
Opublikowano 26 sierpnia 20204 l Milwaukee zbojkotowalo mecz, pewnie podobnie postapia inne drużyny. To chyba można powiedzieć, że bańka pękła.
Opublikowano 26 sierpnia 20204 l 20 minut temu, Yap napisał: He? A dlaczego? Co tam sie znowu dzieje? zastrzelili znowu 'bezbronnego' czarnego, który przecież wcale nie miał noża w ręce i gnata pod siedzeniem na które sięgał przecież Adam Silver i reszta to im taką gałę robią, klękanie i szopka przed meczami, transmisje w koło przerywane jakimiś opowieściami o BLM, parkiet wytapetowany, koszulki obklejone sloganami co sobie powymyślali i jeszcze za mało teraz niech oddadzą kasę za season pass i spyerdalają Edytowane 26 sierpnia 20204 l przez maciucha
Opublikowano 26 sierpnia 20204 l Łał, no tak. Widzialem to nagranie. Lamenty i marudzenie milionerow z NBA faktycznie zmieni wszystko. Fred VanVleet tez sie skarzyl jak mala dzidzi, ze nie ma poprawy sytuacji. Nie wiem czego sie spodziewal.
Opublikowano 26 sierpnia 20204 l Dla mnie granica absurdu została przekroczona na samym początku, kiedy zwolnili jednego z komentatorów za to że śmiał zatweetować #alllivesmatter Reszta to już farsa.
Opublikowano 27 sierpnia 20204 l Tak, Lakers i Clippers ogólnie tego chcą, ale są też zawodnicy, którzy: Edytowane 27 sierpnia 20204 l przez Ludwes
Opublikowano 27 sierpnia 20204 l 51 minut temu, krupek napisał: Podobno Lebron chce zakończenia sezonu xd Ten sam Lebron, który stal na czele zawodników chcących grac w bance. Na miejscu Silvera zrobiłbym ankiete, kto chce zostaje gra dalej, kto nie nara jedzie do domu bez wyplaty. Ponad wszystko nba to wielki biznes.
Opublikowano 27 sierpnia 20204 l Czy tam tylko Harden ma po kolei w głowie i się nie bawi w to cała BLM szopke?
Opublikowano 27 sierpnia 20204 l Proponuję się wyedukować nt. rasizmu i systemowego rasizmu jak i o historii i realiach USA. Show must go on. Za dużo czasu i przede wszystkim pieniędzy liga straciła na pandemii i wtopiła w bańkę żeby teraz tak to zakończyć.
Opublikowano 27 sierpnia 20204 l Systemowy rasizm xdddd Następny co uświadamia. Polecam zacząć oglądać hokej i rugby.
Opublikowano 27 sierpnia 20204 l 34 minuty temu, Rozi napisał: Następny co uświadamia. Polecam zacząć oglądać hokej i rugby. A w NFL i NHL dlaczego nie ma klękania i pajacowania? Edytowane 27 sierpnia 20204 l przez maciucha